Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten französische Restaurants in North Beach

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

29 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Absinthe Brasserie and Bar - SF Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7339)
Preis: Hoch
• French • Civic Center / Hayes Valley / Van Ness
Heute 30 Mal reserviert
Die Absinthe Brasserie and Bar im Viertel Hayes Valley in San Francisco ist eine gastronomische Einrichtung mit einer der längsten Tradition. Sie liegt nur wenige Gehminuten vom Civic Center und Zentren für darstellende Kunst entfernt. Freuen Sie sich zum Mittagessen, Abendessen und Wochenendbrunch auf französisch und norditalienisch geprägte Brasserie-Küche. In der lebhaften Bar des Absinthe werden Ihnen klassische und kreative Cocktails sowie Mahlzeiten spät am Abend angeboten.
Foto von Le Central Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2108)
Preis: Hoch
• French • Downtown / Union Square
Heute 23 Mal reserviert
Das im Jahr 1974 eröffnete Restaurant Le Central gehört zu den Überresten der Altstadt von San Francicso. Das an traditionellen Werten hängende Restaurant Le Central feiert mehr als 4 Jahrzehnte kulinarisch gut versorgte Gäste. Das kleine, familiengeführte Haus serviert traditionelle französische Gerichte wie das klassische Brathähnchen mit Pommes Frites, Filet Mignon in Kognak-Pfefferkorn-Soße sowie den legendären südfranzösischen Eintopf Cassoulet, der seit 14.918 Tagen und auch weiterhin zubereitet wird. Freuen Sie sich im Restaurant Le Central auf die köstlichen und extravaganten Geschmacksrichtungen der französisch inspirierten Küche San Franciscos.
Foto von Le Parc Bistrobar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(59)
Preis: Moderat
• French • Financial District / Embarcadero
Heute 7 Mal reserviert
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
Foto von Bon Delire Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(60)
Preis: Hoch
• French • Financial District / Embarcadero
Heute 7 Mal reserviert
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Foto von Chouquet's Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1695)
Preis: Moderat
• French • Pacific Heights
Heute 13 Mal reserviert
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Foto von Saison Cellar & Wine Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(23)
Preis: Hoch
• French • SOMA
Heute 21 Mal reserviert
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Foto von Cote Ouest Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(696)
Preis: Moderat
• French • Marina / Cow Hollow / Presidio
Heute 26 Mal reserviert
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
Foto von Bouche Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1904)
Preis: Hoch
• French • Downtown / Union Square
Heute 10 Mal reserviert
Das Bouche ist ein kalifornisch-französisches Restaurant mit oft wechselnden saisonalen Menüs und einem Fokus auf kleine Gerichte, die von Küchenchefin Melissa Erle zubereitet werden. Die Bier- und Weinkarte ist auf kleine Hersteller aus Kalifornien und Frankreich ausgerichtet. Plätze an der Theke erhalten Sie je nach Verfügbarkeit.
Foto von Florio Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1742)
Preis: Moderat
• French • Pacific Heights
Heute 23 Mal reserviert
Das Florio bietet eine Auswahl an Trattoria- und Bistro-Klassikern; die 'größten Hits' traditioneller Landhausküche wie Steak & Pommes und gebratenes Hähnchen. Wir verwenden nachhaltige Produkte und bieten jeden Tag frischen Fisch an (je nach Verfügbarkeit). Einfache Gerichte wie Meeresfrüchte-Eintopf und hausgemachte Tagliatelle mit Guanciale, schwarzem Pfeffer & Crema runden unser Menü perfekt ab. Fleischbällchen aus Kalbfleisch, Schweinefleisch und Ricotta ist an Sonntagen das absolute Lieblingsgericht unserer Stammgäste. Die Speisekarte wechselt täglich, um das beste Fleisch, den besten Fisch und die besten saisonalen Produkte der Region anbieten zu können. An der Bar lockt eine Weinkarte mit italienischen Spezialitäten, Französischen Tropfen und den besten Weinen aus dem Napa Valley. Eine besondere Auswahl an Eau de vie, Pastis und traditionellen Spirituosen rundet das Angebot perfekt ab.
Foto von O' by Claude Le Tohic Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(456)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Downtown / Union Square
Heute 7 Mal reserviert
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo