Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Bestes Essen“ in San Francisco

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen Restaurants mit der besten Küche in San Francisco? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Sushi Hashiri
5.0
5 (216)
51 USD und darüber
Sushi
SOMA
Über das Restaurant
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.

HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300
Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200
Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.

Ein Foto von Amarena
4.9
4.9 (1253)
31 bis 50 USD
Italienisch
Russian Hill
Über das Restaurant
Wir servieren Ihnen täglich zwischen 17:30 Uhr und 18:30 Uhr sowie ganztägig jeden Dienstag ein Festpreismenü mit 3 Gängen zum Preis von USD 29,95. Das Amarena ist ein Geheimtipp in einem schicken Stadtviertel und perfekt für Dates, einen schnellen Imbiss oder ein legeres Abendessen mit alten Freunden. Das Amarena bietet Ihnen herzhafte, innovative und kunstvoll zubereitete Gerichte.
Ein Foto von Yakiniku Shodai
4.8
4.8 (66)
51 USD und darüber
Japanisch Spezialitätenküche
Civic Center / Hayes Valley / Van Ness
Über das Restaurant
Yakiniku Shodai hopes to bring in an extraordinary yakiniku dining experience to the San Francisco Bay Area. Begins with the high quality selections of Japanese Wagyu, comparable Michelin star level of attentive service, and skillful hands of our talented chefs. Together, we confidently present the most exquisit taste of meat and make every meal at Yakiniku Shodai a truly extraordinary dining experience.
Our owner/ chef Andy, originated from Taipei, Taiwan, has over 20 collective years experience in the restaurant industry.

Ein Foto von Serafina SF
4.9
4.9 (434)
31 bis 50 USD
Italienisch
Downtown / Union Square
Über das Restaurant
Serafina is a little gem of a restaurant, perched on top of Nob Hill, with views overlooking the city and Bay Bridge. Serafina was owner Maurizio Bruschi’s grandmother, and the name of her eponymous restaurant in the heart of Trastevere (Rome), where Maurizio first began making pizza at the age of 14. The executive chef is Umberto Cannarsa, a successful chef from Rome, who left his own restaurant in Rome to work with Maurizio again. The menu offers everything, including vegetarian options, but specializes in innovative Italian fish dishes, including fresh calamari, stuffed with olives, escarole, anchovies, drizzled with a potato leek sauce, as well as homemade pastas and dolci. The space is warm and elegant, where neighbors and friends can come together.
Ein Foto von Saison
4.9
4.9 (13)
51 USD und darüber
Amerikanisch
SOMA
Über das Restaurant
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

Mehr entdecken
Ein Foto von Caffe Fiore - San Francisco
4.8
4.8 (389)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Mission
Über das Restaurant
Im Caffe Fiore trifft europäische Café-Kultur auf gehobene italienische Küche. Das Restaurant befindet sich zwischen dem Mission District und dem Noe Valley in San Francisco. Warme Sandwiches und spanische Tortillas am Tage sowie klassische neapolitanische und moderne italienische Spezialitäten am Abend: Sie genießen täglich eine gehobene Auswahl an selbstgemachten Speisen. Egal ob Sie nur auf eine Tasse Kaffee vorbei schauen oder eine große Dinnerparty geben, wir freuen uns, Sie bei uns zu Hause, nur einen Straßenblock vom regen Treiben in der Valencia Street entfernt, begrüßen zu können!
Ein Foto von Roti Indian Bistro - San Francisco
4.9
4.9 (1454)
Bis zu 30 USD
Indisch
Forest Hill / West Portal
Über das Restaurant
Als die Brüder Ash und Rajiv Gujral ein neues indisches Restaurant planten, wollten sie weder ein sehr formelles Restaurant noch ein winziges „hole in the wall“ schaffen. Das Roti Indian Bistro vereint ein ungezwungenes modernes Ambiente mit klassischer indischer Küche. Designerin Susan Gujral hat einen gemütlichen modernen Speiseraum mit starken Farben, einer dramatischen Beleuchtung und Bildern erschaffen, die auf ästhetische Weise das typische Indien zeigen. Die Köche nehmen Sie auf eine kulinarische Reise durch Indien mit. Freuen Sie sich auf den Geschmack des Nordens in den Tandoori-Fleischgerichten und einen Hauch Süden in den vegetarischen Currys. Frisches Brot genießen Sie aus dem Tandur-Ofen mit Mesquite-Holz, der einzigartig in der indischen Küche ist. Die regionalen biologischen Zutaten werden mit traditionellen indischen Gewürzen vermischt und ergeben vielfältige frische Speisen. Das Roti ist stolz auf das dargebotene Speiseerlebnis - in diesem beliebten neuen Restaurant im pulsierenden Stadtteil West Portal haben der raffinierte Service der aufmerksamen Mitarbeiter und das köstliche Essen einen höheren Standard für das Speisen in diesem Viertel etabliert.
Ein Foto von SUNGHO
4.9
4.9 (34)
31 bis 50 USD
Koreanisch
Tenderloin
Über das Restaurant
Chef Seongho brings a taste of home to San Francisco.Inspired by his grandmother’s comforting Gukbap, he’s on a mission to share authentic Korean flavors with the city.

With a rich, 24-hour-simmered broth and quality ingredients, each bowl of gukbap is a warm embrace for chilly days.Join us at Seongho and experience the depth and heart of true Korean soul food.

Ein Foto von Taksim
4.9
4.9 (369)
31 bis 50 USD
Türkisch
SOMA
Über das Restaurant
Taksim is inspired by a modern approach to authentic Mediterranean cuisine. Our team has a profound love for Mediterranean gastronomy, a dedication to refinement, and a commitment to using the best ingredients.

Taksim focuses on contemporary and often playful versions of classic ideas. Our seasonal menu reflects a fresh gastronomic outlook rooted in memories, where each dish is conceived with a specific culinary philosophy.


Ein Foto von Per Diem - Transit Center
4.7
4.7 (72)
Bis zu 30 USD
Kalifornisch
SOMA
Über das Restaurant
The newest addition of Per Diem in San Francisco is now open at the Salesforce TransBay Terminal!

Per Diem brings the unique style and ambiance of San Francisco to an upscale venue in the heart of the City. The internationally acclaimed Michelin Guide lists the original Per Diem as part of an elite group of Bay Area restaurants that received a Recommend rating. We are inspired by the vibrant, fresh produce of Northern California. Per Diem’s offerings of rich flavors and 20th century décor will entice patrons looking for social meeting quarters or a savored dining experience.

Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo