Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Houston

Die besten Steak-Restaurants in Cypress

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

6 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Marvino's Italian Steakhouse Restaurant
4.1
Fabelhaft(628)
Preis: Hoch
• Steak • CyFair
Heute 24 Mal reserviert
Marvino's is inspired by the beautiful cuisine, wine, and culture that comes from wine country. We continually evolve Marvino’s offerings to bring these unforgettable experiences to Cypress.Whether you prefer a filet mignon, a ribeye, or pork chop, we offer only the finest, Angus Certified cuts, and season and prepare them perfectly for an unforgettable experience. Nothing but extraordinary will do!
Foto von Dario's Steakhouse & Seafood Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1314)
Preis: Hoch
• Steak • CyFair
Heute 20 Mal reserviert
Experience “Uptown” right in the heart of Cypress at Dario’s Steakhouse and Seafood.We pride ourselves on using the best ingredients to prepare your meal with the utmost attention to detail - serving only the highest quality for our steaks and seafood.
Foto von Fogo de Chao - Cypress Restaurant
4.5
Hervorragend(12)
Preis: Moderat
• Steak • CyFair
Heute 91 Mal reserviert
Now Open! Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Foto von Perry's Steakhouse & Grille - Champions Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(8058)
Preis: Hoch
• Steak • Champions
Heute 71 Mal reserviert
Das Perry's befindet sich in der Nähe des Highway 249 und bietet eine ungezwungen-elegante Erfahrung, bleibt aber trotzdem seinen Wurzeln als Metzgerei treu, indem es vom US-Landwirtschaftsministerium geprüftes, erstklassiges Rindfleisch serviert. Charakteristische Vorspeisen und flambierte Desserts, die beide am Tisch zubereitet werden, sowie ein knapp 5 m hoher Weinturm tragen zur Atmosphäre bei. Eine Reihe von privaten Speisesälen eignen sich perfekt für jeden Anlass. Genießen Sie preisgekrönte Gerichte, das gesellige Beisammensein oder einen innovativen Cocktail an der Bar 79 (benannt nach dem Gründungsjahr) auf einem der Live-Unterhaltungsabende! Die Familie Perry hat das Esserlebnis neu definiert.
Foto von The Chef's Table -Houston Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1131)
Preis: Hoch
• Steak • Vintage Park
Heute 30 Mal reserviert
Paul Friedman is a Master Chef with over 40 years of experience in the restaurant industry,having owned and operated over 50 successful restaurant concepts in South Africa, Germany, and the U.S. Paul began his career as a manager and worked his way up to franchise owner, then Director of Operations.He opened Paul's Pizza Shops - a nationally recognized pizza concept in Northwest Houston, Texas in 1994. Paul later developed a new concept, becoming the Executive Chef, CEO and partner at Peli Peli - a nationally recognized South African Fusion Restaurant which opened in 2009 in Houston, Texas. Having retired from Pelipeli in 2018 he has returned to his original location at Vintage Park with his latest concept The Chefs Table.Chef Friedman says this is by far my best creation yet and I hope to leave a legacy here for my children and grandchildren to be proud of.
Foto von Gauchos Do Sul - Vintage Park Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1151)
Preis: Hoch
• Steak • Champions
Heute 36 Mal reserviert
The plains of Southern Brazil are filled with grazing cattle enjoying the vast pastures. These cattle are the source for the famous and centuries old Brazilian “Churrasco” barbecues. It was at these gatherings where Brazilian cowboys or “gauchos” would prepare large pieces of meat and slowly cook them over open flame pits. Our traditional gaucho chefs still follow these traditions to preserve the flavors of each cut of meat. We feature unlimited tableside service of different cuts of beef, pork, lamb, and chicken. We also feature a gourmet salad bar, and various traditional side dishes to complement the meats. You can control your service with a small green and red-sided card. The green side tells the gaucho chefs to bring out skewers of sizzling meats to the table while the red signals a stopping point. To re-start service, simply display the green side again.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo