Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants mit Gerichten aus Bio-Lebensmitteln in Pacific Palisades

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

90 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Calabra at Santa Monica Proper Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1569)
Preis: Hoch
• Mediterran • Santa Monica
Heute 51 Mal reserviert
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
Foto von Loulou Rooftop Restaurant and Lounge Restaurant
4.3
Hervorragend(834)
Preis: Hoch
• Französisch • Santa Monica
Heute 30 Mal reserviert
Experience the "Joie de Vivre"At LouLou, food, entertainment, fashion, and art converge into a unique, one-of-a-kind destination.LouLou’s carefully crafted menus showcase French Mediterranean flavors with a classic California twist, while honoring the generosity of artisanal and homemade ingredients, as well as local organic produce.A carefully selected wine list offers a tasteful array of wines from both France and CaliforniaNever bowing to the ordinary, whether it’s a legendary brunch, after work cocktails, elegant dinner, or corporate event, LouLou will always deliver an experience to remember.Ample parking is available in the building. We are located on the rooftop level. Suite 300
Foto von The Penthouse Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4296)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Santa Monica
Heute 13 Mal reserviert
Das PENTHOUSE im Huntley Hotel erwartet Sie mit einem atemberaubenden Restaurant und einer Ultra-Lounge mit Strandkabinen, freiem Himmel, silbernen Bars und offenen Flammen. Der namhafte Designer Thomas Schoos (bekannt für seine Arbeit an Restaurants wie das Koi und TAO in New York und Las Vegas) schafft zusammen mit Chefkoch Kevin Meyer ein neuartiges, visuelles Fest der Sinne. Das Penthouse serviert moderne amerikanische Gerichte mit gewagten globalen Einflüssen. Der Chefkoch Meyer lässt sich unter anderem von der französischen und spanischen Küche inspirieren und präsentiert eine Speisekarte, auf der er saisonale Produkte vom Bauernmarkt in Santa Monica mit einzigartigen Zutaten aus der ganzen Welt kombiniert. Auf dieser innovativen Speisekarte finden Sie Gerichte wie Entenbrust mit Thymian und Honig, mit einem Ziegel flach gedrücktes Jidori-Huhn, Seebarsch an Cannellini-Ragout sowie Premiumfleisch vom Angusrind. Private Veranstaltungen sind möglich.
Foto von Farmshop LA Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(564)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Brentwood
Heute 62 Mal reserviert
Das im Jahr 2010 eröffnete Farmshop ist ein Restaurant und ein Kunsthandwerkermarkt mit Bäckerei im historischen, im Jahr 1948 eröffneten Brentwood Country Mart in der 26th Street in Santa Monica. Die Küche von Jeff Cerciello konzentriert sich auf saisonale Zutaten aus der Region. Irene Verbila von der LA Times schreibt: "Die Sonntagabende im Farmshop sind dem frittierten Hähnchen gewidmet... es ist das beste... aber der Vogel, den ich als einen der 10 besten Mahlzeiten nominiere, ist das gebratene Bio-Hähnchen von Cerciello... goldbraun und knusprig, das Fleisch fest und doch saftig, jeder Bissen war besser als der vorherige. " Zusätzlich zur Hervorhebung frischer regionaler Produkte bietet das Farmshop eine Weinkarte mit 300 Auswahlmöglichkeiten aus Kalifornien, einen Markt mit kuratiertem Käse, Fleisch- und Wurstwaren, kunsthandwerkliche Lebensmittel sowie Haushaltswaren. Dies alles ist eine Hommage an die vielen Landwirte, Hersteller und Lieferanten in Kalifornien, die stolz präsentiert werden.
Foto von Fia Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2504)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Santa Monica
Heute 26 Mal reserviert
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Foto von LULU - Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(133)
Preis: Moderat
• Kalifornisch • Westwood
Heute 38 Mal reserviert
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
Foto von Baltaire Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2850)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Brentwood
Heute 75 Mal reserviert
Das Baltaire erwartet Sie als modernes Restaurant mit klassischen Wurzeln. Hier genießen Sie den Brunch und das Mittagessen in der Sonne, während das Abendessen unter dem Sternenhimmel serviert wird. Dazu eignet sich das Baltaire ideal für Cocktails und gute Gespräche oder ein privates Abendessen an jedem Tag der Woche. Executive Chef Travis Strickland ist das wachende Auge über Küche und Getränke, hat eine erlesene Weinauswahl getroffen und zeichnet für die Cocktails des Hauses und die seltenen Spirituosen verantwortlich. Dazu genießen Sie im Baltaire erklassige Steaks, außergewöhnliche Meeresfrüchte, fantastische Getränke und viele gesunde, leichte Optionen, die in Brentwood ihresgleichen suchen. Der helle, große Speisesaal öffnet sich zu einer hübschen Außenterrasse, auf die Sie durch deckenhohe Glastüren gelangen. Hier relaxen Sie in der Sonne, genießen das Mittagesse oder einen Brunch und entspannen abends nach dem Dinner mit einem Wein umgeben von modernem Design aus der Mitte des vorigen Jahrhunderts. Neben dem Speisesaal lädt die Lounge zu einem Cocktail oder Wein bei Livemusik ein. Hier wird die Kategorie Steakhaus neu erfunden.
Foto von Lunetta Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2162)
Preis: Moderat
• Kalifornisch • Santa Monica
Heute 29 Mal reserviert
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Foto von Telefèric Barcelona - Los Angeles Restaurant
4.5
Hervorragend(733)
Preis: Hoch
• Spanisch • Brentwood
Heute 34 Mal reserviert
Get ready to experience the taste of Spain with Telefèric Barcelona. Our journey started thirty years ago in the heart of Barcelona, Spain and we are now thrilled to bring our passion and expertise to Brentwood. Our team of talented chefs and mixologists are eager to showcase the best of Spanish cuisine with our menu featuring a mouth-watering selection of tapas, paellas, and hand-crafted cocktails. With every bite, you'll be transported to the bustling markets of Barcelona. Join us for a unique and unforgettable dining experience, where we promise to delight your senses with our authentic flavors and warm hospitality. We can't wait to share our culture and gastronomy with you.
Foto von pasjoli Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(642)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Santa Monica
Heute 11 Mal reserviert
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo