Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Connecticut

Die besten Steak-Restaurants in Naugatuck

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von New Mill Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1862)
Preis: Moderat
• Steak • Southington
Heute 39 Mal reserviert
Plantsville's bekanntes Old Mill ist jetzt das New Mill Restaurant und präsentiert die Kochkünste des neuen Küchenchefs Bob Martucci. Diese hübsche Mosterei von 1737 bildet seit vielen Jahren einen Klassiker in Connecticut und wurde von seinen Besitzern Chris und Michelle Calvanese vollständig renoviert. Die Spezialitäten der Speisekarte umfassen ausschließlich frische Meeresfrüchte, Ausgewähltes von der Raw Bar, Angus Steaks „Chop House“ sowie hausgemachte Pasta und Desserts. Eine erweiterte Weinkarte und eine große gesellige Bar runden das neue Angebot ab.
Foto von Market Place Kitchen and Bar Restaurant
4.4
Hervorragend(100)
Preis: Moderat
• Steak • Woodbury
Heute 10 Mal reserviert
Welcome to Market Place Kitchen & Bar! We are a new Modern American Restaurant in the heart of Woodbury, CT, we are run by Executive Chef Matt DeLongis. We celebrate and encourage local, organic and sustainably harvested food and spirits. The interior of our space is compiled of sustainable and local materials, utilizing beautiful 300 year old barn wood from the Gurski Farm in Brookfield, CT. For three years in a row we were named Best Farm To Table Restaurant by the readers of the Waterbury Observer! We look forward to you trying our inventive, seasonally inspired cuisine and cocktails. Eat sustainably, live well, and enjoy your experience at Marketplace!
Foto von Butcher Bros Steakhouse - Cheshire Restaurant
4.5
Hervorragend(110)
Preis: Sehr Niedrig
• Steak • Cheshire
Heute 3 Mal reserviert
Four talented and passionate brothers from Montenegro are proud to welcome you to their newest restaurant: Butcher Bros Steakhouse! At Butcher Bros, all of the dry-aging is done in an aging box located right within the walls of their restaurant. This ensures each cut of meat is dried to perfection. This promise of perfection carries through with each dish they create--a menu curated of meals that will undoubtedly make you come back for more.Since 1992, Celebrity Chef Dino Redzic has added his culinary expertise to the NYC hospitality industry and beyond. Alongside Chef Dino you’ll find his brothers, Exec. Chef Jerry Sinanovic and Tony Redzic. Just like Dino, Jerry and Tony have both devoted their lives to the industry. Each brother has devoted himself fully to not only delivering the highest quality of cuisine, but the best overall dining experience one can have.We hope to see you soon!

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo