Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten zwanglosen Restaurants in Westlake

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

218 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von NIKU X Restaurant
4.4
Hervorragend(213)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Downtown
Heute 13 Mal reserviert
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99 and Full-Service $139 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more.
Foto von Perch LA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(11766)
Preis: Hoch
• Französisch-amerikanisch • Downtown
Heute 73 Mal reserviert
Ein Platz zum Entspannen in luftiger Höhe.
Foto von 71Above Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5837)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 55 Mal reserviert
Auf 300 m über dem Meeresspiegel erwartet Sie das 71Above als höchstgelegenes Restaurant westlich des Mississippi. Den hohen Anspruch schmecken Sie auch im Menü von Chefkoch Vartan Abgaryan, der im 71Above moderne amerikanische Küche serviert. Freuen Sie sich auf den atemberaubenden Meerblick von Malibu über Laguna Hills bis zur Bucht von Los Angeles und die umliegenden Berge. Es wird gebeten, sich an den Dresscode 'smart casual' zu halten. Shorts, Flip Flops, T-Shirts und Baseballcaps sind hier nicht gestattet.
Foto von Cabra - LA Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1245)
Preis: Hoch
• Peruanisch • Downtown
Heute 15 Mal reserviert
Cabra Los Angeles is a Peruvian-inspired restaurant by Chef Stephanie Izard and Boka Restaurant Group, located on the top floor of The Hoxton, Downtown LA. Open for Dinner seven nights a week and Brunch on the weekends, the lively dining experience is anchored by shareable plates bold in flavor and bright in taste, with sweeping views of Los Angeles.
Foto von Antico Nuovo Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(848)
Preis: Hoch
• Italienisch • Hollywood
Heute 22 Mal reserviert
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Foto von Republique Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5242)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Hollywood
Heute 17 Mal reserviert
Das République begrüßt Sie in der Stadtmitte und wird von den Chefköchen Walter Manzke und Margarita Manzke geführt. Das Restaurant befindet sich in einem klassischen Gebäude im Herzen von Los Angeles, das ursprünglich im Jahre 1929 von Charlie Chaplin errichtet wurde und später in die ikonische La Brea Bakery und das Campanile Restaurant umgewandelt wurde. Das République baut auf dieser geschichtsträchtigen Vergangenheit auf und bietet Ihnen ein gastronomisches Umfeld mit viel Geschichte und Pracht. Das Restaurant verfügt über eine lässige Bar und ein Bistro im vorderen Bereich sowie einen formelleren Essbereich im hinteren Teil. Dort wird Ihnen eine von Frankreich inspirierte Speisekarte angeboten, die täglich von den Chefköchen erstellt wird.
Foto von Manuela Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(215)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 15 Mal reserviert
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Foto von Cara Cara Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1464)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 57 Mal reserviert
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Foto von Yangban Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(670)
Preis: Hoch
• Koreanisch • Arts District
Heute 8 Mal reserviert
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
Foto von Openaire Restaurant
4.5
Hervorragend(2317)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Koreatown
Heute 32 Mal reserviert
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo