Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Bester Service“ in Downtown

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen Restaurants mit dem besten Service in Downtown? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Bar Amá
4.7
4.7 (454)
Bis zu 30 USD
Tex-Mex
Downtown
Über das Restaurant
Bar Amá is a Tex-Mex restaurant located in the heart of downtown Los Angeles. Our outdoor patio is available only on Friday & Saturday evenings (weather permitting). If you have any questions, please e-mail us at info@bar-ama.com or visit bar-ama.com.

"Fideo and borracho beans with cilantro and pork belly simmering on the stove, the spicy warmth of menudo every Christmas and New Year’s, egg salad with a fried egg between a butter toasted bolillo, and puffy tacos stuffed with lengua carnitas and crushed avocado and doused with pequin chile vinegar salsa. These are just some of the dishes that have inspired me – the food that I was nurtured with by the women who raised me. Bar Amá is my interpretation of their Tex-Mex." – Chef Josef Centeno

Ein Foto von TENSHO
4.9
4.9 (70)
51 USD und darüber
Japanisch (Shabu-Shabu)
Little Tokyo
Über das Restaurant
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).

5.3.2022 Tue
NEW OPEN in Little Tokyo
[TENSHO]

Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO.

Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. 

The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 

Ein Foto von The Capital Grille - Los Angeles
4.8
4.8 (570)
51 USD und darüber
Steakhaus
Downtown
Über das Restaurant
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 26. Apr. 2024
Tolles Ambiente mit einem sehr guten Essen und top Service. Das war mal wieder perfekt.
Ein Foto von Kato
4.8
4.8 (336)
51 USD und darüber
Modern Asiatisch
Downtown
Über das Restaurant
Das Restaurant Kato serviert kleine Teller mit Speisen, die von der kalifornischen, taiwanesischen und japanischen Küche inspiriert sind. Der Schwerpunkt liegt auf Meeresfrüchten und frischem Gemüse.
Ein Foto von PROPAGANDA
4.8
4.8 (72)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Arts District
Über das Restaurant
Propaganda focuses on organic, biodynamic, Italian natural wines, aperitivi cocktails, Italian style Tapas and the authentic Pizza (Pinsa) Romana.
Aperitivo Happy Hour everyday till 6pm and till 5pm on Sunday

Ein Foto von Eigikutei
4.7
4.7 (93)
51 USD und darüber
Japanisch
Little Tokyo
Über das Restaurant
Eigikutei is a Japanese cuisine, sushi, and Shabu Shabu Kaiseki restaurant in Little Tokyo, Los Angeles. We have a bar and offer high-end Japanese sake.
Eigikutei serves Japanese Kaiseki cuisine courses. Each Kaiseki course expresses the traditional Japanese culture and simple but deep tastes that Japan has grown from time immemorial. We hope all of our guests can enjoy our Kaiseki cuisine with Japanese cultural experiences.
**If you wish to select multiple courses, simply choose 'Standard' to reserve seats. We will take your orders at your table. Please do not select menu experiences.

Ein Foto von San Laurel
4.8
4.8 (379)
51 USD und darüber
Spanisch
Downtown
Über das Restaurant
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.

The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.

Ein Foto von Fleming's Steakhouse - LA
4.7
4.7 (2171)
51 USD und darüber
Steakhaus
Downtown
Über das Restaurant
In Fleming's Prime Steakhouse & Wine Bar vereint sich die Liebe zum Service und zu saisonalen Zutaten sowie feinstem USDA Prime Beef. Jedes Gericht wird sorgfältig und frisch zubereitet und Ihnen vom aufmerksamen Personal serviert. Auf Fleming's 100®, einer preisgekrönten Weinkarte mit 100 Weinen im Glas, finden Sie den perfekten Wein für jede Stimmung. Auf der Weinkarte erwarten Sie Tropfen von erstklassigen Weingütern der ganzen Welt. Wir bieten Ihnen auch private Speiseräume sowie einen persönlichen Private Dining Director, der Ihnen das perfekte Umfeld für jede Gruppengröße und jedes Budget zur Verfügung stellt. Bei jedem Besuch im Fleming’s erwartet Sie eine große Vielfalt an Möglichkeiten.
Ein Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | Downtown LA
4.7
4.7 (147)
31 bis 50 USD
Japanisch
Little Tokyo
Über das Restaurant
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.

Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!

Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Ein Foto von Nick & Stef’s Steakhouse - Los Angeles
4.8
4.8 (3277)
51 USD und darüber
Steakhaus
Downtown
Über das Restaurant
Das Nick & Stef's Steakhouse bietet modernes hochwertiges Design und bietet eine Speisekarte, die Steakhouse-Tradition und kulinarisches Flair verbindet. Verwöhnen Sie sich mit einem breiten Angebot an luftgetrockneten erstklassigen Steaks und frisch gefangenen Meeresfrüchten, ergänzt durch eine kuratierte Weltklasse-Weinkarte mit über 500 Weinen und frisch zubereiteten Cocktails. Die Speisekarte von Küchenchef Andreas Roller konzentriert sich weiterhin auf die Würdigung der besten Zutaten durch ein modernes Steakhouse. Verwöhnen Sie Ihren Gaumen mit Stücken vom 28 Tage vor Ort luftgetrocknetem USDA-Premium-Fleisch, inklusive einem Tomahawk Rib Chop und bestem Florentiner T-Bone-Steak. Oder für das komplette Erlebnis genießen Sie luftgetrocknete Premium-Rippen, ein ganzes Spanferkel, ein ganzes gebratenes Bein eines Colorado-Schafs oder Loup de Mer. Für ein individuelles Speisen werden andere neue Fleischerfahrungen angeboten, wie Black Angus-Rind, importiertes und einheimisches Wagyū-Rind sowie eine vielfältige Auswahl an Fleischstücken von grasgefütterten Tieren. Burger und Sandwiches werden Ihnen zum Mittagessens ebenfalls serviert.
Mehr Diners' Choice-Listen entdecken
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo