Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Kanada
  3. Montreal / Quebec

Die besten französisch-indische Restaurants in Saint-Eustache

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von La Maison Verte Restaurant
4.5
Hervorragend(82)
Preis: Moderat
• French indian • West Island
La Maison Verte offers fine market cuisine based on French haute cuisine, where one puts the expertise of an experienced cooking with fish, red meat and a variety of fresh food. This family business has been able over the years to develop a unique ambiance, exceptional service and an enviable reputation in the West Island thanks to the originality of its menu and the magnificent welcome that we reserve to customers. A romantic setting, private rooms and a covered terrace overlooking the river gives its customers the desire to come back again and again.
Foto von Le Bordelais Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(243)
Preis: Moderat
• French indian • Ahuntsic-Cartierville
Heute 3 Mal reserviert
Depuis 1980, LE Bordelais vous accueille comme un vieil ami ou même comme un membre de la famille. Il a transcendé le temps, grâce à sa fidèle clientèle, ses plats savoureux, son service incomparable et son ambiance conviviale et réconfortante. Les habitués le savent et les jeunes le découvrent.Plus qu'un restaurant, une tradition ... le seul et unique LE Bordelais.Cuisine française traditionnelle, steaks et fruits de mer
Foto von L’Auberge Saint-Gabriel, Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport - International Zone, Gate 52 Restaurant
Chef Sher Findlay crafts classic upscale casual cuisine marked by comforting touches. Dishes such as roasted Cornish hen, pan-seared salmon filet with cauliflower purée, innkeeper's knife-cut beef tartar or Atlantic salmon tartar. L’Auberge Saint-Gabriel features an inspired global and Canadian selection of wines and cocktails.To start the day, travellers can savour poached eggs on handmade Danish with hollandaise mustard sauce; tarts featuring mushrooms, bacon, and poached eggs; and French toast with stewed fruit and lemon zest mascarpone.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo