Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego

Die besten mediterrane Restaurants in Chula Vista / Bonita

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

18 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Callie Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(240)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterranean • Downtown / Gaslamp
Heute 65 Mal reserviert
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Foto von Mimoza Mediterranean Restaurant Restaurant
4.4
Hervorragend(80)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Downtown / Gaslamp
Heute 16 Mal reserviert
Mimoza Restaurant brings the taste of Mediterranean lifestyle to Southern California, particularly with its authentic food, warm welcome, and festive ambiance. We welcome you to join us at our home, Mimoza, to experience the Mediterranean-style home cooking that defines us.Park at Horton Plaza for a $12 flat fee, when you dine at Mimoza
Foto von Seréa Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2265)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Coronado
Heute 68 Mal reserviert
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Foto von CUCINA urbana Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7108)
Preis: Moderat
• Mediterranean • Banker's Hill
Heute 75 Mal reserviert
Das CUCINA urbana, ein lockeres italo-amerikanisches Restaurant mit Weingeschäft in der Nachbarschaft, begrüßt Sie im Herzen von Bankers Hill. Auf der Speisekarte finden Sie Gerichte der verschiedenen italienischen Regionen mit einem kalifornischen vom Bauernhof-auf-den-Tisch-Flair, für die die Urban Kitchen Group bekannt geworden ist. Der Küchenchef Joe Magnanelli teilt mit Begeisterung sein italienisches Erbe und bereitet frische, simple und saisonale Gerichte zu. Dazu gehören: Antipasti, handgefertigte Pizza, Pasta und Piatti. Genießen Sie ein Glas Wein oder besuchen Sie den Weinladen und wählen Sie aus über 100 Weinsorten zum Verkaufspreis aus (USD 8 Korkgebühr werden berechnet). Das Restaurant ist mit modernen Elementen und Vintage-Artefakten gestaltet, die die moderne italienische Küche mit der Geschichte und dem Komfort eines alten rustikalen Bauernhauses kombiniert.
Foto von Bandar Restaurant Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(936)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Downtown / Gaslamp
Heute 6 Mal reserviert
For dining:Monday - Thursday: 4:00pm to 9:00pmFriday-Satuday: 4:00pm to 9:30pmSunday: 2:00pm to 9:00pmWe are open for Takeout everyday For more information on parties of over 6 people please reach out directly to the restaurant 619-238-0101.A 4% surcharge is added to all guest checks.Bandar Restaurant serves Mediterranean food with unique Persian spices flown to San Diego and served in original recipes. Chefs Behrooz and Shokooh create simple preparations to showcase them, alongside an exotic variety of oven-roasted eggplant, charbroiled chicken, seafood and flavorful prime steaks. Look for signature classics such as Nadari, Barg and Soltani. Bandar Restaurant is award-winning since 1996. The restaurant has a unique energy, sitting right in the heart of Gaslamp Quarter in Downtown San Diego. 
Foto von Bencotto Italian Kitchen Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3307)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Little Italy
Heute 95 Mal reserviert
Online-Reservierungen sind begrenzt möglich. Sollte Ihre gewünschte Zeit nicht verfügbar sein, kontaktieren Sie das Restaurant bitte telefonisch. Das Bencotto bietet 100 % authentische, norditalienische Küche. Freuen Sie sich auf 15 verschiedene handgemachte Nudelsorten, die 12 Stunden täglich frisch zubereitet werden. „Bencotto“ bedeutet gut gekocht: genau das, was authentische italienische Küche ausmacht. Die Speisekarte ist schlicht gehalten und es schmeckt, als wären Sie in Italien. Das Bencotto bietet 2 verschiedene Ambiente: Sie speisen in der „Kitchen-Esque-Bar“ im Erdgeschoss oder entspannen im gemütlichen Essbereich mit niedrigen Decken im Obergeschoss. Das Dekor schafft eine saubere und gepflegte Atmosphäre, die den Charme und die Wärme der alten Welt mit modernen Reizen kombiniert.
Foto von Monello Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2627)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Little Italy
Heute 51 Mal reserviert
Das Monello ist Bencottos Bruder gleich nebenan und folgt seinem Ruf als bestes italienisches Restaurant. Aus der wöchentlich 363 kg von Hand hergestellten, frischen Pasta bietet Ihnen das Monello bis zu 27 verschiedene Pastarezepte. Es werden Ihnen Meeresfrüchte im Mediterranen Stil sowie Gourmet-Pizzen serviert. Jeden Mittwoch genießen Sie im Monello Risotto, der im Käselaib des Parmigiano auf dem Beistelltisch gekocht wird. Freuen Sie sich auf ein einzigartiges Brunch im italienischen Stil am Wochenende. Der Mailänder Aperitif im Monello wurde zum Best Happy Hour 2016 ausgezeichnet und bietet Ihnen kleine Teller auf Kosten des Hauses mit Getränken jeden Abend. Es ist kein Tisch frei? Schauen Sie bei unserem Schwesterrestaurant Bencotto gleich nebenan vorbei, es kocht für Sie der selbe Chefkoch!
Foto von Madi Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(421)
Preis: Moderat
• Mediterranean • Kensington
Heute 38 Mal reserviert
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
Foto von ARTIFACT at Mingei Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(861)
Preis: Hoch
• Mediterranean • Downtown / Gaslamp
Heute 31 Mal reserviert
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Foto von Palermo Cucina Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(85)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterranean • Tijuana
Heute 10 Mal reserviert
Menu tradicional, sabor casero, italiano. En una de las casas más irónicas del Fraccionamiento Chapultepec en Tijuana.Variedad de entradas, ensaladas, sopas, pastas caseras, pizzas, cortes de carne y platillos típicos italianos.Ven a disfrutar las tardes en nuestro patio o en cualquiera de las diversas salas de nuestra remodelada casa.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo