Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York State

Die besten Prime Rib-Restaurants in Nyack

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von FARM Restaurant
3.9
Fabelhaft(190)
Preis: Moderat
• Prime rib • Nyack
Heute 3 Mal reserviert
FARM’s Chef Renè Xelo, who has been with the restaurant since its inception in 2016, has curated a casual dining experience influenced by the many notable purveyors from across the Hudson Valley, best known for fresh produce, sustainably sourced seafood, and delectable bread and pastries. FARM’s thoughtful culinary concept evokes the local experience of gathering together in a comfortable atmosphere to enjoy great food and drinks. The massive ceiling-to-floor windows offer diners beautiful views of the outside patio while inside, guests are surrounded by colorful artwork created by local artists from the tri-state area.The bar program will offer delightful wines, from some of the oldest vineyards in the country, as well as locally brewed bourbons and ales. Bourbon Blackberry Collins, with Black Dirt bourbon (fresh from nearby Orange County), lemon juice, and agave, is a great way to start off the evening.
Foto von Morton's The Steakhouse - White Plains Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2248)
Preis: Sehr Niedrig
• Prime rib • White Plains
Heute 15 Mal reserviert
Das Morton's The Steakhouse, die führende Steakhouse-Gruppe des Landes, ist auf klassische, herzhafte Küche, großzügige Portionen mit abgehangenem USDA Prime-Rindfleisch sowie Vorspeisen aus frischem Fisch, Hummer und Huhn spezialisiert. Die Speisekarte bietet Ihnen eine Vielzahl von beliebten Fleischstücken, darunter ein 680 g Porterhouse-Steak als Spezialität des Hauses; ein 450 g New York Strip Steak und ein 340 g Double Cut Filet.
Foto von Let's Meat Steakhouse Restaurant
4.5
Hervorragend(291)
Preis: Sehr Niedrig
• Prime rib • River Vale
Heute 4 Mal reserviert
Let’s Meat Steakhouse was established in 2018 by Gabe Centrella, George Kapigian and Bob Hay. The vision was to create a unique steakhouse experience that can provide the rich tradition of a classic steakhouse, serving the finest USDA dry-aged steaks, premium seafood, Italian specialties, and other unique flavors from around the world to our guests in a relaxed and comfortable atmosphere. To accomplish this, we have assembled an outstanding staff and use only the finest ingredients and food products.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo