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Die besten Tapas-Restaurants in Long Island City

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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

63 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Nubeluz Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(693)
Preis: Sehr Niedrig
• Tapas • NoMad
Heute 85 Mal reserviert
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.
Foto von Zaytinya - New York Restaurant
4.5
Hervorragend(712)
Preis: Sehr Niedrig
• Tapas • NoMad
Heute 97 Mal reserviert
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - New York, NY | Midtown Manhattan Restaurant
4.5
Hervorragend(2647)
Preis: Hoch
• Tapas • Midtown East
Heute 64 Mal reserviert
Das Gyu-Kaku serviert Ihnen japanische Grillspezialitäten in Midtown und ist der ideale Ort für eine erstaunliche Erfahrung in New York! Traditionell als Yakiniku bekannt erwarten Sie an diesem japanischen Grillplatz köstliche, frische (nie gefroren), hochwertige Fleischspezialitäten. Genießen Sie ein kühles Bier, während Sie Ihr eigenes Fleisch grillen. Während der Happy Hours finden Sie die besten Angebote für Essen und Getränke, also entspannen und die Nacht hier beginnen.
Foto von Casa Mono Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2875)
Preis: Sehr Niedrig
• Tapas • Union Square
Heute 57 Mal reserviert
Die Casa Mono und ihr Schwesterrestaurant, Bar Jamon, befinden sich nebeneinander am Irving Place und der 17th Street, östlich vom Union Square. Die Casa Mono ist ein Tapasbar-Restaurant, das von der spanischen Costa Brava inspiriert und im Jahr 2015 von der New York Times mit 3 Sternen sowie im Jahr 2009 (und jedem darauffolgenden Jahr seitdem) ausgezeichnet wurde.
Foto von Addictive NYC Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(201)
Preis: Moderat
• Tapas • Rockefeller Center
Heute 5 Mal reserviert
Experience the Flavors of Spain in the Heart of Midtown ManhattanWelcome to Addictive NYC, a charming Spanish-inspired tapas and wine bar nestled in a historic narrow building in bustling Midtown Manhattan. Since its establishment in 2015, Addictive NYC has been dedicated to offering a one-of-a-kind dining experience centered around warm hospitality and delectable cuisine.Our menu showcases a diverse array of tapas and paella, all meticulously prepared using the finest seasonal ingredients. Complementing these delightful dishes is our carefully curated wine selection by Sommelier, Chef and owner Francisco B. Diaz, featuring over 100 wines from across the globe, with a special emphasis on Spanish varietals.Whether you seek a laid-back meal or a sophisticated dining affair, Addictive NYC invites you to savor the essence of Spain right here in the vibrant Midtown New York City.
Foto von Socarrat Paella Bar - Midtown East Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1363)
Preis: Hoch
• Tapas • Midtown East
Heute 16 Mal reserviert
Es stehen Sitzgelegenheiten im Freien zur Verfügung !!! Besuchen Sie uns zu einem Abendessen auf unserem Balkon!
Foto von The Ivy Room Restaurant
4.4
Hervorragend(135)
Preis: Hoch
• Tapas • NoMad
Heute 9 Mal reserviert
The Ivy Room, located at 29th and Park, is perfect for both couples and group dining. Join us every Tuesday - Saturday for live music featuring a rotation of local artists performing an eclectic mix of music genres, from Jazz and Pop to Sultry Cabaret.The menu, developed by Concrete Hospitality Group, brings Northern California inspiration to NoMad. Featured dishes such as potato pave with caviar and squid ink creme fraiche, dirty martini shrimp cocktail, and housemade cavatelli with lamb bolognese are crowd favorites. Complementing the Northern California cuisine is a curated selection of wines and artisanal cocktails by the resident beverage director.
Foto von BONSAII Tapas & Wine Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(60)
Preis: Moderat
• Tapas • Midtown East
Heute 19 Mal reserviert
Inspired by the Japanese Bonsai Tree which is a miniature tree cultivated to resemble nature in a modest space and nurtured with artistic interaction, Bonsaii Tapas & Wine Bar is the ultimate representation of its namesake. Our cuisine is inspired in International tapas, where everybody will feel welcomed and find something of their taste, putting spin on classic dishes and bringing creative new ones. Our "Secret Garden" is the perfect hidden gem in Midtown East for finding calm in the stress and noise from the city , located walking distance to Central Park and Bloomingdale's and in between some of the most popular avenues (Lexington Ave and Park Ave).
Foto von Bazar Tapas Bar and Restaurant Restaurant
4.5
Hervorragend(671)
Preis: Moderat
• Tapas • NoMad
Heute 23 Mal reserviert
BAZAR TAPAS BAR AND RESTAURANT ESTABLISHED IN 2017, BAZAR SHINES AS A YOUNG, UP-AND-COMING RESTAURANT IN FLATIRON DISTRICT MANHATTAN. CLASSIC WITH A MODERN TWIST IS OUR BRAND AND QUALITY FINE-DINING IS OUR MISSION.
Foto von Crave Sushi Bar Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(138)
Preis: Hoch
• Tapas • Midtown East
Heute 25 Mal reserviert
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.

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