Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Fine-Dining-Restaurants in Topanga

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

33 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Melisse Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2000)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Santa Monica
Heute 3 Mal reserviert
Das Melisse hat zwei Michelin-Sterne und wurde im Rahmen der Zagat-Umfrage seit 2003 jährlich unter die Top-Restaurants von Los Angeles gewählt. Das in Santa Monica gelegene Melisse inspiriert mit seinem eleganten Ambiente, überragender, moderner französischer Küche und einem freundlichen Service alle Sinne. Die Räume Olivia und Augustin bieten Ihnen Privatsphäre für Familien- oder Geschäftstreffen. Das Melisse ist ein unvergleichliches kulinarisches Erlebnis, das Sie nicht verpassen sollten. Gestatten Sie uns, Sie zu inspirieren.
Foto von Carbon Beach Club Restaurant (The Dining Room) @ Malibu Beach Inn Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1126)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Malibu
Heute 18 Mal reserviert
Genießen Sie die feine Küche in diesem Restaurant am Strand, mit Aussicht auf den atemberaubenden Pazifik und den berühmten Malibu Pier. Es befindet sich am exklusiven Billionaires' Carbon Beach in Malibu.
Foto von SELINE Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(11)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Santa Monica
Heute 3 Mal reserviert
Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At SELINE, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Foto von Fia Restaurant
4.5
Hervorragend(2516)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Santa Monica
Heute 36 Mal reserviert
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Foto von Lunetta Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2174)
Preis: Moderat
• Kalifornisch • Santa Monica
Heute 35 Mal reserviert
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Foto von Citrin Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(198)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Santa Monica
Heute 21 Mal reserviert
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Foto von Manpuku Japanese BBQ Dining Los Angeles/Sawtelle Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(254)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • West Los Angeles
Heute 23 Mal reserviert
Traditional Japanese style BBQ Dining from Tokyo Japan.Manpuku, which means “to be happy with a full stomach” in Japanese, opened its doors to hungry customers in Tokyo more than 60 years ago.Reservation policy*We will hold your reservation for 15 min. Your reservation will be automatically canceled if you do not arrive in the time allotted.
Foto von pasjoli Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(650)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Santa Monica
Heute 20 Mal reserviert
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
Foto von LULU - Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(149)
Preis: Moderat
• Kalifornisch • Westwood
Heute 23 Mal reserviert
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
Foto von Farmshop LA Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(569)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Brentwood
Heute 44 Mal reserviert
Das im Jahr 2010 eröffnete Farmshop ist ein Restaurant und ein Kunsthandwerkermarkt mit Bäckerei im historischen, im Jahr 1948 eröffneten Brentwood Country Mart in der 26th Street in Santa Monica. Die Küche von Jeff Cerciello konzentriert sich auf saisonale Zutaten aus der Region. Irene Verbila von der LA Times schreibt: "Die Sonntagabende im Farmshop sind dem frittierten Hähnchen gewidmet... es ist das beste... aber der Vogel, den ich als einen der 10 besten Mahlzeiten nominiere, ist das gebratene Bio-Hähnchen von Cerciello... goldbraun und knusprig, das Fleisch fest und doch saftig, jeder Bissen war besser als der vorherige. " Zusätzlich zur Hervorhebung frischer regionaler Produkte bietet das Farmshop eine Weinkarte mit 300 Auswahlmöglichkeiten aus Kalifornien, einen Markt mit kuratiertem Käse, Fleisch- und Wurstwaren, kunsthandwerkliche Lebensmittel sowie Haushaltswaren. Dies alles ist eine Hommage an die vielen Landwirte, Hersteller und Lieferanten in Kalifornien, die stolz präsentiert werden.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo