Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Beste Gesamtbewertung“ in San Jose / Silicon Valley

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen die besten Restaurants in San Jose / Silicon Valley? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von PintxoPote
5.0
5 (480)
31 bis 50 USD
Spanisch
Los Gatos
Über das Restaurant
Willkommen im PintxoPote! (ausgesprochen „pincho potay“). Das PintxoPote in Los Gatos, Kalifornien, bietet eine Pintxos- (Tapas-) Bar mit einem authentischen spanisch-baskischen kulinarischen Erlebnis. Es umfasst eine Auswahl an traditionellen und für Nordspanien typischen Speisen. Hier werden Sie an einen der berühmtesten Orte der Kochkunst versetzt: die Küstenstadt San Sebastián in Spanien.
Ein Foto von Hashiri Bettei Kaiseki Aoki
5.0
5 (23)
51 USD und darüber
Japanisch
Saratoga
Über das Restaurant
We, Hashiri Bettei Kaiseki Aoki, deliver the experience of “kaiseki ryori,” a type of Japanese fine dining which historically developed to be served in the Japanese tea room. The tea room, as a space, symbolizes the home of the Japanese tea ceremony, a simple yet transformative experience offering a pause in time to appreciate the seemingly small experience of sharing tea. As such, we’ve designed both the architecture and the experience, to condense an infinite expanse into an extremely small space.

The space is designed sans distracting elements. Lighting will be subtle and architectural details are clean yet warm. Designed to allow dishes to remain the focal point of the experience, our space represents the endless potential for an intimate dining experience that continues to linger on pallet and in mind well after the end.



Ein Foto von lelé kitchen
4.9
4.9 (27)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Los Gatos
Über das Restaurant
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.

Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.

Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.

Ein Foto von Inn at Tres Pinos
5.0
5 (907)
31 bis 50 USD
Kontinental
Hollister
Über das Restaurant
Built in 1880, The Inn was at one time a brothel, until it was raided by federal officers. The Inn was a favorite site of cowboys and teamsters, who appreciated the fine foods and jovial atmosphere.
Over 100 years later, the Inn at Tres Pinos is now a San Benito County Historical Landmark, carefully restored by owner, Mike Howard. The ambiance is intimate, rustic, and elegant. It’s country with a touch of class, and decorated in a style that is a reflection of Mike’s personal interest. Mike's grandfather taught him the the art of fly-fishing, and every year the family still fishes together at the Big Wood River in Sun Valley, Idaho. Mike married Mary along the Big Wood River in 2010, and the Inn has become a true family affair. Mike’s philosophy is “Keep it fresh and keep it simple.” His staff is personally hand picked and will make every effort to meet your expectations. The Inn at Tres Pinos is the only four-star restaurant in San Benito Country.

Ein Foto von Restaurant Gish
4.9
4.9 (176)
51 USD und darüber
Koreanisch
Santa Clara
Über das Restaurant
Good People
Good Food
Good Time

Welcome to Restaurant Gish!
For the reservation, please visit our website!

Ein Foto von Dishdash Sunnyvale
4.9
4.9 (685)
Bis zu 30 USD
Orientalisch
Sunnyvale
Über das Restaurant
WELCOME to Dishdash Middle Eastern Cuisine, where we strive to embody the spirit of our namesake. Dishdash, a traditional article of Middle Eastern clothing, symbolizes warmth, comfort and relaxation. A beautiful example of a dishdash is displayed as our restaurant centerpiece.


Our ingredients are sourced from quality purveyors featuring:

Fresh, natural, domestic lamb

Certified Angus Beef®

Free-range chicken

Sustainably harvested seafood

Locally sourced produce


Echoing the culinary traditions of various Middle Eastern countries, our authentically original family recipes feature protein-rich legumes, earthy grains and exotic spices with a contemporary twist.

Fresh & Simple Middle Eastern Food. Sahtein!

Ein Foto von Naschmarkt - Campbell
4.8
4.8 (2604)
31 bis 50 USD
Österreichisch
Campbell
Über das Restaurant
Das Naschmarkt Restaurant befindet sich in der historischen Innenstadt von Campbell. Das Restaurant ist nach dem größten Open-Air-Markt in Wien, Österreich, benannt. Der Naschmarkt ist seit dem 16. Jahrhundert eine Wiener Einrichtung und ist unter den Einheimischen als "der Magen der Stadt" bekannt. Das im Jahr 2011 gegründete Restaurant bietet regionale kalifornische Zutaten mit modernen österreichischen Speisen.
Top-Bewertung
RDMouseVIP
Besucht am 5. Apr. 2018
Ah-maz-ing
Ein Foto von Dio Deka
4.8
4.8 (3075)
51 USD und darüber
Griechisch
Los Gatos
Über das Restaurant
Willkommen beim in den Jahren 2011 und 2012 mit einem Michelin-Stern ausgezeichneten Restaurant der San Francisco Bay und des Weinanbaugebiets. „Im Dio Deka werden die raffiniert und technisch präzise zubereiteten griechischen und mediterranen Gerichte in den Olymp gehoben.“ - Anonymer Michelin-Restauranttester „... gut gewürztes, brillant zubereitetes Essen, das neue Wege beschreitet, aber immer noch griechisch schmeckt ...“- Gourmet Magazine Auszeichnung „Ultimate Distinction“ - Weinbegeisterter, Restaurant Awards „Unvergessliche, moderne griechische Küche“, die „die Athener neidisch machen würde“, vor allem wenn sie mit einer „umfangreichen Weinkarte“, die des Dionysos würdig ist, gepaart ist. Die fünf Besitzer bieten einen „überragenden“ Service im Geiste der Filoxenia (Kunst der Gastfreundschaft) bei einem Abend, der ganz sicher „Big Fat Greek“ ist. - Zagat
Ein Foto von Galpao Gaucho Brazilian Steakhouse - Cupertino
4.8
4.8 (634)
51 USD und darüber
Brasilianisches Steakhaus
Cupertino
Über das Restaurant
Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse delivers an exquisite dining experience inspired by the rich Gaucho culture and culinary traditions of Southern Brazil. Galpão Gaucho’s rodizio experience offers an unparalleled dining experience, featuring 18 expertly grilled meats, including the new 24-karat Golden Steak™, paired with unlimited visits to an extensive 45-item gourmet salad bar.

Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse, an authentic Brazilian dining experience.

> HOLIDAY HOURS: CHRISTMAS EVE 2024 11:30 am - 9:30 pm, CHRISTMAS DAY 12 pm - 8 pm, NEW YEAR'S EVE 11:30 am - 9:30 pm, AND NEW YEAR'S DAY 12 pm - 8 pm

Ein Foto von The Hero Ranch Kitchen
4.8
4.8 (2673)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Saratoga
Über das Restaurant
All reservations are made online at Open Table.
A minimum of 24 hours notice of cancellation is required or a charge of $30 will apply.
Multiple reservations made by the same party will not be honored. Even if you leave a note on Open Table, our reservation platform will not accommodate this request.
We allow a 15 min grace period, from your reservation time to be running late or to be sat at a table.
We have set forth dining times allotted for each party; they are as follows:
- For parties of 2 we have reserved 1 hour and 45 minutes.
- For parties of 4 we have reserved 2 hours.
- For parties of 5-6 we have reserved 2 hours and 30 minutes.
Outdoor reservations are subject to delay or cancellation depending on weather.
Please dress appropriately with warm attire if you are reserving an outdoor table. Outdoor reservations are subject to cancellation depending on weather.
If you have any questions regarding your reservation, please contact us at info@theheroranch.com

Diners' Choice entdecken: Die Besten in San Jose / Silicon Valley
Mehr Diners' Choice-Listen entdecken
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo