Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Kanada
  3. Montreal / Quebec

Die besten Restaurants mit kreativer Küche in Côte-des-Neiges/NDG

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

9 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Anemone Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(239)
Preis: Sehr Niedrig
• Marktküche • Little Italy
Heute 5 Mal reserviert
Cuisine principalement de produits locaux de l'inspiration de Mike Madokoro et Minh Phat Tu, avec du vin choisi par Elena Racevičiūtė-Ouellette.
Foto von Kyo Bar Japonais Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2650)
Preis: Moderat
• Japanisch • Vieux-Montréal
Heute 37 Mal reserviert
Das neue Izakaya vervollkommnet raffinierte, japanische Komfortspeisen, eine beeindruckende Auswahl an japanischen Spirituosen und eine großartige Zeit in guter Gesellschaft. In der Kyo Bar Japonais werden Sake, Shochu sowie Bier großzügig ausgeschenkt und großer Wert wird auch auf die Speisekarte mit klassischen Izakaya-Speisen und die kreative Sushi-Theke gelegt. Eine IZAKAYA ist eine traditionelle japanische Kneipe und bedeutet wörtlich übersetzt "sitzen Sake-Laden." Izakayas sind spezialisiert auf kleine Teller und eine umfangreiche Auswahl an Spirituosen. Der Service ist entspannt und nie gehetzt. Hier werden Gäste dazu angeregt, die Nacht bei Sake, Sochu sowie traditionellen Gerichten wie Sushi, Kushi Yaki, Ramen und allerlei gebratenen Spezialitäten zu verbringen.
Foto von Mercuri 109 Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(97)
Preis: Sehr Niedrig
• Marktküche • Downtown
Heute 6 Mal reserviert
Once the Metropolitan News Agency on Cypress, MERCURI 109 with Chef Joe Mercuri is a bar-à-manger seating 23 in Montreal’s financial district. Our mission is to provide an experience based on pleasure and satisfaction; a fine-dining intimate eatery where a sense of exclusivity is felt the minute you take your seat at the granite bar, or at one of our two hand-made wooden tables.Behind the bar & in front of you to observe, a repertory of ingredients is prepared with French-technique, as creations give ode to Chef’s Italian roots and his appeal to local Asian flavors.Passion and curiosity (traits synonymous to Mercuri’s magnetic personality), come to life through prance and charm in a kitchen reflecting the cultural mosaic our attractive Montréal is famous for.Whether it’s the bread dunk in the spicy honeycomb & olive oil or the other refined ingredients, the MERCURI 109 food-bar promises to satisfy each client both mouth and experience-wise!
Foto von Jérôme Ferrer - La Grande Table Gastronomique Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4507)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Downtown
Heute 12 Mal reserviert
Das Restaurant Europea ist zu einer wichtigen Anlaufstelle in der Szene Montreals geworden, ein gastronomisches "Rendez-vous" reich an Farbe und Geschmack. Von allen Gourmet-Kritikern gelobt, werden Sie eine hervorragende Erfahrung erleben, die von der kreativen und modernen Küche des Chefkochs Jérôme Ferrer und seinen 22 Köchen angeboten wird. Wir sind stolz auf die Auszeichnungen, Chefkoch des Jahres und Restaurant des Jahres des Maitre Cuisinier de France. Freuen Sie sich auf einen unvergesslichen Moment in einem charmanten viktorianischen Herrenhaus im Herzen der Innenstadt von Montreal ...Wenn Küche zur Kunst wird!
Foto von Bar St-Denis Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(36)
Preis: Hoch
• Kanadisch • Rosemont / La Petite-Patrie
Heute 17 Mal reserviert
Bar St-Denis is an elegant restaurant in Montréal that offers a contemporary, fresh, and seasonal cuisine. The menu features a variety of dishes, that go from small snacks to larger plates. Chef David Gauthier loves to serveseafood, but also offers the aged pork chop, a staple on the menu. This year Bar St-Denis was delighted to be included in Canada's 100 best list. The restaurant also has an extensive wine list, featuring both natural and classic wines. Bar St-Denis is open from 5:00 to 11:00 PM, Monday through Saturday.
Foto von La Chronique Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(766)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Mile End
Heute 4 Mal reserviert
This charming and intimate restaurant serves a generous and creative fresh market cuisine, cheerfully prepared by chef-owners Marc De Canck and Olivier de Montigny. At La Chronique, the pleasures of the table are always front and centre. But in addition to the delights it serves up, the restaurant is also known for its extensive wine list awarded ''Best Award of Excellence'' by Wine Spectator in 2024, welcoming décor and impeccable service. Little wonder it's been considered "essential eating" in Montreal since 1995.
Foto von La Fabrique Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1500)
Preis: Hoch
• Bistro • Le Plateau-Mont-Royal
Heute 12 Mal reserviert
Facing Carré St-Louis, nestled between Le Plateau and the Latin Quarter, La Fabrique's concept awakens the senses. First in 2008, in full view from his open kitchen, co-owner Jean Baptiste Marchand has delighted diners with his attentive-to-detail cuisine. In 2018, La Fabrique has moved next door and continues to offer its comforting, unpretentious, and contemporary cuisine. Our new space will seduce you with its spacious decor, its bright bar, and its terrace facing the park. Come and enjoy classics or novelties– Jean-Baptiste Marchand and his team await you at brunch and in the evening.
Foto von Restaurant Tbsp. Restaurant
4.5
Hervorragend(270)
Preis: Hoch
• Mediterran • Downtown
Heute 16 Mal reserviert
"In each spoonful, we embody a commitment to excellence and sustainability. At Tbsp., every dish is a statement for zero waste, one bite at a time."Tbsp. it is also an omnipresent English abbreviation in cooking, referring to the tablespoon measurement. Whether for tasting, measuring, eating, mixing, portioning or serving, the soup spoon is the most multifunctional utensil there is.
Foto von Jellyfish Montreal Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(253)
Preis: Sehr Niedrig
• Marktküche • Vieux-Montréal
Heute 9 Mal reserviert
Located in Old Montreal, between Griffintown and the Old Port, Jellyfish has quickly become a must. Ranked among the best restaurants in Montreal, Top 100 Canada 2019 by Opentable, it is a reference for the concierges of many boutique hotels in Montreal.Neat decor, chic without pretension, Le Jellyfish offers you a dynamic atmosphere conducive to a festive evening without excess.The crudo + charcoal aspect is the duality of the crudo and the aromas of the charcoal grill. A crudo section (oysters, tataki, tartare, sashimi, carpaccio), vegetables on the grill, hot starters, and a selection of charcoal-grilled meats and fish.Our talented sommelier Gabrielle Boland signs a dynamic and sought-after wine list.Our mixologist offers you a list of original cocktails.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo