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Die besten französische Restaurants in Gramercy Park

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

98 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Boucherie - Union Square Restaurant
4.5
Hervorragend(2665)
Preis: Hoch
• French • Gramercy Park
Heute 69 Mal reserviert
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. In addition to an extensive wine list and classic drinks, a beverage program that boasts an inspired menu of absinthe-driven signature cocktails. Surrounded by walls of majestic wooden-framed mirrors and original Belle Époque posters, seating at our Union square location varies among pristine white marble and wood bistro tables, cozy burgundy leather booths, a 32ft. handmade pewter bar, and an option for a 40-guest private room, to make the 222-seat restaurant feel timeless. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von L'Express Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1064)
Preis: Moderat
• French • Gramercy Park
Heute 37 Mal reserviert
Das für die Region Lyon typische Restaurant L'Express taucht in die sowohl vom Süden als auch vom Norden geprägte französische Kochkunst ein. Die Stadt Lyon ist schon seit ihrer Gründung durch die Römer die zweitwichtigste Stadt Frankreichs. Die Geschäftigkeit dieses Zusammentreffens von Kultur und Küche spiegelt sich täglich rund um die Uhr im Restaurant L'Express wieder. Auf der Speisekarte erwarten Sie die Fleisch- und Milchprodukte der Region sowie eine tägliche Auswahl an Soßen, Wurst- und Käseplatten, Pfötchen, Sauté de Tripes (Saumagenbraten), Pike Dumplings (Hechtknödeln) sowie ein breites Angebot an Bieren und Beaujolais-Weinen.
Foto von La Grande Boucherie NYC Restaurant
4.5
Hervorragend(8596)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Midtown West
Heute 350 Mal reserviert
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Époque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von Koloman Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(372)
Preis: Sehr Niedrig
• French • NoMad
Heute 49 Mal reserviert
Koloman is a contemporary French restaurant where Chef Markus Glocker blends Parisian creativity with Viennese tradition. It echoes the neighborhood buzz of Secessionist-era European cafes in an iconic NoMad location.For reservations for groups 6 and over, special events or private dining, please call or email us at info@kolomanrestaurant.com.
Foto von Cafe Cluny Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2233)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 91 Mal reserviert
Das Cafe Cluny erwartet Sie im Herzen des West Village.
Foto von Boucherie - West Village Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3143)
Preis: Hoch
• French • West Village
Heute 87 Mal reserviert
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre in the heart of West Village. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. An absinthe-inspired bar offers classic drinks, signature cocktails and craft beers. Located in the building that used to house the prominent Circle Repertory Theater, the 320-seat restaurant provides a diverse array of dining options from the spacious dining room, a seat at the butcher counter, the intimate second-floor gallery with private dining and outdoor cafe.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Foto von Cathédrale Restaurant
4.3
Hervorragend(2610)
Preis: Hoch
• French • East Village
Heute 34 Mal reserviert
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Foto von The Odeon Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3747)
Preis: Hoch
• French • TriBeCa
Heute 188 Mal reserviert
Dieses klassische Französisch- Amerikanische Bistro ist seit 1980 ein Wahrzeichen in Tribeca. Gutes Essen und freundlicher Service!
Foto von Zimmi's Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(105)
Preis: Sehr Niedrig
• French • Greenwich Village
Heute 47 Mal reserviert
A reimagined take on French cuisine in the West Village, where Chef Maxime Pradié’s menu draws from the flavors of the South of France and the culinary traditions of his Franco-Italian roots. We hope you’ll join us in our intimate space at 72 Bedford Street, which features the work of local crafts people, to experience our seasonal, ingredient-driven dishes and our thoughtfully curated wine and spirits program by our beverage team, Jenni Guizio and Cory Holt.
Foto von Le Parisien Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2282)
Preis: Moderat
• French • Murray Hill
Heute 27 Mal reserviert
Das Le Parisien erwartet Sie als beliebtes Nachbarschaftsbistro in Murray Hill mit klassisch französischen Köstlichkeiten wie Steak mit Pommes frites, Schnecken und Muscheln, wozu eine erstklassige Auswahl an französischen Weinen gereicht wird. Chefkoch Johnathan Masse bringt viel Erfahrung aus dem Waverly Inn und dem Barbuto mit, wo er als Sous Chef fungierte. Zusammen mit Eigentümer Christian Mérand, dem früher das Jean-Claude in Soho gehörte, schuf er ein Restaurant, das sich konsequent an die Klassiker und echte französische Atmosphäre hält. Das Restaurant ist täglich zum Mittagessen und am Wochenende auch zum Brunch geöffnet.

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