Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Kaiseki-Restaurants in Gravesend

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von odo Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(9)
Preis: Sehr Niedrig
• Kaiseki • Flatiron District
Heute 6 Mal reserviert
odo is a kaiseki speakeasy opened by Chef Hiroki Odo in New York’s Flatiron District. The 14-seat Chef's Counter restaurant serves a seasonally driven menu and is secretly hidden behind the all-day neighborhood eatery, HALL. Chef's counter menu changes on a monthly basis and all ingredients are sustainably sourced.Please note that reservations at the lounge do not offer our Kaiseki Tasting Experience.For the consideration of our other guests, children younger than 10 are not allowed at the Chef's Counter. Please note that all guests seated at the Chef's Counter must partake in the tasting course.While we do our best to accommodate most allergies and dietary restrictions, we cannot accommodate vegan, vegetarian, gluten-free guests. We are also unable to accommodate guests who cannot consume seafood or seaweed.Please contact us directly at odo.reservation@gmail.com to ensure we can accommodate your needs.
Foto von Momoya Soho Restaurant
4.4
Hervorragend(38)
Preis: Hoch
• Kaiseki • NoLita
Heute 8 Mal reserviert
You won’t want to miss the two-level Soho outpost of this popular Upper West Side and Chelsea Japanese restaurant — with a 12-seat sushi bar, cocktails on the ground floor, and a plush dining room overlooking St. Patrick’s Old Cathedral upstairs. The fish and shellfish selection is unusually large, the kaiseki menu is imaginative, and the kitchen turns out everything from miso black cod to crispy duck.
Foto von Izakaya Ronin Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(84)
Preis: Sehr Niedrig
• Kaiseki • Lower East Side
Heute 3 Mal reserviert
From the team of Yopparai comes Izakaya Ronin, an intimate space on the Lower East Side that offers guests a virtual trip to Japan. Inspired by favorite dishes and design elements from Yopparai, we offer a variety of yakitori and grilled skewers made from high-quality ingredients, including local chicken and vegetables. In our cozy space, you can enjoy our yakitori as part of a multi-course menu of authentic Japanese dishes, complete with sake pairings recommended by our experts. Enjoy our attentive service, relax in our unique space, and experience the tradition of Japanese dining.Many dietary restrictions can be accommodated; please call for details and note any special requests in your reservation.
Foto von EN Japanese Brasserie Restaurant
4.4
Hervorragend(2606)
Preis: Hoch
• Kaiseki • Greenwich Village
Heute 24 Mal reserviert
Erleben Sie die traditionelle japanische Küche in einem schönen, authentischen japanischen Restaurant im West Village von Manhattan. Das Restaurant bietet die traditionsreiche häuslichen Küche Japans mit dem modernen Washoku-Ansatz von Chefkoch Abe Hiroki. Das Augenmerk liegt auf einem entspannten Speisestil mit einer Folge von kleinen Gerichten. Wie auch in Japan wird hier mit den Jahreszeiten gekocht und der Spitzengeschmack der einzelnen Zutaten gewürdigt. Wir halten uns an die Grundlagen der japanischen Küche: Respekt für die einzelnen Zutaten und ihre natürlichen Aromen, Kochen im Moment und kein Zuviel. Wählen Sie von einem umfangreich kreierten Menü mit Gerichten wie frischem Tofu (sechsmal pro Nacht zubereitet), Schwarzer Kabeljau mit Saikyo Miso, Washugyu-Steaks vom Steingrill, eine Auswahl von Sashimi und Sushi sowie ein Original-EN-Kaiseki-Menü, eine Folge von acht außergewöhnlichen Präsentationen. Das speziell entwickelte umfangreiche Sortiment an hausgemachten Sake- und Shochu-Variationen ergänzt das kulinarische Erlebnis.
Foto von Tsukimi Restaurant
Preis: Sehr Niedrig
• Kaiseki • East Village
Located in the heart of the East Village, Tsukimi offers a modern take on kaiseki, a multi-course Japanese dinner. The name Tsukimi translates to moon viewing and refers to the mid-autumn harvest festival honoring the moon at its fullest and brightest.We are a unique 12-seat counter tasting course experience, exploring seasonal creations by Chef Takanori Akiyama and his team alongside a thoughtfully curated beverage program offering sake, wine, select Japanese spirits and pairings.If you have any food restrictions, please reach out to us at info@tsukimi.nyc first before making a reservation. Late arrivals to the reserved seating may result in missed dishes as courses are served at the same time for all guests. Reservations are prepaid and all sales are final and non-refundable. We may honor rescheduling with at least 72 hours notice to the time of the reservation. For more information, feel free to browse our FAQs https://www.tsukimi.nyc/faqs

Mit OpenTable entdecken

  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo