Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants für Brunch in Historic South-Central

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

210 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Soul Brunch Los Angeles Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(1)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Central Los Angeles
Coming Soon!
Foto von Perch LA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(11776)
Preis: Hoch
• Französisch-amerikanisch • Downtown
Heute 185 Mal reserviert
Ein Platz zum Entspannen in luftiger Höhe.
Foto von Openaire Restaurant
4.4
Hervorragend(2319)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Koreatown
Heute 26 Mal reserviert
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Foto von Zinqué - DTLA Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(524)
Preis: Moderat
• Französisch • Downtown
Heute 8 Mal reserviert
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home—a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. (zin-kae)
Foto von Redbird - Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3074)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 26 Mal reserviert
Das Redbird begrüßt Sie in der Innenstadt von Los Angeles, in einem der historischsten Gebäude der Stadt, der Cathedral of Saint Vibiana. Diese ist der führende Veranstaltungsort für Hochzeiten, Veranstaltungen und Performing Arts-Auftritte. Der Chefkoch Neal Fraser und Amy Knoll Fraser haben ein wunderschönes, dynamisches Restaurant geschaffen, in dem Sie von der Kritik gefeierte, moderne amerikanische Speisen des Chefkochs Fraser genießen können.
Foto von Bacari Adams Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(637)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown
Heute 25 Mal reserviert
Bacari W. Adams is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the original restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special. + $5 margaritas all night long every Monday-Wednesday!Our team provides warm hospitality in our comfortable, intimate dining room marked with vintage art & light fixtures. You will feel like home when dining at Bacari W. Adams.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari W. Adams is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Foto von Le Petit Paris Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2882)
Preis: Moderat
• Französisch • Downtown
Heute 23 Mal reserviert
Wenn Sie die brillanten Köpfe hinter dem Le Petit Paris, Fanny und David Rolland, fragen, werden Sie sagen: "Wir wurden sprichwörtlich in einem Restaurant geboren." Vom Großvater, über den Vater, war das Restaurant-Geschäft ein natürlicher Bestandteil ihre Alltags. Vor 15 Jahren beschlossen sie, ihr erstes Restaurant in Cannes zu schaffen, das Le Petit Paris, eine Pariser Brasserie inmitten dem Austragungsort des Internationalen Filmfestivals. Um ihrem internationalen Klientel eine unvergessliche Erfahrung in Cannes zu ermöglichen, beschlossen sie, ihr Restaurant am Strand zu betreiben. Hier kreierten sie eine Atmosphäre zum Wohlfühlen bei einem entspannenden Cocktail am Strand in Kombination mit guten Speisen. David und Fanny waren immer um großartige Mitarbeiter bemüht, um ihren Kunden ein wirkliches "savoir-faire" zu ermöglichen. Dank ihrer harten Arbeit und ihrem Engagement sind sie nun weltweit bekannt.
Foto von Cabra - LA Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1250)
Preis: Hoch
• Peruanisch • Downtown
Heute 32 Mal reserviert
Cabra Los Angeles is a Peruvian-inspired restaurant by Chef Stephanie Izard and Boka Restaurant Group, located on the top floor of The Hoxton, Downtown LA. Open for Dinner seven nights a week and Brunch on the weekends, the lively dining experience is anchored by shareable plates bold in flavor and bright in taste, with sweeping views of Los Angeles.
Foto von Girl & the Goat L.A. Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4039)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 93 Mal reserviert
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Foto von Cara Cara Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1465)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 58 Mal reserviert
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo