Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Fine-Dining-Restaurants in Fisherman's Wharf

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

88 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Abacá Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(86)
Preis: Hoch
• Philippinisch • North Beach
Heute 25 Mal reserviert
Abacá is an airy, atelier-style restaurant with a cool outdoor terrace, whipping up Filipino-Californian cuisine with flair in Fisherman's Wharf. It's the bricks-and-mortar spin off of chef Francis Ang's pop-up Pinoy Heritage. The lively menu is split up into barbecue sticks, noodles and rice, and small to big plates, but its far more nuanced than just that. Flavourful dishes pull from family recipes and are glazed with modern and heritage technique to result in a vibrancy that's hard to come by. It's grounded by local produce. Smoked Bay scallops lead in the seafood pancit, heirloom tomatoes top homemade tinapay bread, chicken skin is glazed in an adobe before hitting the grill and guinea fowl comes slathered with peanut sauce. A truncated list of creative Southeast Asian libations bring it full circle – if you're on the terrace, cool off with the Baguio breeze slushy – a dreamy mix of pandan-infused vodka, coconut and strawberry.
Foto von Fior D'Italia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1675)
Preis: Hoch
• Italienisch • North Beach
Heute 25 Mal reserviert
Let Chef Gianni Audieri create a feast for your senses in the legendary San Francisco restaurant! Located in lively North Beach, Fior d"Italia offers fine Italian dining in a welcoming, elegant and fun atmoshere.Enjoy a classic cocktail or glass of fine wine at the 1920's solid Mahogany and brass bar while chatting with locals and tourists alike. Or enjoy privacy at one of the intimate tables located by the window.Dine in the warmly lit dining room and enjoy a classic Northern Italian dish cooked from only the finest and freshest ingredients. Known for his wide range of organic ingredients, homemade pastas and sumptuous entrees, Chef Gianni has a creation to please every palette."The Fior is a labor of love" says Chef Gianni. "This business is tough but when you love cooking traditional Italian cuisine, it becomes a way of life...and fun too!"Whether on business or pleasure, come dine with us at the Oldest Italian Restaurant in America!
Foto von Bistro Boudin Restaurant
4.5
Hervorragend(2149)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Fisherman's Wharf
Heute 37 Mal reserviert
Das in der oberen Etage des Boudin at the Wharf gelegene Bistro Boudin ist ein idealer Ort, um ein gemütliches Essen zu genießen. Freuen Sie sich im Bistro Boudin auf ein warmes und einladendes Ambiente mit Akzenten aus dunklem Holz, eine Bar mit Bedienung, Austern, Tapas und eine Raw Bar sowie eine spektakuläre Aussicht auf das Wasser. Auf der Speisekarte stehen saisonale und frische Produkte der San Francisco Bay Area. Das Restaurant ist zum Mittag- und Abendessen geöffnet.
Foto von Cioppino's Restaurant
4.3
Hervorragend(1069)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Fisherman's Wharf
Heute 23 Mal reserviert
Herzlich willkommen im Restaurant Cioppino's, das Sie an der Ecke Jefferson Street and Leavenworth Street (gegenüber der Cannery Row) im Hafenviertel Fisherman's Wharf begrüßt. Im Restaurant Cioppino's erwartet Sie eine erschwingliche Speisekarte mit frischen Meeresfrüchten, Pasta und Pizza sowie eine Bar mit Schanklizenz. Entspannen Sie sich in unserem großen Speisesaal oder genießen Sie auf unserer Terrasse auf dem Gehsteig die Sonne und beobachten Sie dabei die Passanten. Ganz gleich, ob Sie Ihre Familie mitbringen oder allein speisen möchten, Sie sind im Restaurant Cioppino's jederzeit willkommen. (Der genannte Preis gibt die durchschnittlichen Kosten für ein Abendessen inklusive Getränk und Trinkgeld wieder: bis zu USD 18.)
Foto von Kokkari Estiatorio Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(9137)
Preis: Hoch
• Mediterran • Financial District / Embarcadero
Heute 103 Mal reserviert
Kokkari (sprich: \"Ko-Kar-ee\") ist ein kleines Fischerdorf auf den Samos Inseln in der Ägäis. Der Name kommt von den kleinen Zwiebeln, die einst in den nahegelegenen Feldern produziert wurden. Seinen fruchtbaren Boden und das mediterrane Klima kann man in einer Fülle von frischen Produkten schmecken sowie in begehrten Meeresfrüchten und Wild. Die Legende erzählt, dass Kokkari der Ort ist, an dem Orion, ein grosser Jäger und junger Mann von gigantischer Statur und großer Schönheit, sich in die Tochter des Königs von Chios verliebte. Um ihre Liebe zu zelebrieren, durchkämmte Orion die Insel nach Wild und Meeresfrüchten und bereitete aufwendige Bankette. Wir hoffen dass Sie im Hier und Jetzt Ihre eigene Feier bei Kokkari Estiatorio geniessen, mit Gerichten \"fit für die Götter\", mit innovativen kalifornischen Produkten und im ägäischen Stil zubereitet.
Foto von China Live Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3206)
Preis: Moderat
• Chinesisch • Chinatown
Heute 91 Mal reserviert
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
Foto von One Market Restaurant Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4364)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Financial District / Embarcadero
Heute 19 Mal reserviert
Seit seiner Eröffnung im Jahr 1993 bietet das One Market Restaurant amerikanische Weine zur exklusiven Begleitung von saisonaler, farmfrischer amerikanischer Küche.
Foto von Gary Danko Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1629)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Französisch-Amerikanisch • Fisherman's Wharf
Heute 19 Mal reserviert
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Foto von O' by Claude Le Tohic Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(465)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne französische Küche • Downtown / Union Square
Heute 11 Mal reserviert
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Foto von Nisei Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(76)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Russian Hill
Heute 6 Mal reserviert
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo