Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten französische Restaurants in Greenwich Village

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

95 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Boucherie - West Village Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3051)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 155 Mal reserviert
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre in the heart of West Village. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. An absinthe-inspired bar offers classic drinks, signature cocktails and craft beers. Located in the building that used to house the prominent Circle Repertory Theater, the 320-seat restaurant provides a diverse array of dining options from the spacious dining room, a seat at the butcher counter, the intimate second-floor gallery with private dining and outdoor cafe. Boucherie has adapted to the current environment to make the dining experience safe for guests and staff. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von Le Gigot Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1787)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 20 Mal reserviert
Genießen Sie provenzalische Küche in einer familiären, gemütlichen Atmosphäre. Eine Bar mit Zinktresen, Sitzbänke, Blumen und aufmerksames Personal sorgen dafür, dass Sie sich hier wohlfühlen. Die Speisen zeichnen sich durch saisonale Zutaten und eine einfache Zubereitung aus.
Foto von Cafe Cluny Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2201)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 97 Mal reserviert
Das Cafe Cluny erwartet Sie im Herzen des West Village.
Foto von Petite Boucherie Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1348)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 32 Mal reserviert
Das Dominique Bistro Hotel liegt an der historischen Kreuzung Christopher and Gay Street und bringt einen Hauch von Paris in die kultivierten und vielseitigen Viertel des West Village. Mit Küchenchef Dominic Pepe an der Spitze serviert Ihnen dieses Bistro Speisen im Pariser-Stil, darunter Klassiker wie Croques, Steak Tartar mit Landei, Russische Eier gekrönt mit Kaviar, Lammkoteletts sowie Desserts und Suppen. Auf der Karte finden Sie Frühstück, Brunch, Mittagessen und Abendessen. Dabei hören Sie Musik von dem Vinyl-Plattenspieler oder am Abend Live-Jazz.
Foto von Boucherie - Union Square Restaurant
4.5
Hervorragend(2601)
Preis: Hoch
• French • Gramercy Park
Heute 114 Mal reserviert
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. In addition to an extensive wine list and classic drinks, a beverage program that boasts an inspired menu of absinthe-driven signature cocktails. Surrounded by walls of majestic wooden-framed mirrors and original Belle Époque posters, seating at our Union square location varies among pristine white marble and wood bistro tables, cozy burgundy leather booths, a 32ft. handmade pewter bar, and an option for a 40-guest private room, to make the 222-seat restaurant feel timeless. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von The Odeon Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3656)
Preis: Hoch
• French • TriBeCa
Heute 144 Mal reserviert
Dieses klassische Französisch- Amerikanische Bistro ist seit 1980 ein Wahrzeichen in Tribeca. Gutes Essen und freundlicher Service!
Foto von Zimmi's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(26)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Greenwich Village
Heute 63 Mal reserviert
A reimagined take on French cuisine in the West Village, where Chef Maxime Pradié’s menu draws from the flavors of the South of France and the culinary traditions of his Franco-Italian roots. We hope you’ll join us in our intimate space at 72 Bedford Street, which features the work of local crafts people, to experience our seasonal, ingredient-driven dishes and our thoughtfully curated wine and spirits program by our beverage team, Jenni Guizio and Cory Holt.
Foto von Cathédrale Restaurant
4.3
Hervorragend(2543)
Preis: Hoch
• French • East Village
Heute 44 Mal reserviert
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Foto von La Grande Boucherie Restaurant
4.5
Hervorragend(8055)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Midtown West
Heute 420 Mal reserviert
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von Delice & Sarrasin Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1672)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 24 Mal reserviert
Our family-run restaurant is dedicated to creating a truly immersive dining experience where plant-based eaters can indulge in the rich heritage of French gastronomy.Our talented chef Yvette Caron meticulously craft each dish, ensuring that no compromise is made when it comes to taste, texture, or presentation.Indulge in the classic French dishes you know and love, reimagined through a vegan lens. Savor the delicate flavors of a vegan coquilles Saint-Jacques, where tender pea and seaweed fiber take center stage, perfectly complemented by a garlic sauteed olive oil spinach. Delight in the savory aromas of a boeuf bourguignon, transformed into a delectable pea protein-based dish simmered in a rich red wine sauce, served with fingerling potatoes.Whether you’re a dedicated vegan, a curious foodie, or simply someone seeking a taste of France in a compassionate way, Delice & Sarrasin warmly invites you to savor the finest vegan French cuisine. Bon appétit!

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo