Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten lateinamerikanisch-spanische Restaurants in Sauganash

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

12 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Libertad Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3203)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Skokie
Heute 15 Mal reserviert
Das Libertad ist ein ungezwungenes Restaurant in der Nachbarschaft mit lateinamerikanischen inspirierter Küche des Chefkochs. Der Chefkoch Armando Gonzalez mit Erfahrungen aus den bemerkenswertesten Restaurants Chicagos kombiniert mutige und aufregende Aromen zu einem saisonalen Menü aus kleinen Platten ideal zum Teilen. Begeben Sie sich auf eine kulinarische Reise durch die Länder Lateinamerikas. Der bekannte Mixologist Adam Seger hat ein genüssliches und kreatives Cocktail-Menü zusammengestellt, während der Sommelier Shebnem Ince eine prägnante Weinkarte präsentiert, die das Menü mit einer Auswahl an offenen Weinen oder Flaschen ergänzt. Sie werden schnell feststellen, dass das Libertad das wahre Nachbarschaftsrestaurant verkörpert. Es erwartet Sie ein Ort, an dem Sie zu jederzeit speisen möchten und können, da es einladend und entspannend ist, und Ihnen ein Menü anbietet, das Ihnen die Entscheidung schwer macht. Die Antwort auf dieses Dilemma? Einfach öfter besuchen.
Foto von Kie-Gol-Lanee - Uptown Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(193)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Uptown
Heute 18 Mal reserviert
Opened in 2016, this Uptown Mexican eatery continues to gather accolades, including a spot on The New York Times' recommendations "36 hours in Chicago" and four straight years of being a MICHELIN Guide Bib Gourmand restaurant right up to the present.An immersive experience of Oaxacan cuisine featuring layudas (a.k.a. Mexican pizza), tamales oaxaqueños, enchiladas de mole, cornish hen and tacos de birria just to name a few. Their selection of margaritas made with homemade agua frescas with no artificial syrups and mimosas on the weekends is a must! Diners know to leave room too for the Oaxacan nicuatole (a flavored flan) and tres leches cake.Kie-Gol-Lanee comes from the Zapotec dialect meaning "Piedra Antigua" (old stone). Its Spanish version "Quiegolani" is the name of a small village in Oaxaca, Mexico, where the owners and siblings are from. Maria and Reynel Mendoza run this operation with their spouses, Leo and Sandra, whose mission is to preserve their family’s original recipes.
Foto von Vela Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(129)
Preis: Hoch
• Latin spanish • River North (Chicago)
Heute 46 Mal reserviert
Vela Bar y Cocina, located in the heart of River North, Chicago, brings the vibrant flavors of Mexico City to life. Our menu showcases authentic Mexican cuisine with a modern twist, from flavorful tacos to traditional dishes crafted by Chef Jorge Angulo. Sip on expertly curated cocktails featuring a vast selection of tequila and mezcal, including rare pours. Vela offers the perfect venue for private dining and events, with intimate spaces like our Private Dining Room and the stylish Zona Rosa. Whether you're enjoying a casual night out or hosting a private event, Vela delivers a warm and cosmopolitan experience infused with Mexican spirit. Join us for an unforgettable evening of food, drinks, and culture in one of Chicago's most energetic neighborhoods.
Foto von Mama Delia Restaurant
4.0
Fabelhaft(21)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Bucktown / Wicker Park
Heute 11 Mal reserviert
Mama Delia, located in Chicago's Wicker Park, is a modern Spanish restaurant and sherry bar offering a fresh take on what is happening in Spain today.Mama Delia is a celebration of the authentic culture of Spain, today. Via our frequent trips to Spain each year, we are able to experience first-hand the cultural shifts this dynamic country undergoes and bring those flavors and culinary traditions back to Chicago. Led by Chef Marcos Campos, our menus showcase the exquisite regional products of Spain with dishes that are ingredient-driven and nostalgic. Following Chef Marcos’ lead, desserts by Executive Pastry Chef Shannah Primiano combine classic Spanish sweet dishes with her more contemporary methods and intriguing ingredient pairings. The award-winning beverage team, led by industry vanguard Brian Sturgulewski, has built Mama Delia’s bar program around the inimitable versatility of sherry, not only as a world class wine but also as a cocktail ingredient without parallel.
Foto von Maya Del Sol Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3818)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Oak Park
Heute 60 Mal reserviert
Bitte rufen Sie das Restaurant direkt an, wenn Sie mit einer bestimmten Reservierung irgendwelche Probleme haben. Wir reservieren nur etwa 50 % der verfügbaren Sitzplätze, um auch der Laufkundschaft eine Chance zu geben. Wenn Sie hier also die von Ihnen bevorzugte Zeit oder Personenzahl nicht sehen, können wir Sie unterbringen, wenn Sie uns direkt anrufen. HINWEIS: Eine Reservierung garantiert nur einen Tisch im INNENBEREICH. Wir werden versuchen, Sie Ihrem Wunsch entsprechend auf der Terrasse unterzubringen, können dies jedoch nicht garantieren, da die Plätze auf der Terrasse je nach Verfügbarkeit vergeben werden. Damit wir alle unsere wartenden Gäste unterbringen können, beachten Sie bitte, dass wir Ihre Gesellschaft erst zum Tisch begleiten können, sobald jeder Gast Ihrer Gesellschaft angekommen ist.
Foto von Tabu Restaurant
4.4
Hervorragend(649)
Preis: Hoch
• Latin spanish • West Town
Heute 16 Mal reserviert
Tabu breaks from tradition with Multi-Regional Latin inspired cuisine and cocktails, in a unique and eclectic West Loop space. Our menu defies culinary classification delivering vibrant dishes that draw influence from the cuisines of Mexico, Spain, Colombia, and more. Tabu’s food offerings were designed to pair perfectly with its tantalizing beverage program, which is set to boast the largest collection of Mezcals and Tequilas in Chicago. Tabu’s interiors combine a certain sophistication and playfulness, with a ceiling adorned with nearly 10,000 individually cut ropes, enigmatic pop art murals, and a sunken cocktail lounge that begs you to order just one more round. Tabu’s food offerings were designed to pair perfectly with its tantalizing beverage program, which is set to boast the largest collection of Mezcals and Tequilas in Chicago.Tabu has a No-Show policy and Same-day cancellation policy of $10 per person.
Foto von Hoja Santa Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(95)
Preis: Hoch
• Latin spanish • Oak Park
Heute 12 Mal reserviert
We're Hoja Santa, your culinary adventure in Oak Park. Inspired by the Hoja Santa leaf, we blend tradition and innovation to serve up unforgettable Mexican flavors. Join us for great food, crafted cocktails, and a warm welcome
Foto von Wake 'n Bacon Restaurant
4.4
Hervorragend(137)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Lakeview / East Lakeview
Heute 31 Mal reserviert
Wake' n Bacon is a fast-casual (counter service) brunch-inspired restaurant located in the vibrant Lakeview neighborhood of Chicago, dedicated to redefining the brunch & dinner experience through innovative & flavorful dishes with Asian, Latin, & American influences. Nestled amidst the bustling cityscape, Wake' n Bacon invites diners into a captivating world of culinary delights & aesthetic wonders. The interior boasts a photo-worthy decor, carefully curated with bursts of vibrant colors, artfully arranged hanging flowers, & an interactive photo mirror that adds a playful element to the space. With its unwavering commitment to sourcing the freshest, locally-sourced ingredients, Wake' n Bacon continues to earn a reputation for not only tantalizing taste buds but also creating an unparalleled dining journey for the soul. Wake 'n Bacon's brunch service is daily from 8am-4pm, and the weekend dinner service is available Fridays through Sundays from 4pm-9pm.
Foto von Amerikas Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(860)
Preis: Moderat
• Latin spanish • Oak Park
Heute 29 Mal reserviert
Amerikas represents that very essence of American cuisine. Amerikas’ concept is dedicated to blend its Latin roots with flavors from around the world to create that unique taste
Foto von Azul Restaurant
4.3
Hervorragend(987)
Preis: Hoch
• Latin spanish • Goose Island
Heute 7 Mal reserviert
Located along the Chicago river in the burgeoning Goose Island neighborhood, Azul is an upscale mariscos (seafood) restaurant serving an expansive menu of Latin-inspired fare. The concept aims to combine the ethos of an authentic mariscos restaurant with modern hospitality practices and all the touches of a sophisticated, lively spot.Celebrating the rich flavors and fresh ingredients of Latin culinary culture, Azul’s chef-driven menu is brimming with refined representations of classic mariscos cuisine. Created by Executive Chef Michael Hernandez, Azul offers a variety of grilled, baked, fried and raw proteins as well as ceviches, seafood, cocktails and artfully arranged family-style platters.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo