Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Japanische Spezialitäten-Restaurants in Sherman Oaks

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Katsuya - Hollywood Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3791)
Preis: Hoch
• Japanese speciality • Hollywood
Heute 28 Mal reserviert
Die Leser der Los Angeles Times haben das Katsuya zu ihrem „Besten Sushi-Restaurant" in Süd-Kalifornien gewählt. Ebenso gehört es zu einem von OpenTables „50 Hottest Restaurants in den USA". Das Katsuya wird Sie nicht enttäuschen, wenn Sie in Los Angeles japanische Küche erleben möchten. Dank der dynamischen Verbindung von Master-Sushi-Chefkoch Katsuya Uechi und dem Designdirektor Philippe Starck ist das Katsuya ein wahres Fest für die Sinne. Mit Cocktailspezialitäten, einzigartigen Frühlingsrollen und spektakulären Sushi- und Sashimi-Tellern bringt Chefkoch Uechi dem amerikanischen Gaumen geschickt japanische Aromen näher. Zu den Spezialitäten des Hauses gehören knuspriger Reis mit pikantem Thunfisch, Gelbschwanz-Sashimi mit Jalapeño und in Miso marinierter schwarzer Kabeljau. Durch hervorragendes Talent und hohe Präzision verwandelt das Katsuya das Gesicht der japanischen Küche.
Foto von Kappo Miyabi Santa Monica Restaurant
4.5
Hervorragend(67)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanese speciality • Santa Monica
Heute 14 Mal reserviert
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
Foto von Kiitsu Restaurant
4.4
Hervorragend(141)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanese speciality • Brentwood
Heute einmal reserviert
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC). Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.
Foto von Toku Unagi & Sushi Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(89)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanese speciality • West Hollywood
Heute 7 Mal reserviert
Toku Unagi and Sushi opened its door in the fall of 2019 on La Cienega Blvd in an area renowned as one of the most luxurious dining areas in Southern California. Our specialty, the Unagi, are Premium Unagi directly imported from Japan every week. Continuing the legacy of our founder, with the same cooking method and the Toku's special sauce created over a century ago, you can now experience a truly authentic Japanese Unagi dishes one could not find here in the states before. Along with our Unagi, we also serve authentic sushi made by our very own Chef with decades of experience. His creations also includes sushi rolls unique to our restaurant. We also serve tapas style Toku original small dishes, unlike anything you'll find at other Japanese restaurants, as well as everyone's favorite and always popular Japanese Agemono (fried dishes).
Foto von Sushi Enya - Sawtelle Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(20)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanese speciality • West Los Angeles
Heute 2 Mal reserviert
Sushi Enya is a Japanese sushi restaurant that first opened in the heart of Little Tokyo in Downtown, LA. Our owner Chef Kimiyasu Enya trained for over 10 years in Japan to perfect his craft. It is our goal to ensure that quality remains consistent and every experience is enjoyable for all guests.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo