Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Bestes Preis-Leistung-Verhältnis“ in San Francisco Bay Area

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen nach den Restaurants mit dem besten Preis-Leistungs-Verhältnis in San Francisco Bay Area? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Hashiri Bettei Kaiseki Aoki
4.9
4.9 (22)
51 USD und darüber
Japanisch
Saratoga
Über das Restaurant
We, Hashiri Bettei Kaiseki Aoki, deliver the experience of “kaiseki ryori,” a type of Japanese fine dining which historically developed to be served in the Japanese tea room. The tea room, as a space, symbolizes the home of the Japanese tea ceremony, a simple yet transformative experience offering a pause in time to appreciate the seemingly small experience of sharing tea. As such, we’ve designed both the architecture and the experience, to condense an infinite expanse into an extremely small space.

The space is designed sans distracting elements. Lighting will be subtle and architectural details are clean yet warm. Designed to allow dishes to remain the focal point of the experience, our space represents the endless potential for an intimate dining experience that continues to linger on pallet and in mind well after the end.



Ein Foto von Velvet 48 Wine Bar
5.0
5 (72)
31 bis 50 USD
Weinbar
Burlingame
Über das Restaurant

Velvet 48 is a premium wine bar in downtown Burlingame started by 20-year wine industry veteran, Jason Cooper. We offer over 40 wines by the glass, 1100 wines by the bottle, a cultivated beer selection, and a variety of delicious savory and sweet small plates.

We have wines across every price point so there is something for everyone, from the casual wine drinker to the wine aficionado, who will be impressed by a wine collection that houses some of the finest wines in the world. We aim to cultivate an experience for our guests that starts with a complimentary splash of our house label, Velvet 48 Sparkling wine, followed by outstanding service from our Wine Specialists to guide you through our expansive list. We offer a discount of 25% off bottles purchased TO GO.

Due to the nature of our alcoholic license, we are unable to allow anyone under 21 on the premises, including infants.

Thank your for your understanding.

Ein Foto von Entrecot
4.7
4.7 (203)
31 bis 50 USD
Lateinamerikanisch / Spanisch
Napa
Über das Restaurant
Argentine Cuisine Restaurant located at one of the most beautiful places in Napa.
Enjoy the river's sidewalk, with Our exquisite Menu and Wines selection.
Enjoy our Every Day Happy Hour, Special Menus, Warm Atmosphere and Attentive Service.
Let us take care of you.

Happy Hour every day, offering specials Wines, Beers & Soju/Wine/Champagne/Sake Cocktails.

Due to Capacity, Restaurant's Policy for tables of 2 to 4 people party reservation will be of 1 hr 30 min. For tables of 6 and larger Reservations will be of 2 hrs.

Cancellatios and No Shows, Large Parties (more than 6 people) cancellations must be 72 hrs in advance. No shows will be charged $35 per person.

Ein Foto von Mayo Reserve Room - Mayo Family Winery
4.9
4.9 (924)
51 USD und darüber
Weingut
Kenwood
Über das Restaurant
Wein und Essen passen perfekt zusammen. Leidenschaft und Kreativität sorgen für eine wirklich einzigartige Weinprobe. Im Mayo Reserve Room arbeiten drei Köche mit sieben Weinen von kleinen Weingütern, die nur in dem Verköstingungsraum zu haben sind. Die einzigartigen kleinen Gerichte sind perfekt auf jeden Wein abgestimmt, dazu erhalten Sie eine interessante Erläuterung zu den Kreationen. Rufen Sie uns an. Genießen Sie köstliche Speisen und beginnen Sie Ihren Tag der Weinprobe.
Ein Foto von Amoura Restaurant
4.8
4.8 (468)
Bis zu 30 USD
Mediterran
South San Francisco
Über das Restaurant
Das Amoura Restaurant liegt im Herzen von South San Francisco und brachte moderne mediterrane Küche in die Bay Area, indem es Anfang 2015 seine Türen öffnete. Die Familie Shihadeh (Eigentümer der Supermärkte School House, des Deli Up Café und der Amoura Cafés in SFO und Westfield Mall) hat gemeinsam mit dem kulinarischen Berater David Wilcox eine Speisekarte erstellt, die klassische Favoriten sowie einzigartige Gerichte umfasst, die alle den Geist und die Aromen des Mittelmeers widerspiegeln. Die Küche befindet sich jetzt unter der Leitung des kulinarischen Talents Josh Dixon. Auf diese Weise wird das Team allmählich ein mächtiger Akteur in der Bay Area. Die Bar mit Schanklizenz bietet ein Getränkeprogramm, dass eine einzigartige Cocktailkarte und umfangreiche Weinkarte umfasst. Darüber hinaus verfügt das Restaurant über eine offene Küche (mit einem hauseigenen Fladenofen und einer Rotisserie mit einem Robata-Grill), einen Loungebereich und einen privaten Speisebereich, der mit kompletter audiovisueller Technik ausgestattet ist. Das Amoura liegt in der Linden Avenue 713 in South San Francisco.
Ein Foto von Mathilde French Bistro
4.8
4.8 (2440)
51 USD und darüber
Französisch
SOMA
Über das Restaurant
Das französische Bistro Mathilde öffnete seine Türen am 20. August 2015 in der Gegend von South of Market. Das Bistro ist die Wiedergeburt des Bistros Le Charm French, das sich in den letzten 21 Jahren an dieser Adresse befand. Namenspate für das Mathilde French Bistro ist Geschäftspartnerin Mathilde Gravel, die zusammen mit mit den vorherigen Besitzern des Le Charm, Lina Yew und ihrem Ehemann Thierry Clement die Geschäfte führt, denen auch das französische Bistro L'ardoise gehört.
Ein Foto von Serafina SF
4.9
4.9 (434)
31 bis 50 USD
Italienisch
Downtown / Union Square
Über das Restaurant
Serafina is a little gem of a restaurant, perched on top of Nob Hill, with views overlooking the city and Bay Bridge. Serafina was owner Maurizio Bruschi’s grandmother, and the name of her eponymous restaurant in the heart of Trastevere (Rome), where Maurizio first began making pizza at the age of 14. The executive chef is Umberto Cannarsa, a successful chef from Rome, who left his own restaurant in Rome to work with Maurizio again. The menu offers everything, including vegetarian options, but specializes in innovative Italian fish dishes, including fresh calamari, stuffed with olives, escarole, anchovies, drizzled with a potato leek sauce, as well as homemade pastas and dolci. The space is warm and elegant, where neighbors and friends can come together.
Ein Foto von Rosenblum Cellars
4.9
4.9 (706)
Bis zu 30 USD
Weingut
Oakland
Über das Restaurant
Since 1978, Rosenblum has become one of the most-awarded and highly-rated California Zinfandel portfolios. Having more than 50 Zinfandels with 90+ points from Wine Spectator, it’s a record for Zinfandel lovers, but for us it’s just business as usual.
Ein Foto von Caffe Macaroni
4.8
4.8 (714)
Bis zu 30 USD
Italienisch
North Beach
Über das Restaurant
Der Küchenchef und Mitinhaber Mario und seine charmante Frau Stephanie sorgen dafür, dass Sie sich in diesem wirklich erschwinglichen Lokal in North Beach so richtig wohlfühlen. Freuen Sie sich auf gutbürgerliche süditalienische Küche, die an die Heimat des Küchenchefs Neapel erinnert. Ob Sie an einem Tisch im Außenbereich oder in der ungezwungenen Atmosphäre des kleinen Innenbereichs speisen - Sie können in jedem Fall der köstlichen Pasta frönen. Die täglich wechselnde Speisekarte bietet eine absolute Frischegarantie.
Ein Foto von Sushi Hashiri
5.0
5 (216)
51 USD und darüber
Sushi
SOMA
Über das Restaurant
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.

HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300
Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200
Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.

Diners' Choice entdecken: Die Besten in San Francisco Bay Area
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo