Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten vegetarische/vegane Restaurants in Chinatown

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

28 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Musket Room Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(864)
Preis: Sehr Niedrig
• Vegetarian-vegan • NoLita
Heute 17 Mal reserviert
The Musket Room bringt den Geist von Neuseeland und die diversen Küchen des Landes in Manhattans Viertel Nolita. Der aus Neuseeland stammende Chefkoch und Eigentümer Matt Lambert hat eine Speisekarte kreiert, auf der die Entwicklung der neuseeländischen Küche von den Traditionen der Alten Welt und asiatischen Einflüssen bis hin zur heutige Zeit mit dem Einsatz von lokalen und saisonalen Angeboten zu finden ist. Das von einer Zeit als Neuseeland noch voll von Abenteurern und Entdeckern war inspirierte The Musket Room verfolgt einen modernen Ansatz der kulinarischen Vergangenheit des Landes und serviert Ihnen Abendessen sowie Getränke. Wenn Sie über Open Table reservieren erhalten Sie einen Platz im Hauptspeiseraum oder im Gartenzimmer, wo Sie jeweils à la carte oder die Degustationsmenüs mit der langen Geschichte oder der kurzen Geschichte genießen können. Degustationsmenüs müssen im Voraus gebucht werden. Falls Sie oder einer der anderen Gäste eine Allergie oder spezielle Ernährungsbedürfnisse hat, lassen Sie uns dies bitte wissen. Wenn Sie uns 24 Stunden vorher Bescheid geben, können wir auch Gerichte für Vegetarier und Veganer anbieten.
Foto von Divya's Kitchen Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(968)
Preis: Moderat
• Vegetarian-vegan • East Village
Heute 7 Mal reserviert
We present organic vegetarian and vegan fare rooted in the Ayurvedic tradition that meets us where we are today. Cuisines served range from Italian, Indian, Mediterranean and Asian, using Ayurvedic culinary principles to combine the right ingredients to support balance and enjoyment, through familiar yet unexpected dishes. Some of our most popular dishes include our Lasagna (both a vegetarian and vegan option), Vegetable Curry in Cashew Sauce, Carrot Risotto, Beet Hummus, Soothing Mung Soup, Avocado Toast (on homemade gluten free toast), and more. We also serve a unique Brunch menu with items like Sweet Waffles, Savory Waffles, and Vegetable Pancakes. Our beverages are all homemade everyday like our fresh limeades, shakes, teas and more. Please note we do not serve alcohol. We are currently serving outdoor/patio dining only during this time for lunch, brunch, and dinner. We look forward to serving you!
Foto von The Butcher's Daughter - Nolita Restaurant
4.4
Hervorragend(56)
Preis: Moderat
• Vegetarian-vegan • NoLita
Heute 52 Mal reserviert
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Foto von Moody Tongue Sushi Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(0)
Preis: Hoch
• Vegetarian-vegan • West Village
Heute 14 Mal reserviert
Moody Tongue Sushi is MICHELIN starred Moody Tongue Brewery's West Village restaurant focused on sushi and beer. The restaurant presents a hyper-seasonal, elevated sushi menu from Executive Sushi Chef Hiromi Iwakiri alongside curated beer pairings from Moody Tongue Brewery's acclaimed Brewmaster Jared Rouben. The beer menu showcases a rotating selection of 16 seasonal beers, including offerings like the New York exclusive Shaved Black Truffle Rice Lager, specialty beers such as the Pressed Asian Pear Saison (which is served in a flute and highlights notes reminiscent of vintage Champagne), and perennial favorites like the Juiced Lychee IPA, Orange Blossom Belgian Blonde and Yuzu Ale. The sushi menu additionally includes a selection of vegetarian and vegan offerings, and the beverage program includes a curated list of wines and cocktails. For parties with 7+ guests, please e-mail newyork@moodytongue.com for reservation inquiries or information regarding Private Events.
Foto von abcV Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(34)
Preis: Moderat
• Vegetarian-vegan • Gramercy Park
Heute 12 Mal reserviert
abcV is here to serve, inform and inspire a cultural shift towards plant based intelligence, through creativity and deliciousness. abcV sprouted from abc kitchen and is inspired by Jean-Georges’ personal journey and the cultural shift towards a plant-based future. The 75-seat restaurant serves high vibration, vegan and vegetable centric dishes that embrace wellness for both the body and planet. With a luminous design inspired by the white light and energy of the sun and moon, abcV’s interiors compliment the high vibration foods served, embracing balance with beauty wellness wisdom & love to nurture our personal and planetary ecosystems.
Foto von abcV at Tin Building by Jean-Georges Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(50)
Preis: Hoch
• Vegetarian-vegan • South Street Seaport
Heute 7 Mal reserviert
A seasonally driven plant-based restaurant, offering creative and forward-thinking dishes, tonics, and cocktails in a warm and verdant enclave with views of the East River.
Foto von Delice & Sarrasin Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1673)
Preis: Hoch
• Vegetarian-vegan • West Village
Heute 18 Mal reserviert
Our family-run restaurant is dedicated to creating a truly immersive dining experience where plant-based eaters can indulge in the rich heritage of French gastronomy.Our talented chef Yvette Caron meticulously craft each dish, ensuring that no compromise is made when it comes to taste, texture, or presentation.Indulge in the classic French dishes you know and love, reimagined through a vegan lens. Savor the delicate flavors of a vegan coquilles Saint-Jacques, where tender pea and seaweed fiber take center stage, perfectly complemented by a garlic sauteed olive oil spinach. Delight in the savory aromas of a boeuf bourguignon, transformed into a delectable pea protein-based dish simmered in a rich red wine sauce, served with fingerling potatoes.Whether you’re a dedicated vegan, a curious foodie, or simply someone seeking a taste of France in a compassionate way, Delice & Sarrasin warmly invites you to savor the finest vegan French cuisine. Bon appétit!
Foto von Cafe Fiorello Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(10341)
Preis: Hoch
• Vegetarian-vegan • Lincoln Square
Heute 143 Mal reserviert
Das Café Fiorello ist ein Forum für das Lincoln Center für darstellende Kunstkultur seit fast 30 Jahren und verfügt über eine weitläufige Bar gefüllt mit mehr als 50 Arten von Antipasti. Der Hauptspeisesaal bietet einen zeitlosen Charme, mit seinem warmem Holz, Messing und Spiegeln. Zusätzlich zu den warmen und kalten Antipasti-Spezialitäten aus Gemüse und Meeresfrüchten, bietet die Speisekarte auch modernisierte italienische Klassiker und Spezialitäten, sowie eine Auswahl an Meeresfrüchten, Steaks, Kalbfleisch und Pasta.
Foto von Risotteria Melotti Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(697)
Preis: Hoch
• Vegetarian-vegan • East Village
Heute 23 Mal reserviert
We have a 10 min grace period.Please call us if you are running later than 10 minutes.Your table will be reserved for 1hour and 30 minutes.For a group of 5 and more please send an email to nyc@risotteriamelotti.com.Find the real Italian atmosphere in a cozy restaurant, where to eat only rice based Specialties and Risotto!A unique gluten free experience, 100% made in Italy.The first Risotteria Melotti was opened in Isola della Scala, in the region of VERONA, in 2002. The idea of opening a Risotteria in New York came in order to make this typical and traditional italian dish known and cooked by us, with the rice we produce and with the typical old style techniques used in Isola della Scala.
Foto von Sunday to Sunday Restaurant
4.1
Fabelhaft(34)
Preis: Moderat
• Vegetarian-vegan • Lower East Side
Heute 11 Mal reserviert
Located in the best corner of the Lower East Side, Sunday to Sunday is an all-day restaurant-cafe-bar. Sunday to Sunday is your Monday through Wednesday workspace, your Thursday, Friday night date destination, and your weekend group brunch, all to a killer soundtrack (we open early, we close late, and we serve great coffee, brunch, dinner and cocktails).

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo