Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego

Die besten Restaurants mit Happy Hour in San Diego

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

182 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von insideOUT Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2352)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Hillcrest
Heute 43 Mal reserviert
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Our current Holiday Oasis Experience will be ending this Sunday, January 5th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Foto von Herb & Wood Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(6495)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Little Italy
Heute 59 Mal reserviert
Das neueste Konzept, das Brian Malarkey nach San Diego gebracht hat.
Foto von Madison Restaurant
4.5
Hervorragend(3027)
Preis: Hoch
• Mediterran • University Heights
Heute 57 Mal reserviert
In diesem modernen, geräumigen Restaurant in University Heights werden mediterran inspirierte Gerichte und elegante Cocktails in gehobener Atmosphäre serviert. ~Zagat
Foto von Nolita Hall Restaurant
4.3
Hervorragend(778)
Preis: Hoch
• Modern italienisch • Little Italy
Heute 49 Mal reserviert
Nolita was inspired by the famous neighborhood in New York City – coined as such for being “North of Little Italy”. Upon opening in 2018, Nolita Hall was awarded an Orchid Award for the stunning interior design provided by Tecture Design and Fabrication.Nolita Hall provides Little Italy with a much needed communal space to enjoy a first class dining and craft cocktail experience, without missing the big games. Our kitchen boasts a Fiori woodfire oven, contributing to most of our Italian inspired menu. Our beverage program provides approachable cocktails with uncompromising integrity of ingredient procurement.
Foto von CUCINA urbana Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7119)
Preis: Moderat
• Italienisch • Banker's Hill
Heute 46 Mal reserviert
Das CUCINA urbana, ein lockeres italo-amerikanisches Restaurant mit Weingeschäft in der Nachbarschaft, begrüßt Sie im Herzen von Bankers Hill. Auf der Speisekarte finden Sie Gerichte der verschiedenen italienischen Regionen mit einem kalifornischen vom Bauernhof-auf-den-Tisch-Flair, für die die Urban Kitchen Group bekannt geworden ist. Der Küchenchef Joe Magnanelli teilt mit Begeisterung sein italienisches Erbe und bereitet frische, simple und saisonale Gerichte zu. Dazu gehören: Antipasti, handgefertigte Pizza, Pasta und Piatti. Genießen Sie ein Glas Wein oder besuchen Sie den Weinladen und wählen Sie aus über 100 Weinsorten zum Verkaufspreis aus (USD 8 Korkgebühr werden berechnet). Das Restaurant ist mit modernen Elementen und Vintage-Artefakten gestaltet, die die moderne italienische Küche mit der Geschichte und dem Komfort eines alten rustikalen Bauernhauses kombiniert.
Foto von The Grass Skirt Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(721)
Preis: Hoch
• Polynesisch • Pacific Beach
Heute 25 Mal reserviert
From beverage director Eric Johnson love of tiki cocktails, to corporate executive chef Brian Redzikowski’s mastery of southeast asian cuisine, the grass skirt combines the fun, lighthearted, escapist nature of tiki culture, with the creativity and unsurpassed food and beverage quality guests have come to expect from SDCM restaurants.
Foto von Gravity Heights Mission Valley Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(210)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Mission Valley
Heute 27 Mal reserviert
We’re not out to take the San Diego beer scene by storm or reinvent the wheel because the truth is, there’s no shortage of good breweries in San Diego. Instead, our aim is to pair that good beer with the same delicious food, exceptional service and genuine hospitality we’re known for so you never have to compromise one for the other again. Situated in Mission Valley, our 9,000 square foot brewpub includes a full service restaurant, an expansive and lush outdoor beer garden, and a pretty stellar team to make sure you always have good food in your mouth and a solid beer in your hand.
Foto von La Pastaia Restaurant
4.2
Hervorragend(313)
Preis: Hoch
• Italienisch • Bay Park
Heute 6 Mal reserviert
Upon stepping into La Pastaia, you’ll be greeted by an inviting ambiance that seamlessly combines modern elegance with rustic charm. The cozy and friendly environment creates an ideal setting for an enchanting culinary experience. From homemade pasta tossed in flavorful sauces to mouthwatering wood-fired pizzas topped with the freshest ingredients, our menu offers a wide range of classic Italian dishes prepared with a contemporary flair. La Pastaia is the brainchild of a dynamic duo whose expertise and love for the culinary
Foto von Wilma's Carousel Bar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(74)
Preis: Hoch
• Cocktailbar • Little Italy
Heute 23 Mal reserviert
As one of only two carousel bars in the United States, Wilma’s Carousel Bar offers a truly unique experience.We invite you to immerse yourself in this nostalgic retreat with Executive Corporate Chef Brian Redzikowski’s French-Creole inspired dishes and Beverage Director Eric Johnson’s a selection of cocktails including both innovative spins on traditional favorites and imaginative new concoctions.
Foto von Puesto Mission Valley Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1999)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Mission Valley
Heute 22 Mal reserviert
Puesto is family-owned and operated by first generation Mexican American brothers Eric, Alan and Alex Adler, alongside their cousins Isidoro and Moy Lombrozo and founding chef and partner Luisteen Gonzalez. With eight locations in California, Puesto provides an innovative and contemporary approach to authentic Mexican cuisine. Sourcing its ingredients locally and regionally, the restaurant has earned national acclaim for its Mexico City-inspired tacos made with non-GMO organic, heirloom Masienda blue corn stone-ground tortillas, crispy melted cheese and scratch salsas.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo