Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego

Die besten Restaurants für Brunch in Ramona

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

937 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Seneca Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4125)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown / Gaslamp
Heute 53 Mal reserviert
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Foto von Bar Cecil Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1639)
Preis: Hoch
• Bistro • Palm Springs
Heute 32 Mal reserviert
"Your Pleasure is Our Pleasure!" Please join us at Bar Cecil for a delightful evening. We welcome parties of 5 or fewer guests (limited space for parties of 5). Unfortunately, we are not able to accommodate larger parties.We book tables for 2 hours. Last dinner orders are taken at 9 pm and we close the bar at 10 pm. We've gone cashless and happily accept credit and debit cards.Due to our small size, tables with separate reservations can not be combined. Please reserve online; if OpenTable is not showing availability, we're fully booked or it is more than 14 days out. We accept reservations up to 30 days out. Our bar is always walk-in and we open at 5 pm (the bar list is usually full around 4:30 pm).We can't wait to have you as our guests! "Shall we?"
Foto von insideOUT Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2265)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Hillcrest
Heute 45 Mal reserviert
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.We are excited to announce our highly anticipated Holiday Oasis Experience beginning Thursday, November 7th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Foto von Cesarina Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(5456)
Preis: Moderat
• Italienisch • Ocean Beach
Heute 104 Mal reserviert
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Foto von Barbusa Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4279)
Preis: Moderat
• Italienisch • Little Italy
Heute 55 Mal reserviert
Das Barbusa ist ein lokales, modernes, sizilianisches Restaurant. Wir servieren frische Pasta, die täglich im Haus zubereitet wird. Die feinsten Meeresfrüchte erhalten Sie an der Crudo Bar. Freuen Sie sich auch auf Pizza aus dem Steinofen.
Foto von Callie Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(186)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterran • Downtown / Gaslamp
Heute 39 Mal reserviert
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Foto von The Marine Room Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(8172)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • La Jolla
Heute 36 Mal reserviert
Seit Generationen steht in San Diego das "Seepferdchen", das Symbol des Marine Room, für die dramaturgische Lage als Surfspot und die preisgekrönte Küche von Chefkoch Bernard Guillas und Küchenchef Ron Oliver. In Anbetracht dieser seltene Mischung aus kulinarischen Spitzenleistungen, kompromisslosem Service und der Lage direkt am Strand, ist es kein Wunder, dass das Marine Room zu einem der Wahrzeichen von San Diego geworden ist. Einfach gesagt, beste Küche auf höchstem Niveau. Das 1941 eröffnete Marine Room wurde schnell berühmt, als die tosende Brandung beeindruckende Bilder vor die Fenster des Restaurants zauberte. Seit mehr als einem halben Jahrhundert haben Prominente, die Welt prägende Menschen, Einwohner und Gäste es sich zur Gewohnheit gemacht, hier den spektakulären Panoramablick auf den Pazifik und die außergewöhnliche Küche zu genießen. Sie sind eingeladen diese erste Adresse für gastronomische Erlebnisse in San Diego zu besuchen, und selbst zu erleben, wie jede Flut etwas neues zum The Marine Room bringt. Hier reservieren Sie nicht einfach einen Tisch, hier werden Sie Teil einer 70-jährigen Tradition.
Foto von Lion Fish La Terraza / Mimosa Mia Brunch Restaurant
4.5
Hervorragend(149)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Tijuana
Heute einmal reserviert
¡Auténtica cocina de mariscos fusión en donde el servicio y sazón son nuestros principales diferenciadores!
Foto von Addison By William Bradley Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1884)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Del Mar
Heute 7 Mal reserviert
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Foto von Juniper & Ivy Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(8009)
Preis: Hoch
• Nicht Spezifiziert • Little Italy
Heute 27 Mal reserviert
Das Juniper and Ivy bietet Ihnen, dank dem renommierten Küchenchef Richard Blais, meist bekannt als Gewinner des Bravo "Top Chef All-Stars", “Refined America Food with Left Coast Edge”. Blais bringt hiermit seine höchst kreative Herangehensweise an das Kochen und die Küche nach San Diego, unterstützt von einem All-Star-Küchenteam. Durch seine ausgezeichnete Cocktail- und Weinkarte, doe Speisemöglichkeiten im Freien, das High-Energy Design und noch viel mehr, ist das Juniper and Ivy das neueste Restaurant an der Westküste, das man besuchen muss.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo