Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten südostasiatische Restaurants in Woodside

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

6 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Twin Tails Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(129)
Preis: Hoch
• Southeast asian • Upper West Side
Heute 104 Mal reserviert
Quality Branded's new Southeast Asian restaurant, focused on the cuisines of Thailand and Vietnam. Now open in Columbus Circle!
Foto von Pig and Khao - LES Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1429)
Preis: Hoch
• Southeast asian • Lower East Side
Heute 36 Mal reserviert
Das Pig and Khao (68 Clinton Street) von Top Chef-Teilnehmer Leah Cohen befindet sich in der Lower East Side. Die von Südostasien inspirierte Küche umfasst Thailändische und Philippinische Einflüsse, darunter Crispy Pata und in Essig eingelegter Mangosalat (Schweinshaxe in Sojasoße und fünf Gewürzen mit Koriander, gebratenem Knoblauch, serviert mit einer süß-sauren Lebersoße zum Eintunken, die nach einem geheimen Familienrezept zubereitet wird), gegrillte Schweinebacke und Brüsseler Sprossensalat (Chili-Limetten-Fischsoße, Frühlingszwiebeln, Gewürze und gebratener Reis) und Knuspriges Schweinebauch-Adobo (Sezuan-Pfeffer, Kokosnussessig, Sojasoße, Lorbeerblätter, gebratener Knoblauch, Schalotten und weich gekochtes Wachtelei). Das Getränkeangebot reicht vom preiswerten Dosenbier bis hin zu im Hong Kong-Stil ausgeschenkten Bieren (getrunken aus kleinen Schüsseln), Wein-Cocktails und Selbstbedienung am Zapfhahn im Hinterhof.
Foto von Pig and Khao - UWS Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(19)
Preis: Moderat
• Southeast asian • Upper West Side
Heute 45 Mal reserviert
Opening December 4th!We are opening December 4th and will start taking reservations December 10th. The exciting follow-up to LES favorite Pig & Khao from Chef Leah Cohen (Top Chef Alum, judge on Beat Bobby Flay). Whether you're going to the Museum of Natural History, a show at the Beacon Theater, or looking for a new neighborhood spot, we've got you covered! Our menu is full of flavor and fun -- both the food and the drinks. Come in for our famous Sizzling Sisig and Coconut Rice or try something new from our Roteria! We're excited to be a part of the Upper West Side neighborhood.
Foto von Anjappar Chettinad Restaurant
4.2
Hervorragend(14)
Preis: Moderat
• Southeast asian • Murray Hill
Heute 14 Mal reserviert
Established in Chennai, India in the year 1964, Anjappar is the pioneer in bringing the food of the famed Chettiars to the people around the world. Over the years, they mastered the art of using spice to give one's taste buds the best food experience.With more than 55 years of experience and 30 branches to date including Canada, Singapore, Malaysia, Dubai and Chennai, India, Anjappar is spreading its wings to give customers a unique dining experience. Freshly prepared dishes products with secret home ground recipes bring the food lovers unique dishes like Crab Masala, Dindigul Samba Biriyani & Kothu Parotta. Come visit the newly renovated & Michelin rated Anjappar in NYC for a amazing dining experience.
Foto von Lula Mae Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5)
Preis: Hoch
• Southeast asian • Fort Greene
Heute 2 Mal reserviert
Hospitality gurus Chef Dan San and Roof Alexander bring an elevated experience of Southeast Asian American sharable plates with an Old World style cocktail bar to Clinton Hill Brooklyn. Come for the food and drinks and stay for the hidden lounge in the back. WALK-IN'S accepted. We keep a limited amount of tables and the bar for walk-in guests.
Foto von Ma-Dé Restaurant
4.4
Hervorragend(5)
Preis: Sehr Niedrig
• Southeast asian • NoLita
Heute 2 Mal reserviert
Cédric and Ochi Vongerichten, the power couple behind the two popular NYC restaurants Wayan and Ma•dé, are thrilled to introduce a beloved form of dining from Indonesia to their second popular restaurant Ma•dé Padang style dining.Originating in the coastal Indonesian province of West Sumatra, Padang style of dining isomnipresent in cities across Indonesia and in neighboring countries such as Malaysia andSingapore. Various dishes are served family-style all at once, often on a long table, to be sharedcommunally and eaten with the hands, although the use of a fork and spoon is acceptable aswell. Influenced by Indian and Middle Eastern cuisine, Padang dishes consist of three mainelements: gulai (curry), lado (chili pepper), and bareh (rice), and often uses coconut milk andspicy chili, creating a symphony of bold flavors. All spreads contain a main protein, rice, andaccompanying vegetable and meat/egg/seafood dishes.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo