Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Indiana

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Bestes Essen“ in Fort Wayne

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen Restaurants mit der besten Küche in Fort Wayne? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Hideout 125
4.9
4.9 (1375)
31 bis 50 USD
Steakhaus
Fort Wayne
Über das Restaurant
Our goal is to create a unique dining experience that will please the palate and soothe the soul. We serve the finest beef, the freshest seafood, premium wines, craft cocktails and locally grown produce.
Ein Foto von Auburn City Steakhouse
4.9
4.9 (1188)
31 bis 50 USD
Steakhaus
Fort Wayne
Über das Restaurant
Auburn City Steakhouse is a local family owned and operated American Steakhouse featuring slow cooked Prime Rib, steaks, chops, seafood and more.
Top-Bewertung
Justine1
Besucht am 27. Feb. 2021
Amazing!!!
Ein Foto von Shorty's Steakhouse
4.8
4.8 (259)
31 bis 50 USD
Steakhaus
Garrett
Über das Restaurant
Shorty's Steakhouse is a unique dining experience. Established more than 20 years ago, along the historic Randolph Street in downtown Garrett, Indiana. Shorty's Executive Head Chef James Morrow has created & curated our menu over 10 years, carefully straddling the line of fine steakhouse dining, with small-town Indiana fare.

We are located in Garrett, Indiana, 10 minutes from the historic Auburn downtown and the ACD museum. Also, 20 minutes north of Fort Wayne, Indiana, 15 minutes from Kendallville, Indiana and 25 minutes south of Angola, Indiana. We love that we bring all these communities together at Shorty's.

Shorty's is proud to offer bar seating, family room seating and an outdoor patio we completed last year.
We are laid-back and believe our guests' enjoy the incredible service & food without having to "dress-up".
We embrace the great and growing community of Garrett, Indiana and love that we can share amazing cuisine in an unexpected location.

See you soon!

Ein Foto von Ruth’s Chris Steak House - Fort Wayne
4.8
4.8 (1542)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Fort Wayne
Über das Restaurant
Ruth's Chris Steak House is a premier dining establishment renowned for its specialty in serving USDA Prime steaks. Each steak is expertly prepared and served sizzling on a 500-degree plate, ensuring a delicious and unforgettable dining experience. Located in downtown Fort Wayne, just a short walk from Parkview Field, Grand Wayne Convention Center, Promenade Park, Botanical Conservatory, and Embassy Theatre. Other attractions include the Fort Wayne Children's Zoo, Science Central, Memorial Coliseum, Electric Works, and more, all just a quick drive away. Ruth's Chris Fort Wayne has been named the 2024 OpenTable Diner's Choice Winner, a true testament to its unwavering commitment to exceptional quality and service. Whether you're a steak aficionado or simply looking for a remarkable dining experience, we invite you to join us and indulge in our award-winning cuisine.
Ein Foto von Marquee at the Landing
4.7
4.7 (686)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Fort Wayne
Über das Restaurant
Marquee at the Landing is an upscale urban bar and restaurant. A chef-driven restaurant concept that follows a scratch kitchen approach using locally sourced products. Situated in Downtown Fort Wayne at the new Landing, the city's Historic City Center, Marquee at the Landing offers a wide variety of menu options serving creative dishes that update on a seasonal basis. Marquee at the Landing will be open 6 days a week for Dinner.
Ein Foto von Eddie Merlot's Prime Aged Beef & Seafood - Fort Wayne
4.7
4.7 (2304)
31 bis 50 USD
Steakhaus
Fort Wayne
Über das Restaurant
Im Eddie Merlot's genießen Sie erstklassiges, gereiftes USDA Prime Rindfleisch sowie Fisch und Meeresfrüchte. Nur 2 % des gesamten US-Rindfleischangebots erhält diese Qualitätszertifizierung. Eddie Merlot's verwendet natürlich gereiftes Fleisch, das in Bezug auf Zartheit und Geschmack seinesgleichen sucht. Der Koch wählt jedes Stück persönlich aus und achtet dabei auf die optimale Marmorierung und Struktur. Das Fleisch wird von Hand zugeschnitten und nach Ihren Wünschen gewürzt, um die richtige Stärke, Zartheit und Saftigkeit zu erreichen. Um die Aromen einzuschließen, wird das Fleisch kurz gebraten oder vom heißen Grill serviert. Das Eddie Merlot‘s hat eines der angesagtesten Konzepte geschaffen. Die Weinbar bietet mehr als 70 offene Weine und eine außerordentlich breite Palette an Reserveweinen. Die Bar ist mit den feinsten Spirituosen und Likören und Cognacs für nach dem Abendessen bestückt. Im Eddie Merlot's erwarten Sie eine moderne, aber sehr elegante Einrichtung und Atmosphäre, in der Sie Spaß haben, sich entspannen und flotte Musik hören und sowohl formell als auch zwanglos gekleidet sein können.
Top-Bewertung
Kari
Besucht am 19. Dez. 2020
Christmas dinner.
Ein Foto von Paula's on Main
4.8
4.8 (43)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Fort Wayne
Über das Restaurant
Paula's on Main, in Fort Wayne, is a contemporary and elegant restaurant serving fresh seafood with delectable preparations in its casual and relaxing eatery. The boursin cheese medallion with crostini and raspberry chipotle sauce and the beer-steamed and seasoned peel-n-eat shrimp with cocktail sauce make tantalizing starter options. Some of Paula's on Main's specialty entrée dishes include the crab-stuffed whitefish with dill-caper hollandaise, the Thai tilapia in a crispy sesame crust with a Thai-spiced tartar sauce, the Alaskan king crab legs with drawn butter and the blackened salmon topped with a bleu cheese glaze, all made even better paired with wine. Handhelds like the Baja fish tacos and tilapia fish sandwich with jalapeno tartar make great casual options.Not in the mood for seafood? Paula's on Main also has plenty of dishes for landlubbers, such as the tournedoes Louis Armstrong filet medallions and the orange almond chicken.
Ein Foto von BRU Burger Bar - Fort Wayne
4.7
4.7 (26)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Fort Wayne
Über das Restaurant
The hamburger is a quintessential American icon, the people's sandwich, and a favorite for everyone. Paired with a beer, there's nothing better. BRU is our homage to the beloved burger. Our mission is to serve exceptional burgers made from the finest local meats, adorned with the freshest ingredients, and nestled in our freshly baked buns. Cunningham Restaurant Group launched the first BRU Burger Bar in December 2011, and today we proudly operate 14 locations across three states.
Ein Foto von Granite City Food & Brewery - Fort Wayne
4.8
4.8 (448)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Fort Wayne
Über das Restaurant
With its warm, inviting, and modern design, Granite City Food & Brewery’s expansive interior features a spacious and comfortable dining room, four-sided modern, full-service bar, as well as an outdoor patio. The on-site brewery, with award-winning hand-crafted micro-brews, is visible from the main dining and bar areas. The restaurant also showcases an open kitchen featuring chef developed, handcrafted made-from-scratch cuisine, including innovative signature entrees, flatbreads and more.

Granite City Food & Brewery’s signature brews, which are made on-site, include The Duke (Pale Ale), The Bennie (Bock), The Northern (American Style Light Lager) and The Stout. Seasonal brews are featured throughout the year.

Ein Foto von Joseph Decuis
4.7
4.7 (929)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Roanoke
Über das Restaurant
Das Joseph Decuis begrüßt Sie in Roanoke, einer charmanten, historischen, ländlichen Gemeinde im Nordosten von Indiana (15 Minuten von Fort Wayne, 1,5 Stunden nördlich von Indianapolis sowie 3 Stunden östlich von Chicago). Freuen Sie sich auf ein unvergessliches Gourmet-Erlebnis mit regionalen Erzeugnissen. Die Speisekarte umfasst saisonale Gerichte mit Zutaten vom eigenen Bauernhof (und anderen gleichgesinnten Höfen), welche von den Küchenchefs auf kreative und kunstvolle Weise zubereitet werden. Das Herz des Restaurants befindet sich in einem alten Bankgebäude (die Tresorräume dienen jetzt als Weinkeller), wo Sie das Gefühl haben, in die Vergangenheit mit einer einfacheren Lebensweise versetzt zu sein, wo die Zeit, die man am Tisch verbrachte, noch etwas bedeutete. In diesem Restaurant erwartet Sie eine hochwertige Mahlzeit in einer ruhigen und komfortablen Umgebung mit herausragender Gastfreundschaft.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo