Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten französische Restaurants in U Street Corridor

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

32 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Bresca Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(874)
Preis: Hoch
• French • U Street Corridor
Heute 33 Mal reserviert
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Foto von Baby Shank Restaurant
4.4
Hervorragend(185)
Preis: Hoch
• French • Dupont Circle
Heute 14 Mal reserviert
Welcome to Baby Shank Restaurant & Bar. Join us for our New Brunch Menu! Bring a friend or 2, or host a gathering of 300. We offer you a French-inspired menu, including Bavette Steak and Steamed Mussels, or our signature sushi rolls, including the award winning Fish & Chips. Enjoy it with our popular Jalisco Mule, made with Libelula Tequila. And top it all off with the classic Crème Brulé. News & Notes:Happy Hour is served Wednesday -Friday in the Bar & Rooftop Bar High TopsRooftop Garden - High tops are first come first serveBaby Shank's historic address was originally built by the National Capital Brewing Co in 1911. The original exposed brick, mansard roof, and arched windows set the mood for guests when they arrive. Warmly lit by chandeliers, the 2 story space has a modern, yet soothing historic feel. Host your next gathering with us. We have 4 spaces on 2 floors, including an upstairs lounge and rooftop garden. Contact us at Events@BabyShank.com for more info.
Foto von La Grande Boucherie - DC Restaurant
4.4
Hervorragend(1302)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Washington
Heute 139 Mal reserviert
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
Foto von Petite Cerise Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(139)
Preis: Hoch
• French • Mount Vernon Square
Heute 74 Mal reserviert
Part neighborhood café, part energetic bistro, Petite Cerise is located in a bright and lively historic corner space in Shaw/Mount Vernon Triangle. Petite Cerise features separate à la carte menus for brunch, lunch, and dinner. In addition, Petite Cerise has a Coffee Counter open Tuesday - Friday opening at 8am serving classic coffee and espresso preparations, housemade pastries, and other breakfast items to go or sit down.Dinner offers both an à la carte menu along with a Prix Fixe option. The focus in the evening is to craft unique and innovative dishes utilizing the very best ingredients within the Mid-Atlantic region and beyond skillfully prepared through a French lens.If you decide to join us for a morning coffee, quick mid-day bite, stretch out your lunch over a glass of wine, or gather with friends for an indulgent and creative dinner, we invite you here to celebrate and enjoy.
Foto von Chez Billy Sud Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2963)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Georgetown
Heute 59 Mal reserviert
Das Chez Billy Sud ist ein typisch französisches Restaurant von nebenan, das Sie im Herzen von Georgetown empfängt. Die Speisekarte des geschäftsführenden Chefkochs Brendan L'Etoile stellt die Küche Südfrankreichs vor. Das Chez Billy Sud bietet von Hand gemixte Cocktails und eine Weinkarte mit Schwerpunkt Frankreich in einer einladenden Atmosphäre, durchdrungen von Geschichte und Geselligkeit. Hier im Chez Billy Sud hat man sich der Tradition verschrieben, durch die eine vergängliche Gegenwart hindurchschimmert, in der gutes Essen und ein trefflich servierter Wein pure Glücksseligkeit herbeizaubern.
Foto von La Chaumiere Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4833)
Preis: Hoch
• French • Georgetown
Heute 27 Mal reserviert
Das La Chaumière kommt einem Speiseerlebnis in einem französischen Landgasthof so nahe wie nur möglich. Das seit 39 Jahren bestehende La Chaumiere bietet traditionelle Gerichte wie Escargots en Coquille, Boudin blanc, Quenelles vom Hecht, Cassoulet und Grand Marnier-Soufflé. Die Spezialitäten des Küchenchefs Patrick sind von einer modernen Heransgehensweise an saisonale Produkte, Meeresfrüchte und Wild geprägt. Zu den beliebten Speisen gehören gebackene Austern, Seezunge und Kaninchen. Das La Chaumière hat seit 1978 29-mal zu den „100 Besten Restaurants“ gehört!
Foto von Cafe Du Parc Restaurant
4.4
Hervorragend(2567)
Preis: Hoch
• French • Downtown
Heute 44 Mal reserviert
Das Café du Parc liegt direkt neben dem Willard InterContinental Hotel und bietet zu moderaten Preisen von USD 8 bis 35 klassische französische Bistroküche zum Frühstück, Mittag- und Abendessen sowie „petit plats“ (kleine Gerichte) am Nachmittag und leckere Speisen zum Mitnehmen. Mit Gerichten wie Moules à la Marinière (Miesmuscheln) und einer einfachen, raffinierten Ausstattung, zelebriert das Café du Parc klassische, gehobene Bistroküche in ungezwungener Atmosphäre. Der neue Executive Chefkoch Serge Devesa vom Willard InterContinental nutzt sein breites Wissen über die kulinarische Tradition Frankreichs und seine internationalen Erfahrungen, um die im Café du Parc angeboten Speisen zu gestalten und zu definieren. Für Chefkoch Serge dreht sich alles um die Verarbeitung von frischen Zutaten aus der Region und das traditionelle Kochen, ohne moderne Abkürzungen.
Foto von Bistro Du Jour Capitol Hill Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(140)
Preis: Moderat
• French • Washington
Heute 19 Mal reserviert
Bistro du Jour is a Parisian bistro from KNEAD Hospitality + Design. Serving traditional fare like Macaron Au Foie, Croque Madame, Salade Niçoise, French Onion Soup and Steak Frites as well as an extensive selection of bubbly and an exciting list of cocktails and aperitifs.We are open for Breakfast, Weekend Brunch, Lunch, Dinner and Happy Hour.
Foto von La Bise Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(927)
Preis: Hoch
• French • Downtown
Heute 14 Mal reserviert
Das Oval Room ist ein elegantes, kultiviertes Restaurant in der Nähe des Farragut Square gegenüber vom Weißen Haus, das für seine Popularität unter Politikern, Journalisten, Lobbyisten, Anwälten und ehemaligen Präsidenten bekannt ist. Speisen Sie im privaten Ambiente des modernen, stilvollen Restaurants. Die saisonale moderne amerikanische Küche hat Kritiker und Kenner gleichermaßen begeistert. Laut USA Today bietet die blumengeschmückte Terrasse des The Oval Room eines der besten kulinarischen Erlebnisse im Freien in den Vereinigten Staaten. Das Oval Room wurde mit dem „Distinguished Restaurant of North America Award” ausgezeichnet und fühlt sich geehrt, Modern Luxury Washington D.C.'s „Restaurant of the Year” zu sein. Küchenchef John Melfi und sein Team servieren einige beeindruckende, saisonale Gerichte und würden Sie gern bald im The Oval Room begrüßen. Den Beitrag des Modern Luxury Washington D.C. lesen Sie hier: http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Foto von Bistrot Du Coin Restaurant
4.4
Hervorragend(845)
Preis: Moderat
• French • Dupont Circle
Heute 21 Mal reserviert
Located in Dupont Circle in Washington, D.C., Bistrot Du Coin serves up delicious French cuisine. Its very relaxed setting features picnic-style table cloths and a second floor to accommodate a packed house. Owners Yannis Felix and Michel Verdon opened Bistrot Du Coin's doors in 2000 for patrons to converse and have fun while enjoying their meals. It offers hearty starters such as French onion soup and fresh, crisp salads, steamed mussels and sautéed foie gras. Veal stew in a creamy sauce, braised chicken in white wine and pan-seared salmon topped with a fresh herb sauce are filling main courses to try.Bistrot Du Coin hosts parties to celebrate popular French events throughout the year, and it serves brunch on the weekend with its own menu. This restaurant has an extensive wine list, but also offers cocktails and apéritif. It is open year-round and welcomes reservations.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo