Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade

Die besten französisch-amerikanische Restaurants in Miami / Palm Beach

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von L’Atelier de Joël Robuchon - Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(415)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • Design District
Heute 14 Mal reserviert
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Foto von The Restaurant at Grand Beach Surfside Restaurant
4.2
Hervorragend(34)
Preis: Moderat
• French american • Surfside
Heute 4 Mal reserviert
New menus in this most stunning and contemporary modern upbeat area in Surfside. This idyllic gem nestled with stunning views of the beach whilst dining al fresco next to all that is Bal Harbor.The menus range from small sharing plates (Tapas Style) that come to the table as they are made. Be prepared as the plates are smaller and designed to be shared so everyone can enjoy a lot of the gourmet tastes together and priced accordingly.
Foto von Tablé by Antonio Bachour Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(202)
Preis: Moderat
• French american • Design District
Heute 4 Mal reserviert
Tablé is the newest restaurant from pastry impresario turned restaurateur Antonio Bachour, located in the Miami Design District. Offering close to 5500 square feet of indoor and outdoor dining, Tablé is the chef's most ambitious venture to date. The elegant restaurant is inspired by Parisian brasserie cuisine with a mix of Miami and Lebanese influences. Guests can enjoy a variety of meals, from lunch and dinner to weekend brunch, as well as breakfast, coffee, pastries, grab and go items, and a market with freshly baked breads and Jamon Serrano. With its impeccable selection of food and drinks, Tablé is sure to be the talk of the town.
Foto von Ariete Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1526)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • Coconut Grove
Heute 21 Mal reserviert
Ariete ist eine nahrhafte Ergänzung zu Miamis gastronomischer Landschaft und bietet ein kulinarisches Erlebnis im Innen- und Aussenbereich des Restaurants auf einer üppig von Bäumen gesäumten Chaussee in Coconut Grove. Ariete bietet innovative Küche und kombiniert dabei die neue Welt mit neuem amerikanischen Stil. Essen im Ariete ist wie ein Sonntagsessen mit der Familie, auf der Karte stehen Snacks und Gerichte zum Teilen, im Mittelpunkt steht dabei der mit Holz befeuerte Grill. Das Angebot beinhaltet Foie Gras, Kochbananen,hausgemachte Wurstwaren,Tartar aus Wildfleisch und säuerliche Orangendoughnuts mit Konfitüre aus gegrillter Ananas. Tische im Innen und Aussenbereich werden nach Verfügbarkeit vergeben.
Foto von Dirty French Steakhouse - Miami Restaurant
4.5
Hervorragend(415)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • Brickell
Heute 29 Mal reserviert
Dirty French Steakhouse combines French nuances with beloved steakhouse classics to create an exquisite adaptation of the traditional American Steakhouse, situated in the vibrant Brickell neighborhood of Miami. Beckoning guests with hot pink neon signs, zebra chairs, a disco room and the undisputed “hottest lounge,” a spirit of sophisticated decadence punctuates dishes prepared tableside. The menu features the finest cuts of meat and the freshest fish, offered with and without an exciting, “dirty” twist, using modern techniques and bold, thrilling flavor. Starters include colossal raw-bar towers adorned with shrimp, lobster and oysters, and a most remarkable wine list exceeding 700 bottles.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo