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Die besten mediterrane Restaurants in Greenwich Village

Preisklasse
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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

172 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Palma Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3429)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterranean • Greenwich Village
Heute 70 Mal reserviert
Die Zutaten werden jeden Tag aus dem eigenen Biogarten und von örtlichen Märkten frisch ins Palma geliefert. Auf der Speisekarte stehen hausgemachte Pasta, frischer Fisch und Meeresfrüchte sowie saisonale Produkte. Das Palma liegt an der malerischen Cornelia Street im Herzen von Greenwich Village und besitzt einen versteckten Garten, in dem zu jeder Jahreszeit frische Blumen blühen. Darüber hinaus steht eine 200 Jahre alte Remise für private Abendessen in eleganter und gemütlicher Atmosphäre zur Verfügung.
Foto von Little Owl Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4426)
Preis: Hoch
• Mediterranean • West Village
Heute 69 Mal reserviert
Das charmante West Village Restaurant mit 28 Sitzplätzen hat sich schnell zu einem der begehrtesten Restaurants der Stadt entwickelt. Joey Campanaros schlichte und doch amerikanisch-mediterran inspirierte Küche, die herzliche Gastfreundschaft und sein freundliches und professionelles Team von Mitarbeitern, schaffen ein vollkommenes kulinarisches New York Erlebnis für New Yorker als auch für Besucher. Neugierige können in die Küche spähen und beobachten wie Joey seine einzigartigen Gerichte kreiert, einschließlich Frikadellen mit Soße, hausgemachter Ricotta Cavatelli und natürlich das berühmte Schweinekotelett des The Little Owl.
Foto von Oceans - New York Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1923)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterranean • Union Square
Heute 57 Mal reserviert
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Foto von Piccola Cucina Estiatorio Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1689)
Preis: Moderat
• Mediterranean • SoHo
Heute 69 Mal reserviert
Piccola Cucina Estiatorio offers typical Sicilian and Greek food.
Foto von WILD - West Village Restaurant
4.5
Hervorragend(517)
Preis: Moderat
• Mediterranean • West Village
Heute 31 Mal reserviert
A Gluten-Free Haven in the Heart of the West Village! At Wild, we believe that dining out should be a delightful experience for everyone. That's why we're proud to be 100% gluten-free, offering a menu full of creative and comforting dishes that cater to all palates, including vegans. From savory burgers and crisp, fresh salads to indulgent pastas, pillowy ravioli, and our signature homemade gluten-free pizzas, there's something for everyone to enjoy. Join us every weekend for a vibrant brunch featuring flavorful options paired with your choice of wine, beer, or handcrafted cocktails. And if you're feeling adventurous, book one of our pizza-making classes through our website for a fun and interactive culinary experience. Located in the heart of NYC's West Village, Wild is the perfect spot for a casual meal, a special celebration, or a night out with friends. Come for the food, stay for the atmosphere, and discover a new kind of gluten-free dining that’s anything but ordinary.
Foto von The Olive Tree Cafe Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(259)
Preis: Moderat
• Mediterranean • Greenwich Village
Heute 8 Mal reserviert
Established 1969Upstairs from the Comedy Cellar - Great food, great drinks, silent movies, chalkboard tables, GREAT FUN!
Foto von Cathédrale Restaurant
4.3
Hervorragend(2610)
Preis: Hoch
• Mediterranean • East Village
Heute 31 Mal reserviert
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Foto von Barbounia Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4042)
Preis: Moderat
• Mediterranean • Gramercy Park
Heute 64 Mal reserviert
Barbounia: die lebendige Küche und der einfache Lebensstil des Mittelmeers werden hier auf dynamische Weise neu interpretiert. Benannt nach der typischen Rotbarbe aus den Gewässern des Mittelmeers, wird im Barbounia das reichhaltige Erbe der Region und seine kräftige Küche zelebriert- mit charakteristischen Gewürzen, frischen Zutaten und im innovativen Design der preisgekrönten in Atlanta ansässigen Johnson Studios.
Foto von SAN CARLO  Osteria Piemonte Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1344)
Preis: Hoch
• Mediterranean • SoHo
Heute 27 Mal reserviert
“ SAN CARLO Osteria Piemonte” is the perfect blend of authentic food and exceptional wine label selection. Piedmont is a region of west Northern Italy, it is one of the largest regions of Italy and Turin was the first capital of Italy in 1861. Piedmont is one of the most ancient culinary traditions and culinary specialties of the country. Restaurant "SAN CARLO Osteria Piemonte" is one of the few references throughout New York of Piedmont cuisine and North Italy. Come and experience tastes that have hundreds of years and you'll be without. We are waiting for you…..
Foto von Zaytinya - New York Restaurant
4.5
Hervorragend(746)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterranean • NoMad
Heute 99 Mal reserviert
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
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