Ernest's at NAIT
Tisch reservieren
- Besondere Anlässe
- Bezaubernd
- Für Gruppen geeignet
Zusätzliche Informationen
- RestaurantartZwanglos elegantes Restaurant
- Preisklasse31 bis 50 Kanadische Dollar
- KüchenAus aller Welt, Moderne amerikanische Küche, Modern Europäisch
- ÖffnungszeitenMittagessen Mo–Do 11:15 Uhr–12:15 Uhr Fr 11:00 Uhr–12:30 Uhr Abendessen Di–Fr 17:30 Uhr–19:15 Uhr
- Telefonnummer(780) 471-8676 ext. 1
- Website
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Keine Bargeldzahlung, Mastercard, Visa
- Dress codeLegere Geschäftskleidung
- KüchenchefCulinary Instructors & 2nd yr students
- Räume für private VeranstaltungenErnests at NAIT offers a unique opportunity to have our Culinary Arts students provide an outstanding service by booking one of our semi-private room (up to 25 guests), a private room (up to 40-60 guests), or the entire restaurant buyout (up to 50-100 guests).
- GebietEdmonton
- Querstraße118 Ave and 106 Street
- Parking detailsOur AM guests must pay for parking in Lot C or A/B Parkade (Across the street from Ernest's) by using the honk app. For our evening guests parking is free in parking Lot C but you must register your vehicle upon arrival at the host desk.
- Public transitThere is a Public Transit stop at the corner of 106th Street and 118th Avenue, as well as a Stop at Kingsway Garden Mall and LRT -NAIT stop: Ernest's is located at the North end of the school
- UnterhaltungDuring the school year Ernest's is a venue for a variety of "special events" allowing students to demonstrate creativity while interacting with the community. The Toque Demagny Scholarship Dinner, Young Culinarians Conquering Cancer, Team NAIT and Le club Culinaire fundraisers, etc... provide students with the opportunity to challenge their personal and professional bests. We also feature wine dinners with regional wines paired to perfection with our students culinary creations.
- Weitere DetailsBankett, Bier, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, zum Mitnehmen
Beliebte Gerichte
Was 1.376 Gäste sagen
Bewertungen insgesamt
Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.
- 4,6Essen
- 4,7Service
- 4,6Ambiente
- 4,7Preis-Leistung
Lärm • Gemäßigt
- B
Bob
Edmonton
VIP52 Bewertungen
5.052 Bewertungen
Besucht am 21. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 4
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- P
Pam
Vancouver
2 Bewertungen
5.02 Bewertungen
Besucht am 21. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 4
War diese Bewertung hilfreich?
- I
Ivy
Edmonton
3 Bewertungen
5.03 Bewertungen
Besucht am 20. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- S
Shelley
Edmonton
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 16. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- M
Marilyn
Edmonton
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 15. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- J
Jim
Edmonton
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 1. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- a
antonio
Calgary
2 Bewertungen
5.02 Bewertungen
Besucht am 1. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 5
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
- L
Laurier
Montreal
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 1. November 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 4
- Ambiente 4
War diese Bewertung hilfreich?
- s
sean
Edmonton
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 31. Oktober 2024
- Gesamt 5
- Essen 4
- Service 4
- Ambiente 3
War diese Bewertung hilfreich?
- H
Hikari
Edmonton
1 Bewertung
5.01 Bewertung
Besucht am 29. Oktober 2024
- Gesamt 5
- Essen 5
- Service 4
- Ambiente 5
War diese Bewertung hilfreich?
FAQ
Ernest's at NAIT bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (780) 471-8676 ext. 1.
Ernest's at NAIT wurde mit 4,8 Sternen von 1376 OpenTable-Gästen bewertet.
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
Tisch reservieren
Bestellung als Lieferung oder Takeaway
10701 118 avenue NW, Edmonton, AB T5G 2R1
Zusätzliche Informationen
- Querstraße118 Ave and 106 Street
- GebietEdmonton
- ÖffnungszeitenMittagessen Mo–Do 11:15 Uhr–12:15 Uhr Fr 11:00 Uhr–12:30 Uhr Abendessen Di–Fr 17:30 Uhr–19:15 Uhr
- Preisklasse31 bis 50 Kanadische Dollar
- KüchenAus aller Welt, Moderne amerikanische Küche, Modern Europäisch
- RestaurantartZwanglos elegantes Restaurant
- Dress codeLegere Geschäftskleidung
- Parking detailsOur AM guests must pay for parking in Lot C or A/B Parkade (Across the street from Ernest's) by using the honk app. For our evening guests parking is free in parking Lot C but you must register your vehicle upon arrival at the host desk.
- Public transitThere is a Public Transit stop at the corner of 106th Street and 118th Avenue, as well as a Stop at Kingsway Garden Mall and LRT -NAIT stop: Ernest's is located at the North end of the school
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Keine Bargeldzahlung, Mastercard, Visa
- KüchenchefCulinary Instructors & 2nd yr students
- UnterhaltungDuring the school year Ernest's is a venue for a variety of "special events" allowing students to demonstrate creativity while interacting with the community. The Toque Demagny Scholarship Dinner, Young Culinarians Conquering Cancer, Team NAIT and Le club Culinaire fundraisers, etc... provide students with the opportunity to challenge their personal and professional bests. We also feature wine dinners with regional wines paired to perfection with our students culinary creations.
- Weitere DetailsBankett, Bier, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, zum Mitnehmen
- Website
- Telefonnummer(780) 471-8676 ext. 1
- Räume für private VeranstaltungenErnests at NAIT offers a unique opportunity to have our Culinary Arts students provide an outstanding service by booking one of our semi-private room (up to 25 guests), a private room (up to 40-60 guests), or the entire restaurant buyout (up to 50-100 guests).