Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade

Die besten Restaurants mit glutenfreien Optionen in Normandy Island

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

86 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von La Divina Comedia Trattoria Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(93)
Preis: Hoch
• Italienisch • Normandy Island
Situated in front of a beautiful park is La Divina Commedia Trattoria, a spectacular, elegant Italian restaurant full of a lot of history and whose gastronomy is 100% supported by nature.Since 1952 Bruno Colombari, grandfather of our Chef Sergio Martin, brought to this continent all the flavors of Italy in a different way, each dish is made with love, and it shows in every bite.Everything is made by us, the bread, the butter, the pasta, the sauces, we use the highest quality products so that our clients have an unforgettable experience, plus every day we have live music, we are the best option for the celebration of a special occasion, anniversary, birthday.
Foto von Jaya at The Setai Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5455)
Preis: Hoch
• Asiatisch • South Beach
Heute 193 Mal reserviert
Der Name Jaya, „Sieg“ in Sanskrit, wurde von unserem Team mit Bedacht gewählt, um den renommierten Innenarchitekten des The Satai, Jaya Ibrahim, zu ehren und das erste erfolgreiche Jahrzehnt asiatisch inspirierter Gastfreundschaft des Hotels zu feiern. Küchenchef Mathias Gervais und sein Executive Sous Chef Vijayudu Veena haben gemeinsam herausragende Gerichte aus Thailand, Vietnam, Korea, Indien, China und Japan kreiert.
Foto von Le Jardinier - Miami Restaurant
4.3
Hervorragend(448)
Preis: Moderat
• Modern Französisch-Amerikanisch • Design District
Heute 12 Mal reserviert
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Foto von Nobu Miami Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3887)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • South Beach
Heute 76 Mal reserviert
Die Miami Vorposten von Nobu, Das weltbekannte japanischen Restaurant begrüßt Sie etwas außerhalb von Miami, in Nobu. Es ist ein Pioniert für einen neuen Stil der japanischen Küche und bildet einen Ort der Aufregung in dem malerischen Eden Roc Hotel. Die Speisekarte bietet spezielle Gerichte des Chefkochs Nobu Matsuhisa, wie den Fisch in Miso-Marinade und die Tempura Rock Shrimps. Auch Lieblingsspeisen auch Miami wie ein Hummer-Risotto, Austern und Seeigel in einer neuen Variante sind vertreten. Omakase oder Degustationsmenüs bieten eine unvergessliche Gelegenheit, die zahlreichen charakteristischen Aromen des Restaurants zu genießen.
Foto von Aba Miami - Bal Harbour Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(741)
Preis: Hoch
• Mediterran • Bal Harbour
Heute 93 Mal reserviert
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Foto von Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(738)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Surfside
Heute 32 Mal reserviert
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Foto von Michael's Genuine Food & Drink - Miami Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(6434)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Design District
Heute 71 Mal reserviert
Seit der Ersteröffnung von Michael’s Genuine Food & Drink im Design District von Miami im Frühling 2007 wissen die Gäste die erfrischende Kombination aus ungezwungendem Ambiente und köstlichen Speisen zu schätzen. Es handelt sich um ein Stadtteil-Bistro, das genau die Art von Küche anbiete, die der Koch und Besitzer Michael Schwarz perfektioniert hat: hausgemachte, einfache, köstliche Speisen mit einem Fokus auf herausragende Zutaten aus örtlicher Erzeugung. Das Restaurant ist täglich geöffnet und serviert Mittagessen, Nachmittagsspeisen, Abendessen und Brunch. Der Hauptspeisesaal und der Innenhof bieten Platz für 100 Personen. Im Bereich der "The Bar" finden 16 Personen Platz und 24 weitere Personen in der Willkommensbar. Hier werden Nachmittagsspeisen serviert, darunter eine Rohkostbar von 15:00 bis 17:30 Uhr, die von Montag bis Samstag angeboten wird. Zum Sonntagsbrunch erwarten Sie wöchentlich wechselnde süße und herzhafte Gerichte. Das Restaurant liegt im lebhaften Stadtteil Design District, der neuen Luxus- und Fashion-Spielwiese in Miami.
Foto von BAOLI Miami Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(339)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • South Beach
Heute 28 Mal reserviert
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Foto von Contessa - Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(344)
Preis: Hoch
• Italienisch • Design District
Heute 58 Mal reserviert
Contessa, the glamorous, all-day venue in the Miami Design District, is designed to welcome guests to eat, drink, celebrate, see and be seen well into the night, in the most elegant yet energetic neighborhood in Miami. The menu offers a wide variety of delicious options, from feasts of antipasti, carpaccios and pizzas, to pastas and large steaks. A vast wine list, classic cocktails and a selection of dolci punctuate a beautiful meal.
Foto von Tambourine Room by Tristan Brandt Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(6)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • North Beach
Heute 4 Mal reserviert
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo