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Die besten Kyoto-Stil-Restaurants in Belleville

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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

55 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Nami Nori - Montclair Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(49)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Montclair
Heute 26 Mal reserviert
Nami Nori is a casual, Japanese restaurant specializing in open-style temaki hand rolls, located in Montclair. The menu features signature hand rolls, including crunchy varieties, as well as classic versions, and a special vegan section. Japanese-inspired dishes from the kitchen and desserts are also on offer. We accept reservations up to 30 days in advance. Please note that the grace period is 10 minutes for guests who are running late. We kindly ask that guests respect our dinner seating times of 1 hr 30 minutes for parties up to 3 and 2 hours for parties of 4-5, and 2 hr 30 minutes for parties of 6 or more. Featured Menu items:Spicy Crab Dynamite TemakiTuna Poke with Crispy Shallots TemakiAvocado "Toast" TemakiSpicy Tuna Dip with Crispy Rice Chips
Foto von BONDST Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3235)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • NoHo
Heute 125 Mal reserviert
BONDST in NoHo, ist ein trendiges Restaurant in der Innenstadt mit einer warmen minimalistischen Innenarchitektur. Die Küche ist neu-japanisch mit europäischen und asiatischen Einflüssen. Das BONDST hat den Citysearch 2007 und 2008 Publikumspreis für das beste Sushi in New York City, sowie den 2008 Publikumspreis für den besten Martini in NYC gewonnen.
Foto von Nobu Fifty Seven Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6247)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Midtown West
Heute 219 Mal reserviert
Das Nobu Fifty Seven, erster Halt im New Yorker Viertel Uptown für den legendären Chefkoch Nobu Matsuhisa, wurde unter großer Beachtung im Sommer 2005 eröffnet. Die Mitbesitzer des Nobu sind seine langjährigen Partner, der bekannte Gastronom Drew Nieporent, Oscar-Preisträger Robert De Niro und Hollywood-Filmproduzent Meir Teper. Das Restaurant spiegelt de einzigartigen, neuen Stil der japanischen Küche mit klassischen Gerichten wie Tiradito Nobu Style und Black Cod Miso und dem Hibachi-Tisch wider. Das Restaurant erhielt von der New York Times 3 Sterne. Das Nobu Fifty Seven wurde von David Rockwell entworfen und lässt das Bild von fließendem Wasser und einem asiatischen Fluss mit Biegungen, Details von Leuchtern mit Abalone-Muscheln, Bambus in Terrazzo-Fliesen, Tischen aus verbranntem Eschenholz und japanischen Stoffen entstehen. Sake-Fässer aus Japan thronen über der Bar in der 1. Etage. Der Essbereich befindet sich im Obergeschoss. Poliertes Holz, satte Farben und sanftes Licht verströmen eine elegante und gehobene Atmosphäre.
Foto von Nami Nori West Village Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(109)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Greenwich Village
Heute 75 Mal reserviert
Nami Nori is a casual, Japanese restaurant specializing in open-style temaki hand rolls, in the West Village. The menu features signature hand rolls, including crunchy varieties, as well as classic versions, and a special vegan section. Japanese-inspired snacks and desserts are also on offer. Beer, sake and wine are available both on tap and by the bottle.
Foto von BONDST Hudson Yards Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(123)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Hudson Yards
Heute 102 Mal reserviert
BONDST, located at 20 Hudson Yards, is the first ever expansion of the trendy downtown restaurant with a warm minimalist interior design. The cuisine is new Japanese with European and Asian influences. The original BONDST is Citysearch's 2007 and 2008 audience award winner for Best Sushi in NYC, as well as the 2008 audience award winner for Best Martini in NYC.
Foto von Catch New York Restaurant
4.4
Hervorragend(10200)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Meatpacking District
Heute 95 Mal reserviert
Das CATCH bietet moderne Interpretationen der klassischen Fischgerichte, die sowohl anspruchsvoll als auch zugänglich sind. Dieses Restaurant auf 2 Ebenen bietet 275 Sitzplätze und überrascht mit der hellen und sauberen Komplexität jeder Platte. Es bietet den treuen Gästen eine Vielzahl von einzigartigen kulinarischen Erfahrungen, eine offene Küche und gemeinschaftliche Esstische, die die einladende Atmosphäre des Restaurants ergänzen.
Foto von Sake No Hana Restaurant
4.5
Hervorragend(563)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • NoLita
Heute 34 Mal reserviert
Occupying a dramatic, festive space beneath the catwalk entry of Moxy Lower East Side, Japanese restaurant Sake no Hana serves free-spirited izakaya dishes invigorated with New York attitude. With a shareable menu of grilled teppanyaki dishes, yakitori skewers, Wagyu beef, creative sushi rolls, and a curated list of sakes, beers, and cocktails highlighting Japanese spirits. The space buzzes with alluring energy perfect for any celebration.
Foto von Sushi By Bou - NOMAD NYC @ Hotel32|32 Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(209)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • NoMad
Heute 15 Mal reserviert
Welcome to Sushi By Bou Nomad, New York's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises a journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, Seated hourly. located within the 32/32 Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Foto von Sushi Noz Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(19)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Upper East Side
Heute 8 Mal reserviert
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Foto von The Bazaar by José Andrés - New York Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(427)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • NoMad
Heute 38 Mal reserviert
The Bazaar New York is a place for discovery, the jumping-off point for a journey around the world on the fantastical ship helmed by José Andrés and his team of culinary adventurers. From Spain to Japan and beyond, the menu navigates global ingredients and novel techniques that will bring surprise and wonder. Come aboard for a voyage through uncharted waters, where there’s always something new to taste around every turn.
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