Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten Restaurants mit glutenfreien Optionen in Hackney Wick

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

484 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Silo London Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(91)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne europäische Küche • Hackney
Heute 3 Mal reserviert
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.Awarded with a Green Michelin Star.
Foto von Grow, Hackney Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(90)
Preis: Moderat
• Orientalisch • Hackney
Heute 2 Mal reserviert
Grow is hidden haven in Hackney Wick with a heated and covered terrace next to the River Lea. The menu is inspired by Middle Eastern and Mediterranean cuisine with an emphasis on sustainability. Our menu is primarily plant-led but we also offer ethically sourced meat options. As well as being a cosy spot for brunch, lunch, coffee and chat, you can expect a broad range of live music & performances on weekday evenings and DJ led events on the weekends. Whatever you’re after, Grow provides an escape from the hustle and bustle of busy city life.
Foto von Indigo at One Aldwych Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3086)
Preis: Hoch
• Britisch • Covent Garden
Heute 12 Mal reserviert
A relaxed and informal restaurant in London’s definitive contemporary hotel One Aldwych, Indigo offers a creative and ever changing British menu, which is largely gluten and dairy-free.Crafted by Executive Chef Dominic Teague, the menu showcases inventive dishes focusing on seasonal ingredients, carefully sourced from the British Isles. All food is beautifully prepared and lunch and dinner are entirely gluten and dairy-free, without compromising on quality ingredients or taste. From quinoa, Jerusalem artichoke, pomegranate and smoked almonds salad, in-house baked samphire bread and Rhug Estate Lamb, these are dishes that stand up on their own.
Foto von Hakkasan - Hanway Place Restaurant
4.5
Hervorragend(6354)
Preis: Sehr Niedrig
• Chinesisch • Fitzrovia
Heute 18 Mal reserviert
Das Hakkasan Hanway Place ist das originale Hakkasan Restaurant. Das Michelin-Stern ausgezeichnete chinesische Restaurant des berühmten Christian Liaigre bietet ein Dekor an den Wänden aus dunkler englischer Eiche. Die moderne Küche des Küchenchefs Tong Chee Hwee lässt Ihren Besuch zu einem kulinarischen Erlebnis werden. Die Speisekarte ist stark chinesisch geprägt mit Einflüssen der kantonesischen Küche. Im Jahr 2013 hat das Hakkasan Hanway Place den Dim Sum Sonntag ins Leben gerufen. Wöchentlich können Sie für einen Preis von £ 48 oder £ 58 pro Person sonntags zwischen 12:00 Uhr und 18:30 Uhr, bei Musik der DJs aus der Hakkasan Lounge, am Dim Sum Sonntag teilnehmen. Die Menüs liegen bei £ 58 und enthalten zu beginn einen Cocktail aus der preisgekrönten Liste des Hakkasan, gefolgt von einer halben Flasche Louis Roederer Brut Premier Champagner pro Person (oder einer Magnum á 4 Personen) und endet mit einem Verteiler zum Dessert. Bitte beachten Sie, dass das Menü Taste of Hakkasan am 14. Februar nicht zur Verfügung steht.
Foto von St. JOHN Smithfield Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4105)
Preis: Sehr Niedrig
• Britisch • Farringdon
Heute 50 Mal reserviert
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet. Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet. „Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker. Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.
Foto von The Ivy Asia, St. Paul's Restaurant
4.4
Hervorragend(7371)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Asiatisch • St Paul's
Heute 225 Mal reserviert
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Foto von Los Mochis London City Restaurant
4.3
Hervorragend(846)
Preis: Sehr Niedrig
• Pazifischr Raum • Liverpool Street
Heute 93 Mal reserviert
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Foto von The NoMad London Restaurant
4.4
Hervorragend(1742)
Preis: Hoch
• Britisch • Covent Garden
Heute 37 Mal reserviert
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Foto von GŎNG, Shangri-La The Shard, London Restaurant
4.4
Hervorragend(3645)
Preis: Sehr Niedrig
• Bar / Lounge / Bottle Service • London Bridge
Heute 47 Mal reserviert
GŎNG, the highest hotel bar in Western Europe is perfect for sunset cocktails and late-night drinks. The bar offers 3 lofted areas for guests to relax and soak in the cityscape including unrivaled views of Tower Bridge.Uncomplicated and seamless, the bar’s first-class service ensures the ultimate escape from the city’s bustle. Sample one of the delicate, signature cocktails or indulge in a rare, vintage champagne with signature sushi and Asian dishes. Guests are required to be 18 years of age or older after 5:30pm. Window seats are subject to availability and cannot be guaranteed. Please note that there is a £30 minimum spend per person applicable to all guests over the age of 18. All bar reservations will be seated either in Champagne Bar, Cocktail Bar or Sky Pool. Please note that the Kitchen closes at 22:30 Sunday to Thursday, and 23:30 Friday and Saturday. We currently do not accept OpenTable dining cheques.
Foto von Blacklock Canary Wharf Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1368)
Preis: Moderat
• International • Canary Wharf
Heute 75 Mal reserviert
We’ve long loved Canary Wharf and it's rich history of the nearby Docklands and Billingsgate Market, yet Blacklock in a glass tower never quite fit. One look at an old disused warehouse nestled cosily in the corner of Canary Wharf underneath the train tracks of the North Dock and we knew we had found home. Feel the comforting rumble of trains passing overhead conjuring memories of some of our favourite haunts underneath the bridges in NYC - a place where, with the blinds rolled down and away from prying eyes, a decadent lunch can swiftly roll into dinner.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo