Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants für einen romantischen Abend in Carnegie Hill

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

483 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von TAO Uptown Restaurant
4.4
Hervorragend(14440)
Preis: Hoch
• Pan-Asiatisch • Midtown East
Heute 92 Mal reserviert
Ein 4,9 m großer Buddha, der über einen reflektierenden Pool mit japanischen Karpfen schwimmt, präsidiert über dem Tao. Dieses panasiatische Restaurant ist ein beliebtes Ziel für Prominente und Sportler und ist auf authentische chinesische und japanische Hong Kong Gerichte sowie auf Thai-Küche spezialisiert. Das Tao umfasst drei Ebenen zum Speisen. Dazu gehört die begehrte "Skybox", die Ihnen Aussicht auf dieses ehemalige Kino bietet, das beispiellos in New York war. Zusätzlich zu den 300 Sitzplätzen erwarten Sie im Tao eine Sushi-Bar, eine Lounge und zwei Bars, wo Sie Ihr Essen und die Show genießen können. Die Preise für die Vorspeisen reichen von USD 8 bis 18 und für Hauptgerichte von USD 16 bis 39. Das ganze Jahr über wird ein Mittagsmenü zu einem festen Preis von USD 27,50 angeboten.
Foto von Aunt Jake's Pasta Experience Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(756)
Preis: Moderat
• Modern italienisch • Upper East Side
Heute 32 Mal reserviert
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Foto von Bad Roman Restaurant
4.5
Hervorragend(2110)
Preis: Hoch
• Italienisch • Upper West Side
Heute 278 Mal reserviert
A new lively, modern Italian restaurant from Quality Branded.
Foto von Nubeluz Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(557)
Preis: Sehr Niedrig
• Cocktailbar • NoMad
Heute 108 Mal reserviert
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.***Please note that Nubeluz will be offering additional dates for Holiday High Tea on the following Fridays 11am-3pm: November 29, December 13, December 20, December 27.
Foto von Hoexters Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(238)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Upper East Side
Heute 40 Mal reserviert
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Foto von Twin Tails Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(61)
Preis: Hoch
• Südost-Asiatisch • Upper West Side
Heute 80 Mal reserviert
Quality Branded's new Southeast Asian restaurant, focused on the cuisines of Thailand and Vietnam. Now open in Columbus Circle!
Foto von La Grande Boucherie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(7652)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Midtown West
Heute 479 Mal reserviert
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von Dagon Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1816)
Preis: Moderat
• Mediterran • Upper West Side
Heute 41 Mal reserviert
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Foto von The Smith- Lincoln Square Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(12064)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Lincoln Square
Heute 219 Mal reserviert
The Smith ist eine ungezwungene American Brasserie in vier angesagten Gegenden in New York: The Smith East Village, The Smith Midtown, The Smith Lincoln Square und The Smith NoMad. Für die Auswahl an gängigen Bistro Gerichten auf der Frühstücks-, Mittags-, Brunch- und Abendkarte werden regionale Produkte von örtlichen Zulieferern verwendet. Die Smith zieht Kollegen für einen Drink nach der Arbeit, Geschäftsessen, einen schnellen Snack oder Getränk vor einer Show, Nachtschwärmer, Familien zum Sonntagsbrunch und vieles mehr an. Mit separat zu nutzenden Räumlichkeiten an allen Standorten, bietet sich das The Smith für alle Gelegenheiten an.
Foto von Cathédrale Restaurant
4.4
Hervorragend(2499)
Preis: Hoch
• Französisch • East Village
Heute 45 Mal reserviert
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo