Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten provenzalische Restaurants in Kentish Town

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

12 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Pierre Victoire Restaurant
4.5
Hervorragend(5886)
Preis: Hoch
• Provencal • Soho
Heute 18 Mal reserviert
Das Pierre Victoire versteckt sich mitten im Gedränge der angesagten Dean Street. Freuen Sie sich auf eines der beliebtesten Restaurants in Soho. Diese kleine Lokalität serviert bereits seit über 10 Jahren rustikale französische Küche an treue Stammgäste und ist noch immer einer der beliebtesten Orte Londons für ein Date oder eine gemütliche Mahlzeit vor dem Theaterbesuch. Der teils provenzalisch, teils im Jugendstil dekorierte Speisesaal des Pierre Victoire begeistert mit weiß getünchten Wänden, Kreidetafeln mit dem Tagesmenü, einem alten Piano, vielseitigen Kunstwerken, unbehandelten Holzdielen, Weinflaschen mit Tropfkerzen sowie der gesunden Hausmannskost und Weinen von denen man nicht genug bekommt. All dies zu wunderbar erschwinglichen Preisen. Die auf Steak ausgelegte Speisekarte des Pierre Victoire umfasst zudem schmackhafte Omeletts, kreative Salate und jede Menge Fisch und Meeresfrüchte.
Foto von Cigalon Restaurant
4.3
Hervorragend(291)
Preis: Hoch
• Provencal • Chancery Lane
Chancery Lane’s Cigalon brings the finest Provencal cuisine to London. Set up by Pascal Aussignac of Club Gascon fame in 2011 the restaurant received glowing reviews for its well priced and varied Provencal menu set within the chic surroundings of a former auction house.Diners enjoy the best of the South East of France and Corsica in dishes rarely seen here in the UK. Combining earthy flavours of the countryside with lighter coastal dishes, the menu provides a varied choice, accompanied by delightful wines from the same region. Secluded booths, banquette seating and a luxurious private dining room all enhance Cigalon's beautiful interior.In the basement below sits Baranis bar where bespoke cocktails are enjoyed over a game of pétanque.Contact us on www.cigalon.co.uk or info@cigalon.co.uk or on 020 7242 8373
Foto von Orrery Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3951)
Preis: Sehr Niedrig
• Provencal • Marylebone
Heute 4 Mal reserviert
Das Orrery ist ein Klassiker im grünen Stadtteil Marylebone und besitzt eine schicke Dachterrasse. Erst vor Kurzem wurde es anlässlich der „Tatler Restaurant Awards“ groß ausgezeichnet anschließend hat auch die Test of Time bestätigt, was wir bereits lange erwartet haben... Manche Dinge kommen einfach nie aus der Mode und die erstklassigen Gerichte von Küchenchef Igor Tymchyshyn sind dafür das beste Beispiel. Die Dachterrasse des Orrery Restaurants ist eine der großartigsten Gastro-Bereiche von London. Tatsächlich gehören die Bar und die Sonnenterrasse zu 2 der besten gastronomischen Einrichtungen. Sie sind der perfekte Ort, um dem regen Treiben im West End zu entfliehen.
Foto von Kettner’s Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(949)
Preis: Hoch
• Provencal • Leicester Square
Heute 35 Mal reserviert
Kettner’s Townhouse is a restaurant and Champagne Bar with 33 bedrooms, in a historic Georgian building in London’s Soho. Established in 1867 by Auguste Kettner, Kettner’s was one of the first restaurants in London to serve French food. The French restaurant at Kettner’s Townhouse has a menu inspired by the history of the building, serving breakfast, lunch, dinner, using locally sourced ingredients from the UK.
Foto von Socca Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(115)
Preis: Sehr Niedrig
• Provencal • Mayfair
Welcome to Socca! A celebration of food, flavour, family and friendship.A slice of the Côte d’Azur nestled in the heart of Mayfair, our South Audley Street bistro is a place of nostalgic French-Mediterranean culinary traditions, where memories are made amidst playful murals in the relaxed embrace of our salons.Socca is a modern French bistro that celebrates the distinctive taste of the French Riviera. Tucked away in Mayfair’s South Audley Street, the restaurant pays homage to the coastal towns of Cannes, Marseille and Nice. Founders Samyukta Nair and Claude Bosi place emphasis on simplicity and seasonality, introducing a menu that honours fond childhood memories spent in the South of France and creating a marriage of comforting dishes elevated with refined skill and rooted in Provençal traditions.
Foto von Mistress of Mayfair Restaurant
3.5
Sehr gut(9)
Preis: Sehr Niedrig
• Provencal • Mayfair
Heute 2 Mal reserviert
Nestled on St. James Street in Mayfair, Mistress offers an intimate dining experience inspired by the vibrant energy of Paris. Our exquisite modern French cuisine showcases seasonal ingredients, expertly crafted into delightful dishes that will tantalize your taste buds.Indulge in a carefully curated menu featuring classic French favorites and innovative creations, all paired with an exceptional selection of fine wines and cocktails. The restaurant’s elegant lounge ambiance creates the perfect atmosphere for a romantic dinner, a celebratory gathering, or a special occasion.Join us at Mistress for a memorable dining experience that blends culinary excellence with a touch of Parisian flair.
Foto von La Palombe Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(92)
Preis: Hoch
• Provencal • Kensington
Heute einmal reserviert
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Foto von Margaux Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(971)
Preis: Hoch
• Provencal • South Kensington
Heute einmal reserviert
Das Margaux ist ein modernes europäisches Restaurant mit einer Weinbar. Das von Frankreich und Italien inspirierte Menü bietet unter anderem Foie gras, hausgemachte Schweinefleischterrine, Risotto mit Steinpilzen als Vorspeise und Jakobsmuscheln, gegrillte Kalbsrippe und Barolo Rindfleisch als Hauptgerichte. Die Weinkarte umfasst eine breite Palette von Herstellern und Trauben, mit einem Schwerpunkt auf Weinen der alten Welt. Wenn Sie keine Flasche möchten, wählen Sie unter mehr als 25 offenen Weinen, die glasweise oder in der Karaffe serviert werden. Auf der Dessertkarte stehen ein Teller mit dunkler Schokolade in 7 Varianten, Crème brûlée mit Passionsfrucht, Amaretto Sponge Cake und eine Auswahl an hausgemachtem Eis. Zum Brunch am Wochenende können Sie Klassiker wie Eier Benedikt, Eier Royal, geräucherten Lachs und French Toast mit Zimteis genießen.
Foto von Brasserie Joel Restaurant
4.1
Fabelhaft(1291)
Preis: Hoch
• Provencal • Waterloo
Heute 2 Mal reserviert
This South Bank French Brasserie Restaurant is ideally located at Park Plaza Westminster Bridge London, near the London Eye, Houses of Parliament, National Theatre and Royal Festival Hall.Brasserie Joël holds 2 AA rosettes for culinary excellence
Foto von Gazette Brasserie Battersea Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(568)
Preis: Hoch
• Provencal • Battersea
London's most authentic French Brasseries with 2 venues in the capital, GAZETTE captures the essence of local French village cafés with a commitment to fantastic seasonal food, wine discovery and true hospitality all served in comfortable informal surroundings from breakfast through dinner.GAZETTE was originally born in Battersea in 2007 and had a gentle expansion with the opening of the Putney branch. GAZETTE is described by owners Pascal Even and Walter Lecocq as a rural style of French brasserie, one you’d find in Provincial areas of France. Both want it to reflect the spirit of local French cafés and offer a cuisine that is simple, generous and vivacious, with lots of daily specials and on-going food events, and where transpires the warmth and cordiality of true French cuisine.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo