Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten Austernbars in Villa Park

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Eddie V's - Oak Brook Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(63)
Preis: Sehr Niedrig
• Oyster bar • Oakbrook Terrace
Heute 75 Mal reserviert
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Foto von Devon Seafood + Steak - Oakbrook Terrace Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6312)
Preis: Hoch
• Oyster bar • Oak Brook
Heute 46 Mal reserviert
Das Devon Seafood + Steak serviert Ihnen ein leckeres Menü mit hochwertigen Meeresfrüchten. Die Speisen werden nach hohem Standard zubereitet und Sie genießen eine angenehme Atmosphäre. Im Devon gibt es eine groß Auswahl an Weinen, eine Austernbar und kreative Küche zu einem überraschenden Preis. Das Restaurant ist zum Mittag- und Abendessen geöffnet.
Foto von Hemmingway's Bistro Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1236)
Preis: Moderat
• Oyster bar • Oak Park
Heute 27 Mal reserviert
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo