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Die besten Restaurants für Brunch in Grand Ave

Preisklasse
Küche
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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

32 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Downtowner Woodfire Grill Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3845)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • St. Paul
Heute 27 Mal reserviert
"simply beyond the ordinary" "****" - Kathie Jenkins - Saint Paul Pioneer Presse Der Downtowner Woodfire Grill hat sich auf persisches, über Feuer gebratenes Fleisch, gegrillte Steaks und Koteletts sowie Gourmet-Holzofenpizzen spezialisiert. Es erwartet Sie hier eine gemütliche und lebhafte Atmosphäre mit 2 Kaminen, einer voll ausgestatteten Bar mit 3 Brunnen und Live-Jazz. Das Restaurant bietet Ihnen kostenfreie Parkplätze mit Zugang sowohl zum Xcel Energy Center als auch zum Ordway Theater. Genießen Sie im Downtowner Woodfire Grill auch ein komplettes Menü zum Frühstück und Mittagessen sowie ein Kinder-Menü. Freuen sie sich in diesem gemütliche Restaurant auf großartige Gerichte und ein unglaubliches Genusserlebnis.
Foto von Holman's Table Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(675)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • St. Paul
Heute 51 Mal reserviert
Intimate setting in a beautiful, historic building overlooking the runway of Holman's Field. Fresh, modern dishes complemented by a classic bar and beautiful wine list. Open to the public with no security checks required.
Foto von Boca Chica Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1408)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • St. Paul
Heute 14 Mal reserviert
Das Boca Chica Mexican Restaurant serviert seit 1964 die gut gewürzte, authentische mexikanische Küche. In dieser Zeit öffneten Guillermo und Gloria Frias die Türen zu ihrem neuen Restaurant, mit Plätzen für nur 28 Gäste. Heute ist das Boca Chica erheblich gewachsen und wird als "one of the best Mexican restaurants in the Twin Cities" in dem Minneapolis-St. Paul Magazine mit der Ausgabe März 2009 genannt. Die Echtheit der Speisen wird hauptsächlich dadurch gewährleistet, dass alles von Grund auf neu zubereitet wird, auf die altmodische Art und Weise, mit frischen Zutaten. Auch die feurige Salsa wird immer noch mit frischen Tomaten, Chilis und diesem speziellen Touch der Familie Frias gemacht. Unsere Speisekarte enthält einige der eher traditionellen Speisen wie Guisados, Sopes, Carne Asada, Chile Rellenos und Tamales. Geschmack ist nie ein Kompromiss. Wir verfügen auch über eine Bar mit Schanklizenz die über die beste Auswahl der Stadt an mexikanischen Bieren und erstklassigen Tequilas verfügt. Das Restaurant wurde vom City Pages mit der Bewertung "Best Margarita" ausgezeichnet.
Foto von Baldamar Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(7065)
Preis: Hoch
• Steak • Roseville
Heute 104 Mal reserviert
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 6 or more.
Foto von Hazelwood Bloomington Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(6411)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Bloomington
Heute 152 Mal reserviert
Welcome to Hazelwood Food and Drink in Bloomington. A modern New American restaurant serving modern comfort food with a family feel in a bright and contemporary interior with a scratch kitchen that offers wonderful dishes from our rotisserie and wood burning pizza oven, everyone is sure to find a new favorite! We are open 7 days a week with our signature brunch offered on Saturday and Sunday. Hazelwood is the perfect spot for your work meeting, date night, or family outing!We would love to take care of you.On the go, call us at 952.222.4000 for take-out or curbside.Online reservations and take-out orders available at hazelwoodfoodanddrink.com
Foto von Hell's Kitchen Minneapolis Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5774)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Downtown / North Loop
Heute 46 Mal reserviert
Hausmannskost mit einem gehobenen Twist... Im Herzen der Innenstadt von Minneapolis, in geeigneter Weise in einem schönen unterirdischen Raum begrüßt Sie das Hell's Kitchen, das in Besitz des Chefkochs ist für sein verdammt gutes Essen bekannt ist.. Besuchen Sie uns zum Frühstück, Mittag- und Abendessen sowie für ein Getränk 7 Tage die Woche. Hier genießen Sie richtiges Essen, keine neumodischen Speisen. Von Gastronomieexperten wurde es als "einzigartig, aber nichts modisch, interessant, aber nicht penibel" beschrieben. Fast alles ist hausgemacht, von der preisgekrönten Erdnussbutter bis zum hausgemachten Ketchup. Es hat mehr als 67 "Best" Auszeichnungen sowie Auszeichnungen im Gourmet Magazine, Conde Nast Traveler, Midwest Living und anderen nationalen Zeitschriften erhalten. Und mitbringen Sie Ihre Kinder mit... Sie sollten die frechen Notizen sehen, die sie uns schreiben! "Anstatt es sich nur vorzustellen, sagen wir einfach, wenn Sie in Minnesota sind und Ihren Gaumen begeistern möchten, besuchen Sie einfach das Hell's Kitchen. Es ist inspiriert und inspirierend."(Jane & Michael Stern, NPR)
Foto von Butcher & the Boar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(133)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown / Mill District
Heute 57 Mal reserviert
We are fine-casual dining with a fire at the core of its heart. Through the smoke and whiskey ashes of the previous iteration which closed its doors in 2020 rises a new haze of smoke and whiskey as we bring back this iconic brand, smoked meats, bourbon, beer, deep hues, and various spaces to a new location in the North Loop. Butcher & The Boar will honor its beloved roots, while spreading new ones in the fresh foundation that will help our guests embark on a journey with notes of nostalgia that carry the torch forward with new tastes and experiences. With immense gratitude, we invite you to Live Full Boar with us.
Foto von Blondette Restaurant
3.7
Sehr gut(112)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Downtown / Mill District
Heute 2 Mal reserviert
A local favorite, Blondette is a brunch restaurant located on the fifth floor of the historic Rand Tower Hotel in a bright, glass-covered atrium with an outdoor terrace and firepits and one of Minneapolis’ only retractable roofs. Blondette offers a casual brunch each weekend from 9am - 2pm that highlights the best of American cuisine fused with local ingredients.Blondette also offers curated holiday menus for Thanksgiving, Christmas, New Years Eve, Easter and Mother's Day. SPECIAL OFFER: The 2,000 sq. ft. restaurant is available for private dining, reception events or a full buyout for up to 80 people. Book an event by March 31, 2025 and 10% off your event package!
Foto von Breva Restaurant
4.1
Fabelhaft(112)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown / Mill District
Heute 5 Mal reserviert
Welcome to Breva, the quintessential neighborhood gathering spot in the heart of Downtown Minneapolis. At Breva, we invite you to experience the essence of conviviality, served up with a touch of elegance in a casual chic setting. Our culinary journey is guided by the expert hands of Chef Bjorn Thomson and a team of seasoned hospitality professionals. Together, they've crafted a menu that's a true celebration of the New American spirit – elevated, unpretentious, and discerning. Breva is just minutes from the Convention Center and Orchestra Hall, and a short drive from local theaters and sports stadiums. Breva is an ideal destination for all groups and occasions!
Foto von Nolo's Kitchen & Bar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1127)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Downtown / North Loop
Heute 62 Mal reserviert
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
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