Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in Los Angeles / Orange County

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

55 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von NIKU X Restaurant
4.4
Hervorragend(260)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 65 Mal reserviert
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99/$109 and Full-Service $139/$149 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more. The Self-Service Menu is available at $99 Monday-Thursday and $109 Friday-Sunday. The Full-Service Menu is available at $139 Monday-Thursday and $149 Friday-Sunday.
Foto von Water Grill – Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5384)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 65 Mal reserviert
Seit mehr als 30 Jahren erobert der Water Grill die Gaumen von Fischliebhabern. Seit dem Moment der Eröffnung hat das Restaurant in der Innenstadt als Flaggschiff der King Seafood Company das Bedürfnis nach einem Weltklasse-Fischlokal in Los Angeles befriedigt. Der mit „die besten Meeresfrüchte in Südkalifornien” vom international anerkannten Zagat Guide gefeierte Water Grill bietet umwerfende Fischgerichte höchster Qualität und Frische.
Foto von Providence Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4393)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Hollywood
Heute 17 Mal reserviert
2 Michelin-Sterne; 2013, 2014 Best Restaurant, LA Times; 2010 Chef of the Year, Angeleno Magazine; 2014, 2012, 2011 und 2010 Best Chef Nominee, James Beard Foundation; Best New Restaurants, Esquire Magazine; Best New Restaurant nominee, James Beard Foundation; Best Chef "Pacific" nominee, James Beard Foundation; Best Seafood Restaurant, Los Angeles Magazine; Top 40 Restaurants in the United States, Gayot.com; Top 50 Restaurants in the United States, Gourmet Magazine. Korkengeld USD 50 pro Flasche, auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt (Korkengeld ist keine Option für Gruppen mit mindestens 9 Personen). *Kein Korkengeld am Montagabend (nur für Gruppen mit weniger als 9 Personen. Auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt. Gilt nicht an Feiertagen oder für Sonderveranstaltungen).
Foto von Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles Restaurant
4.5
Hervorragend(717)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 81 Mal reserviert
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Foto von Mother of Pearl at Level 8 Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6)
Preis: Moderat
• Seafood • Downtown
Heute einmal reserviert
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
Foto von La Boucherie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1330)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 15 Mal reserviert
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Foto von The Palm Los Angeles Restaurant
4.4
Hervorragend(3116)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 23 Mal reserviert
Das Restaurant The Palm - Los Angeles Downtown befindet sich in Los Angeles, 1 Block östlich vom Staples Center. Hier speisen Sie im historischen Toy Center an der südöstlichen Kreuzung der Straßen Flower Street und 11th Street. Das Restaurant The Palm bietet Platz für rund 400 Gäste auf einer Fläche von 4.115 m². Das The Palm ist berühmt für erstklassiges Rindfleisch, Riesenhummer und authentische italienische Küche, die Sie an 7 Tagen der Woche zum Abendessen und an Werktagen zum Mittagessen genießen können.
Foto von Loreto Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(259)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Atwater Village
Heute 23 Mal reserviert
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Foto von The Hummingbird Ceviche House Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(45)
Preis: Hoch
• Seafood • Echo Park
Heute 10 Mal reserviert
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Foto von LA Prime at The Westin Bonaventure Hotel Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2929)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 14 Mal reserviert
Typisches New Yorker Steakhaus, das sich auf Prime Beef und frische Meeresfrüchte spezialisiert hat. Die preisgekrönte Weinliste mit über 750 Sorten bietet Ihnen eine umfassende Auswahl an kalifornischen Rotweinen. Auszeichnungen: Preis für die beste Weinkarte von der California Restaurant Association im Jahr 2010 sowie der Wine-Spectator-Preis für die Jahre 2010 bis 2014.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo