Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Jersey

Die besten Kyoto-Stil-Restaurants in Cliffside Park

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

57 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Nobu Fifty Seven Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6177)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Midtown West
Heute 219 Mal reserviert
Das Nobu Fifty Seven, erster Halt im New Yorker Viertel Uptown für den legendären Chefkoch Nobu Matsuhisa, wurde unter großer Beachtung im Sommer 2005 eröffnet. Die Mitbesitzer des Nobu sind seine langjährigen Partner, der bekannte Gastronom Drew Nieporent, Oscar-Preisträger Robert De Niro und Hollywood-Filmproduzent Meir Teper. Das Restaurant spiegelt de einzigartigen, neuen Stil der japanischen Küche mit klassischen Gerichten wie Tiradito Nobu Style und Black Cod Miso und dem Hibachi-Tisch wider. Das Restaurant erhielt von der New York Times 3 Sterne. Das Nobu Fifty Seven wurde von David Rockwell entworfen und lässt das Bild von fließendem Wasser und einem asiatischen Fluss mit Biegungen, Details von Leuchtern mit Abalone-Muscheln, Bambus in Terrazzo-Fliesen, Tischen aus verbranntem Eschenholz und japanischen Stoffen entstehen. Sake-Fässer aus Japan thronen über der Bar in der 1. Etage. Der Essbereich befindet sich im Obergeschoss. Poliertes Holz, satte Farben und sanftes Licht verströmen eine elegante und gehobene Atmosphäre.
Foto von BONDST Hudson Yards Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(82)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Hudson Yards
BONDST, located at 20 Hudson Yards, is the first ever expansion of the trendy downtown restaurant with a warm minimalist interior design. The cuisine is new Japanese with European and Asian influences. The original BONDST is Citysearch's 2007 and 2008 audience award winner for Best Sushi in NYC, as well as the 2008 audience award winner for Best Martini in NYC.
Foto von Sushi Noz Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(13)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Upper East Side
Heute 4 Mal reserviert
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Foto von Fushimi Times Square Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(367)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Hell's Kitchen
Heute 30 Mal reserviert
Founded in 2003, Fushimi Japanese Group has been an atelier for contemporary Japanese-fusion transformation, serving masterfully crafted Japanese dishes with innovative French tastes and techniques in a modern-meets-traditional style. Fushimi aims to produce visionary Japanese-fusion dishes, using the highest quality ingredients and state-of-the-art methods. Hand-picked, fresh ingredients from local farms are shipped weekly to each location and are artistically handled by our expert chefs. The restaurant flaunts its exceptional menu, premium service, and its trendy ambiance and nightlife, making Fushimi Staten Island, Bay Ridge, Williamsburg, and the newly opened Times Square location a MUST-GO! Highly recommended by the Zagat Survey & Michelin Guide, Fushimi welcomes customers looking for innovative developments of traditional cuisines, Japanese food lovers, or simply anyone wanting to try something new.
Foto von Sushi Yasaka Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2722)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Upper West Side
Heute 82 Mal reserviert
Freuen Sie sich hier auf qualitativ hochwertige und schmackhafte Köstlichkeiten aus Bio-Zutaten. Um Ihren Gaumen zu verwöhnen, werden die besten, rohen Zutaten von lokalen Bauern zusammengetragen. Es werden Ihnen hier verschiedene Fischsorten serviert. Diese werden jeden Morgen sorgfältig auf dem Fischmarkt ausgewählt. Alle Fische werden im traditionellen Stil geschnitten, der den ursprünglichen Geschmack und die Textur bewahrt. Die Küchenchefs beaufsichtigen die Zubereitung von jedem Gericht. Von der Auswahl des Reis und der Algen bis zur Dekoration der Teller, stellt jedes Gericht die Hingabe für den Gast dar. Das Restaurant möchte mit seinem leckeren Essen, begeisterten Service und beruhigendem Umfeld als ein kundenorientiertes Restaurant wahrgenommen werden. Man freut sich auf Ihren Besuch und wünscht einen tollen Aufenthalt. Wenn Sie an der Bar sitzen möchten, wenden Sie sich bitte an den Standort. Die Sitzplätze an der Bar werden nur per Telefon vergeben. Vielen Dank!
Foto von Sushi Kai - Fort Lee Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(153)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Fort Lee
Heute 8 Mal reserviert
ATTENTION: We need 48 hours' notice of any allergies/dietary restrictions to ensure we can accommodate. We are unable to do so the day of. Thank you! Sushi Kai prides itself on offering a daily tasting menu, highlighting fresh and seasonal ingredients right in the heart of Fort Lee, NJ. Have a seat at our sushi counter and let our chef’s showcase their passion for a memorable omakase experience.Our Omakase experience is $155/person. This will include a multi course seasonal tasting menu, including appetizers, sashimi, nigiri and dessert. Seating's are strictly 2 hours with seating at the bar only. Please note we do have a 48-hour cancellation policy. Any cancellations made within that timeframe are subject to a $155.00 per person fee. This is non-refundable & non-negotiable. Please be aware we do allow BYOB of all types of alcohol with no corkage fee.
Foto von Blue Ribbon Sushi & Steak Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(227)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Chelsea
Heute 64 Mal reserviert
Blue Ribbon Sushi & Steak combines traditional Japanese cuisine with a modern day steakhouse. Our menu is varied and extensive, and includes sushi and sashimi, as well as cooked entrees such as fish, lamb, steaks and chops. We feature Domestic and Japanese Wagyu. Blue Ribbon Sushi & Steak is located in midtown Manhattan, at the PENN 1 Building, across 33rd Street from Madison Square Garden and atop Penn Station. The restaurant is accessible from 33rd street, and from the newly renovated Penn Station and 34th Street via the lobby of PENN 1. We offer various seating areas - a sushi counter, a cocktail bar, the central dining room, and an outdoor patio (weather permitting).
Foto von Zuma Japanese Restaurant - NY Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1755)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Midtown East
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Foto von Sushi By Bou - Times Square NYC @ Sanctuary Hotel Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(491)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Midtown West
Heute 22 Mal reserviert
Step into Sushi By Bou and discover the secrets of Tokyo's hidden alleys! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises the mystery and allure of Japanese cuisine. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces. Our Times Square Bou is located behind a secret door adjacent to the Sanctuary Hotel. We feature a 30-minute accelerated seating for pre-show dinner or a fast meal before hitting Times Square. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Foto von The Lobster Club Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(359)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Midtown East
Heute 8 Mal reserviert
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo