Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten marokkanische Restaurants in Mid-City

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Massilia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(818)
Preis: Hoch
• Moroccan • Santa Monica
Heute 14 Mal reserviert
Massilia is a Marseille-inspired brasserie with culinary influences from the South of France, Italy, Spain & North Africa. SUN – THURS Bar open til 11pm / Kitchen open til 10pm | FRI + SAT Bar open til 12am / Kitchen open til 11pm | MON – FRI Enjoy 50% off all craft cocktails & wines by the glass from 11am – 6pm
Foto von Tagine Beverly Hills Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(663)
Preis: Moderat
• Moroccan • Beverly Hills
Heute 12 Mal reserviert
Tagine: ein romantisches Refugium im Herzen von Beverly Hills mit moderner marokkanischer Küche. Entworfen von den Partnern Ryan Gosling und Chris Angulo bietet diese verborgene, Oase gutbürgerliches Essen in eleganter Atmosphäre, präsentiert von Chefkoch Ben , der aus Kenitra in Marokko stammt. Der perfekte Rückzugsort, um dem Rummel von Hollywood eine Weile zu entfliehen.
Foto von Casablanca Moroccan Kitchens Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(139)
Preis: Hoch
• Moroccan • Hollywood
Heute einmal reserviert
WELCOME TO CASABLANCA MOROCCAN KITCHENSThe Amazigh (Berber) cuisine is a traditional cuisine with a varied history and influence of numerous flavours from distinct regions across North Africa. The traditional cuisine draws influences from Morocco's Atlas mountains and heavily populated Berber cities and regions. Moroccan cuisine differs from one area to another within North Africa. For this reason, every dish has a distinct and unique identity according to the specific region it originates from in North Africa, with some dishes estimated to be more than a thousand years old. Zayanes of the region of Khénifra around the Middle Atlas have a cuisine of a remarkable simplicity. It is based primarily on corn, barley, ewe's milk, goat cheese, butter, honey, meat, and game. Popular authentic Moroccan preparations of Tunisian, Moroccan, Algerian, and Libyan cuisine include tajine, couscous, shakshouka, pastilla, msemen, merguez, asida, lablabi, harissa, makroudh, harira, sfenj, and ahriche.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo