Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten Muscheln-Restaurants in Crofton Park

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

13 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Fish! Restaurant
4.5
Hervorragend(3666)
Preis: Hoch
• Shellfish • London Bridge
Heute 9 Mal reserviert
Das 1999 gegründete Fish! war das erste Restaurant dieser Art in London. Das Konzept ist einfach - Sie werden mit hochwertigstem Fisch verwöhnt, der vor Ihren Augen auf schlichte und klassische Art zubereitet wird. Der Fokus ist seit 1999 unverändert geblieben: Qualität und verantwortungsbewusste Beschaffung stehen immer noch an erster Stelle... nur der Stil ist jetzt etwas schicker! Unsere zentrale Lage im Borough Market gewährleistet, dass die besten Erzeugnisse Londons direkt vor der Haustür erhältlich sind. Die meisten Produkte stammen vom Borough Market selbst, und der Fisch wird täglich vom hauseigenen Fischhändler Jarvis geliefert, der für seine große Auswahl an frischestem Fisch und Meeresfrüchten bekannt ist.
Foto von Crayfish Bob's Louisiana Crawfish Boil Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(3)
Preis: Sehr Niedrig
• Shellfish • Bermondsey
The Crayfish Bob brand creates new outlets for the tasty non-native crayfish that inhabit our waterways. We hold large dining events exclusively on Thursdays and are developing high-quality products for the retail market. We source our crayfish in bulk from responsible trappers and turn them into a unique range of products.No one knows crayfish like Crayfish Bob. Bob's been trapping and cooking the UK's invasive American Signal crayfish for over 15 years. Our Thursday Crayfish Boils are LEGENDARY!
Foto von Boisdale of Canary Wharf First Floor Grill and Terrace Restaurant
3.9
Fabelhaft(345)
Preis: Hoch
• Shellfish • Canary Wharf
Overlooking the fountains of Cabot Place in a Gotham City style building, Boisdale of Canary Wharf is poised to become one of London’s most iconic dining and entertaining spots. Frequented by business types fresh from the high powered towers of Canary Wharf, Boisdale blends a stunning setting with comfort and a high level of service with a warm, smiling welcome.On the First Floor, the colonial Art Deco-inspired Hine Bar & Garden Terrace, surrounded by palm trees, is a crescent of white marble at the centre of which is a magnificent crustacean display. The Hine Bar & Garden Terrace serves a definitive range of oysters, Hebridean shellfish, Scottish smoked salmon and a superb range of caviar, alongside Boisdale’s legendary steaks, Haggis and burgers. The Hine Bar & Garden Terrace also boasts an alfresco dining terrace and smoking area, seating up to 40 people with views over the City of London skyline.
Foto von Scott's Mayfair Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1953)
Preis: Moderat
• Shellfish • Mayfair
Heute 47 Mal reserviert
Das Fischrestaurant Scott's befindet sich in der Mount Street in Mayfair und bietet Ihnen die feinsten Austern, Fische und Krustentiere. Auch saisonales Wild, Fleischgerichte und vegetarische Optionen stehen auf der Speisekarte. Unser Fisch stammt aus nachhaltiger Fischerei. Sie speisen mit Blick auf die elegante Austern- und Champagner-Bar und wählen von einem kompletten À-la-carte-Menü, das den ganzen Tag ab 12:00 Uhr erhältlich ist.
Foto von J Sheekey - The Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2307)
Preis: Moderat
• Shellfish • Covent Garden
Heute 33 Mal reserviert
Josef Sheekey betrieb ursprünglich einen Stand mit Meeresfrüchten. 1896 eröffnete er am St. Martin's Court eine Austernbar. Das Restaurant wurde 1998 in seinem früheren Glanz restauriert. Die 4 miteinander verbundenen Zimmer sind mit Originalbildern von Schauspielern des 20. Jahrhunderts gestaltet und spiegeln somit die zentrale Lage mitten im Theaterviertel wider. Hier treffen sich Schauspieler und Zuschauer, um sorgfältig ausgewählte und perfekt zubereitete Fischgerichte und Meeresfrüchte zu genießen.
Foto von The MAINE Mayfair Restaurant
4.5
Hervorragend(38)
Preis: Sehr Niedrig
• Shellfish • Mayfair
The MAINE is a New England Brasserie with five distinct rooms, split across three floors of a converted Georgian Townhouse in the heart of Mayfair. Each room offers a unique experience, whether you are after long lunches in the outdoor garden Terrace, intimate candle-lit dinners in the vaulted Tavern, dinner and entertainment in the Brasserie or you are hosting a private event in the Drawing Room, The MAINE delivers an experience you will not soon forget. The menu boasts a range of shellfish to snails, fresh fish to bespoke steak cuts and variety of pasta, vegetarian and vegan dishes for the most diverse and discerning clientele.
Foto von Angler - London Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1122)
Preis: Sehr Niedrig
• Shellfish • Liverpool Street
Das mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Dachrestaurant Angler des South Place Hotel serviert nachhaltige Meeresfrüchte aus britischen Gewässern sowie die besten saisonalen und regionalen Produkte. Die von Küchenchef Gary Foulkes betreute Speisekarte umfasst perfekte Gerichte und gelungene Kombinationen, die das Angler zu einem Ziel für versierte London-Gourmets machen. Der Restaurant-Manager und Chefsommelier bringen ihr außergewöhnliches Können in das Team ein und maachen das Angler zu einem umfassenden Gourmet-Erlebnis. Neben dem Hauptspeisesaal bietet das Angler eine Dachterrasse, eine gemütliche Bar und den semi-privaten Essbereich 'the Chef's View'.
Foto von San Carlo Regent Street Restaurant
4.4
Hervorragend(282)
Preis: Sehr Niedrig
• Shellfish • Charing Cross
Heute einmal reserviert
Welcome to San Carlo Regent Street St James's.We use only the finest, authentic ingredients, to deliver the best italian experience to our guests.San Carlo is renowned for its signature dishes, from the decadent Spaghetti Lobster or classic Cacio e Pepe, Spaghettini Vongole or authentic Carbonara to spectacular sharing dishes such as the Shellfish Royale or Mixed Grigliata di Pesce., or the famous Spaghettini lobster from Signor Sassi in Knightsbridge , alongside grill and main classics, antipasti, pasta an extensive seafood menu and of course tempting desserts, there's something for everyone. There is also an extensive wine list.Choose from two relaxed yet elegant dining areas or go al fresco on the terrace and enjoy the best italian experience in Regent Street.
Foto von Fish Union Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(190)
Preis: Hoch
• Shellfish • Chislehurst
Located on the Royal Parade, Chislehurst, Fish Union uniquely combines a chef-led upmarket wet fishmonger coupled with a shellfish Champagne restaurant and is owned by chefs Richard Kirkwood and Andy Roberts.The restaurant’s fresh seasonal menu changes daily depending on what’s coming in off the boats and offers delectable small plates which include Yellowfin tuna tataki with pickled radish wasabi mayo and ponzu; Galician octopus with delica pumpkin and garlic butter; The Luxury Seafood platter; Bouillabaisse and their popular side dish of Confit crispy potatoes with aioli.To add to this, Sundays have just got exciting as Fish Union’s intimate buzzing seafood Champagne restaurant now offers a delicious Sunday Ocean Roast and Sunday Brunch menu!Everything is sustainably sourced and freshly prepared on-site by their talented in-house chefs and complemented with hand-selected fine wines and signature cocktails.
Foto von Faber Wine & Seafood Restaurant Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(54)
Preis: Hoch
• Shellfish • Hammersmith
Heute 2 Mal reserviert
Our inspiration is the Zeus Faber… John Dory, one of many local fish that can be fished sustainably and from our shores and although it has a wonderful Latin come Greek name it also has a very British name, John Dory. Faber is the Latin word for ‘Smith’ – Like a few other Latin occupational names (e.g. Agricola for farmer, Nauta for sailor). Smith being the most common name in English we decided it sits well with our name as we want to be accessible to all and give everyday people the opportunity to be part of our journey and own the business they work in.What sets us apart is our commitment to working with local fishmongers who run out to the coast each evening to collect day-boat fish and local ingredients. This means that everything on our menu is fresh, sustainably sourced, and supports the local economy.We believe in creating dishes that are not only delicious but also ethical and responsible.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo