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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Bestes Preis-Leistung-Verhältnis“ in City of London

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OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen nach den Restaurants mit dem besten Preis-Leistungs-Verhältnis in City of London? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Ken's Wine Bar
4.9
4.9 (15)
26 bis 40 Britische Pfund
Weinbar
Clerkenwell
Über das Restaurant
A good time cave à manger on Exmouth Market. Ken's presents a daily rotating food and wine offering. Chef Fergus Shields' contemporary European cooking foregrounds seasonality whilst the wine program is led by Dan Long, with the list featuring established icons, natural wine legends, as well as future classics from all around the world.
Ein Foto von Tanakatsu
4.8
4.8 (920)
26 bis 40 Britische Pfund
Japanisch
Clerkenwell
Über das Restaurant
A contemporary Japanese diner,
based on Katsu Specialists throughout Japan.

We strive to produce the finest
Katsu and Teri-Yaki by using our own family recipes.

Believing in Simplicity, Honesty and Quality.

TANAKATSU team.

Ein Foto von St. JOHN Smithfield
4.8
4.8 (4094)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Farringdon
Über das Restaurant
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet. Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet. „Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker. Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.
Top-Bewertung
Carsten
Besucht am 3. Okt. 2024
Perfekte Zutaten, auf den Punkt zubereitet, super geschmeckt, wer Innereien mag hingehen
Ein Foto von Cafe Below
4.7
4.7 (434)
Bis zu 25 Britische Pfund
Britisch
Bank
Über das Restaurant
In the atmospheric, mediaeval crypt of St Mary le Bow Church, the Cafe Below is a City institution. A quiet oasis from the hectic world above, serving a short menu of British and European dishes, with the occasional curry, the cafe has an ever changing seasonal menu. Being beneath the Bow Bells, naturally we are dedicated to all things London, so we source as locally as possible; our coffee is roasted in Hackney and our beer brewed in the East End. For breakfast, we are the perfect place for a moment of quiet before the day begins or a small or large business meeting, all with Homemade rye toast, River Farm smoked salmon, Brioche French toast and our own granola.

Jay Rayner hailed the cafe as being the "kind of restaurant any hectic city needs"; a quality driven, friendly place where you can meet mates, clients or colleagues, all in the unique setting of a Christopher Wren crypt!

Ein Foto von 56 West Smithfield
4.7
4.7 (19)
Bis zu 25 Britische Pfund
Weinbar
Farringdon
Über das Restaurant
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.

Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.

Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.

Ein Foto von Blacklock City
4.8
4.8 (4451)
Bis zu 25 Britische Pfund
Steak
Bank
Über das Restaurant
Blacklock is a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Roast almost as good as Mum's.

We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.

Monday - Friday
Bookings & Walk-ins for lunch - 12pm - 3pm
Bookings & Walk-ins for dinner - 5pm - 10pm

Saturday
Bookings & Walk-ins all day - 12 - 10.30pm

Sunday
Bookings & Walk-ins - 12pm - 5:45pm

Top-Bewertung
Frank
Besucht am 23. Dez. 2023
Sehr lecker. Gute Atmosphäre. Gerne kommen wir wieder.
Ein Foto von SUSHISAMBA City
4.5
4.5 (1819)
41 Britische Pfund und darüber
Japanisch
Liverpool Street
Über das Restaurant
Located on the 38th and 39th floors of the Heron Tower at 110 Bishopsgate, SUSHISAMBA London features the highest outdoor dining terraces in Europe, offering unparalleled 360-degree views of the City. Two panoramic glass elevators whisk patrons from the ground to the 39th floor, opening up London from inside-out as the lifts climb further and further upwards.

SUSHISAMBA’s main dining room overlooks views of London with floor-to-ceiling windows. A grid of lights hung through the open bamboo ceiling at varying heights creating a magical experience during daytime and a truly intimate setting in the evening.

Indoor-outdoor elements weave throughout the space, most notably, the structural orange tree on the west terrace. A SUSHISAMBA icon, the tree sculpture reinforces the earth-to-sky motif while being an artwork in itself.

Ein Foto von Harrys Bar & Dining Room EC4
4.7
4.7 (297)
26 bis 40 Britische Pfund
Englisch
Bank
Über das Restaurant
Please note that Harry's Bar reservations are for food only bookings. For drinks bookings please contact the restaurant directly.
Tucked away in an old cobbled yard between Cannon Street and Bank stations, Harry's Bar & Dining Room has a great atmosphere and prides itself on the quality of its food, wine and service, being professional yet friendly. Offering a fine British/Modern European cuisine the menu includes dishes such as new season Smoked Salmon Gravlax, or Seared Venison Loin Harry's Bar is renowned for the quality and freshness of the ingredients and, in particular, the char-grilled Scottish fillet steaks which are always a winner! A little gem in the City, smart yet homely surroundings and faultless service, and a very easy place to feel comfortable in.

Ein Foto von Kintan High Holborn
4.6
4.6 (1810)
41 Britische Pfund und darüber
Japanisch
Chancery Lane
Über das Restaurant
Das Kintan ist das erste Yakiniku-Restaurant in London. Yakiniku bedeutet wörtlich "gegrilltes Fleisch" und ist die japanische Antwort auf koreanische Grillgerichte und eine der beliebtesten Speisevarianten in Japan. Die japanischen Yakiniku-Restaurants demonstrieren mit rauchfreien Tischgrillen mit unterirdischen Rauchabzugssystemen technisches Einfallsreichtum, sodass die Aromen im Essen und von Ihrer Kleidung fern bleiben.
Ein Foto von Restaurant St. Barts
4.8
4.8 (102)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Farringdon
Über das Restaurant
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.

Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160pp
Tues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110pp

Restaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Juni 2024
Ein grosses Dankeschön an die Betreiber und Macher dieses gepflegten und schönen Lokals zusammen mit dem Service und dem Inhalt an Essen - ein grossartiges Erlebnis. Das ist echt eine wundervolle Bereicherung an Dinning-Culture in London.
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