Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Minneapolis - St. Paul

Die besten Restaurants für ein Mittagessen in Cedar-Riverside

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

108 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Hell's Kitchen Minneapolis Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5652)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Downtown / North Loop
Heute 91 Mal reserviert
Hausmannskost mit einem gehobenen Twist... Im Herzen der Innenstadt von Minneapolis, in geeigneter Weise in einem schönen unterirdischen Raum begrüßt Sie das Hell's Kitchen, das in Besitz des Chefkochs ist für sein verdammt gutes Essen bekannt ist.. Besuchen Sie uns zum Frühstück, Mittag- und Abendessen sowie für ein Getränk 7 Tage die Woche. Hier genießen Sie richtiges Essen, keine neumodischen Speisen. Von Gastronomieexperten wurde es als "einzigartig, aber nichts modisch, interessant, aber nicht penibel" beschrieben. Fast alles ist hausgemacht, von der preisgekrönten Erdnussbutter bis zum hausgemachten Ketchup. Es hat mehr als 67 "Best" Auszeichnungen sowie Auszeichnungen im Gourmet Magazine, Conde Nast Traveler, Midwest Living und anderen nationalen Zeitschriften erhalten. Und mitbringen Sie Ihre Kinder mit... Sie sollten die frechen Notizen sehen, die sie uns schreiben! "Anstatt es sich nur vorzustellen, sagen wir einfach, wenn Sie in Minnesota sind und Ihren Gaumen begeistern möchten, besuchen Sie einfach das Hell's Kitchen. Es ist inspiriert und inspirierend."(Jane & Michael Stern, NPR)
Foto von noa Restaurant
4.5
Hervorragend(153)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown / North Loop
Heute 41 Mal reserviert
Noa, situated in the IDS Center in the heart of Minneapolis, provides guests with chef-crafted dishes in a welcoming and expansive setting. The restaurant exudes a cozy ambiance and vibrant energy, offering a selection of upscale yet accessible menu options. Featuring earthy hues and abundant natural light and greenery, Noa creates a relaxed environment for visitors throughout the year. Additionally, the establishment includes a private dining space for hosting events and is capable of handling large orders and accommodating special requests.
Foto von Blondette Restaurant
4.2
Hervorragend(101)
Preis: Hoch
• Modern Französisch-Amerikanisch • Downtown / Mill District
Heute 5 Mal reserviert
Blondette is a French-inspired restaurant, concepted by award-winning Chef Daniel del Prado, offering traditional French cuisine fused with Pacific Northwest ingredients. Housed in a glass-covered atrium complete with an outdoor terrace and one of Minneapolis’ only retractable roofs, Blondette invites guests to mix and mingle under the stars all year long. In addition to dinner daily, each Saturday and Sunday, Blondette serves up elevated brunch fare from 9am - 2pm. Reservations recommended but not required. We also offer curated holiday menus for Thanksgiving, Christmas, New Years Eve, Easter and Mother's Day. LOCATION: Blondette is located on the 5th floor of the iconic Rand Tower Hotel, conveniently attached to the Downtown Minneapolis Skyway. Each of Rand Tower Hotel’s restaurants and bars is a destination all its own, offering locals and travelers a unique culinary journey they won’t find anywhere else.PARKING: $10 valet parking is available with dining validation.
Foto von Manny's Steakhouse Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(8390)
Preis: Sehr Niedrig
• Steak • Downtown / North Loop
Heute 111 Mal reserviert
Das Manny's erwartet Sie mit einer maskulinen, hellen Ausstattung mit Akzenten aus Holz und Leder. Es erinnert an die großartigen Steakhäuser von New York und Chicago und übertrifft diese bei der Zustimmung der Kritiker und Gäste. Der Zagat Guide wählte es unter die besten 5 Restaurants in den USA, vom Knife & Fork Club, dem Men's Journal und der Independent Cattleman's Association wurde es als Amerikas bestes Steakhouse bezeichnet und es ist der langjährige Gewinner von Leserwahlen in Zeitungen und Zeitschriften. Das Manny's besitzt viele leidenschaftliche, regionale Anhänger und einen nationalen Ruf. Die New York Times schrieb: „Für jene, die immer noch die geheimen Freuden des roten Fleisches teilen, gut geschnitten & aufrichtig angerichtet, gibt es gute Nachrichten in Minneapolis.” Neben USDA-zertifiziertem, trockengereiftem Lendenbraten bietet Ihnen das Manny's auch Koteletts, Hähnchen, frische Meeresfrüchte und eine Weinkarte, die mit dem Wine Spectator Award ausgezeichnet wurde.
Foto von Milwaukee Road Restaurant
4.4
Hervorragend(204)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Downtown / North Loop
Heute 12 Mal reserviert
Milwaukee Road at the Renaissance Minneapolis Hotel, The Depot is a favorite among guests as well as Twin Cities residents, featuring distinct menus with specialized and local flare. You can always count on Milwaukee Road for a hearty breakfast buffet to start the day, followed by unique regional lunch and dinner entrées.Our chef combines the best of regional culinary specialties with memorable dishes and tempting desserts – any of which pairs beautifully with a selection from our wine list or one of our many regional craft ales. Enjoy your meal in the gorgeous restaurant dining room or our outdoor seasonal patio; you'll find either setting to be warm, welcoming and distinctly Minnesota.
Foto von Nolo's Kitchen & Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1101)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Downtown / North Loop
Heute 54 Mal reserviert
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
Foto von Nicollet Island Inn Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3382)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown / North Loop
Heute 11 Mal reserviert
The Nicollet Island Inn has stood witness to over a century of change on the shores of the Mississippi River. The Inn is consistently named the most romantic restaurant in the area and its river views have been voted some of the best in the city. An immediately recognizable Minneapolis landmark, the Inn offers world-class cuisine created by Executive Chef Michael Rain , whose innovative and constantly updated menu includes a variety of seafood, steaks and gourmet specialty dishes. Our wine menu has been chosen specifically to compliment the food and highlight producers from the world's leading wine regions.Nic's bar, just off the main dining room, is a casual, old-world tavern and the patio offers stunning views of the Minneapolis skyline. The Inn is a convenient, comfortable destination for breakfast or lunch meetings while the 3 or 5-course Sunday Brunch is the perfect weekend indulgence.
Foto von Baldamar Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(6746)
Preis: Hoch
• Steak • Roseville
Heute 126 Mal reserviert
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
Foto von Young Joni Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(797)
Preis: Hoch
• Pizzeria • Northeast Minneapolis
Heute 93 Mal reserviert
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
Foto von Fogo de Chao - Minneapolis Restaurant
4.2
Hervorragend(5067)
Preis: Moderat
• Brasilianisch • Downtown / North Loop
Heute 103 Mal reserviert
Besuchen Sie uns im Fogo de Chão® Minneapolis im berühmten Hennepin Theatre District im City Center - einem Wahrzeichen der Innenstadt. Das Fogo de Chão ist ein authentisches brasilianisches Steakhouse (Churrascaria), das seit 36 Jahren wegweisend für den Standard der Steakhäuser in Brasilien ist. Heute grillen unsere Gaucho-Köche immer noch meisterhaft die Fleischstücke und schneiden sie an Ihrem Tisch. Freuen Sie sich dabei auf Picanha (Lende nach Art des Hauses), Filet Mignon, Ribeye, Fraldinha (brasilianische Lende), Cordeiro (Lamm) und vieles mehr. Genießen Sie zusätzlich zu den Hauptgerichten Köstliches von unserem Gourmet Market Table sowie authentische brasilianische Beilagen und eine preisgekrönte Weinkarte. Auch eine leichtere Auswahl an Meeresfrüchten ist verfügbar oder Sie bestellen sich einfach eine Gourmet-Option vom Market Table. Wir bieten Ihnen auch halbprivate und private Bereiche, in denen Gruppen bis zu 140 Personen Platz finden.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo