Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten Fisch-Restaurants in Sydenham

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

20 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Fish! Restaurant
4.5
Hervorragend(3639)
Preis: Hoch
• Fish • London Bridge
Heute 41 Mal reserviert
Das 1999 gegründete Fish! war das erste Restaurant dieser Art in London. Das Konzept ist einfach - Sie werden mit hochwertigstem Fisch verwöhnt, der vor Ihren Augen auf schlichte und klassische Art zubereitet wird. Der Fokus ist seit 1999 unverändert geblieben: Qualität und verantwortungsbewusste Beschaffung stehen immer noch an erster Stelle... nur der Stil ist jetzt etwas schicker! Unsere zentrale Lage im Borough Market gewährleistet, dass die besten Erzeugnisse Londons direkt vor der Haustür erhältlich sind. Die meisten Produkte stammen vom Borough Market selbst, und der Fisch wird täglich vom hauseigenen Fischhändler Jarvis geliefert, der für seine große Auswahl an frischestem Fisch und Meeresfrüchten bekannt ist.
Foto von Fish Union Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(187)
Preis: Hoch
• Fish • Chislehurst
Heute 2 Mal reserviert
Located on the Royal Parade, Chislehurst, Fish Union uniquely combines a chef-led upmarket wet fishmonger coupled with a shellfish Champagne restaurant and is owned by chefs Richard Kirkwood and Andy Roberts.The restaurant’s fresh seasonal menu changes daily depending on what’s coming in off the boats and offers delectable small plates which include Yellowfin tuna tataki with pickled radish wasabi mayo and ponzu; Galician octopus with delica pumpkin and garlic butter; The Luxury Seafood platter; Bouillabaisse and their popular side dish of Confit crispy potatoes with aioli.To add to this, Sundays have just got exciting as Fish Union’s intimate buzzing seafood Champagne restaurant now offers a delicious Sunday Ocean Roast and Sunday Brunch menu!Everything is sustainably sourced and freshly prepared on-site by their talented in-house chefs and complemented with hand-selected fine wines and signature cocktails.
Foto von Poppies Soho Restaurant
4.2
Hervorragend(372)
Preis: Moderat
• Fish • Soho
Heute 39 Mal reserviert
Winner of the UK's Best Independent Restaurant of the Year, 2014. Pat 'Pops' Newland has been serving authentic British fish and chips in London since 1945, and from this he has recreated a restaurant serving one of Britain's best-loved dishes in a friendly setting, surrounded by authentic 1940s/50s memorabilia lovingly curated by Pops himself. Our menu includes sustainably-caught mouth-watering fresh fish cooked in crunchy batter, served with golden chips and classic mushy peas, prepared on the premises by our onsite fishmonger. You can also try the seafood platter, pies, chicken, or traditional east end classics like jellied eels, followed by traditional, indulgent English desserts such as sticky toffee pudding and apple pie. Drinks vary from fruit juices and traditional ginger ale, to carefully-picked wines and locally-sourced beers.
Foto von The Seashell of Lisson Grove Restaurant
4.5
Hervorragend(639)
Preis: Moderat
• Fish • Marylebone
Heute 7 Mal reserviert
Das Restaurant The Seashell of Lisson Grove in Marylebone verspricht, die Fish & Chips-Träume jedes anspruchsvollen Londoner Gastes Wirklichkeit werden zu lassen. Die fabelhafte Küche serviert laut Gastro-Kritiker Alain Ducasse „die besten Fish & Chips in London”, was in dieser Stadt durchaus etwas zu bedeuten hat. Die Unterschiede zwischen dem The Seashell of Lisson Grove und Ihrem gewohnten Fish & Chips-Anbieter in der Nachbarschaft sind zu zahlreich und vielfältig, um sie hier aufzulisten, aber lassen Sie uns die Gestaltung erwähnen: eine hervorragende Kombination aus Komfort und Stil, der Raum angemessen entspannt, aber zugleich stilvoll genug für ein besonderes Abendessen oder ein Geschäftsessen am Mittag. Und dann natürlich die Lage im extravaganten Marylebone, in der Nähe des West End und der zahlreichen Londoner Sehenswürdigkeiten und Geschäfte, die aber zugleich mit dem Gefühl eines Restaurants in der Nachbarschaft verbunden ist.
Foto von The Mayfair Chippy Knightsbridge Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(16)
Preis: Moderat
• Fish • Knightsbridge
Heute 58 Mal reserviert
Welcome to The Mayfair Chippy, an inviting neighbourhood restaurant that offers award-winning fish and chips alongside an extensive fish menu featuring oysters, crab, and mussels. Spread across two floors, The Mayfair Chippy Knightsbridge is a grand extension of the flagship Mayfair site, providing the perfect pit stop for festive museum tours or Christmas shopping sprees as Harrods is a stone's throw away. Whether it’s a business outing, grab-and-go lunch, or celebratory dinner, you’ll find everything you need right here. In good weather, go for one of our sunny outdoor tables, where a cold glass of rosé and a couple of oysters are the perfect opener to any meal. Please note we are unable to cater for : NUT,FISH and SHELLFISH allergies or intolerances.
Foto von Poppies Spitalfields Restaurant
4.4
Hervorragend(221)
Preis: Moderat
• Fish • Spitalfields
Heute 7 Mal reserviert
Poppies in Hanbury Street was Pop’s first restaurant and the one where the journey began. The retro-diner and takeaway is close to Pop’s heart as it brought 70year old Pat out of retirement. It fulfilled his lifelong dream of opening an East End chippie and a desire to offer customers a taste of the old East End.
Foto von Smiths Restaurant Wapping Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(7685)
Preis: Sehr Niedrig
• Fish • Wapping
Heute 46 Mal reserviert
Das Smith's of Wapping liegt an der Themse und bietet eine fantastische Aussicht auf die Tower Bridge und den Wolkenkratzer The Shard. Das für seine Fischgerichte bekannte Restaurant Smith's wurde 1958 gegründet und serviert Ihnen heute gehobene Küche.
Foto von Poppies Camden Restaurant
4.3
Hervorragend(213)
Preis: Moderat
• Fish • Camden Town
Heute 11 Mal reserviert
Poppie’s is renowned for authenticity – and it’s little wonder, with born and bredEast-end proprietor, Pat ‘Pop’ Newland, at the helm. Pop’s career in the fish and chip business started in 1952 when, aged 11, he got a job on Roman Road cutting up copies of The Daily Mirror to wrap fish and chips in. With decades of experience behind him, ‘Pop’ founded Poppie’s. The shops are filled with retro memorabilia from Pop’s childhood, The uniforms channel a 1950s vibe, and the music is tailored to each shop. Dining in one of Pops restaurants is an experience with retro vibes and iconic looks from the decades. For instance, Seventies Formica and Anaglypta wallpaper will be just one of many pieces of kitsch decor on show.
Foto von Carnaby Fish and Chips Bar Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(4)
Preis: Moderat
• Fish • Soho
Heute 2 Mal reserviert
Revisit the 1960’s when Carnaby Street was the headquarters of world fashion and fish and chips was the nation’s favourite meal. The world around us may have changed, but sometimes the old ways are the best. Our menu is authentic and unpretentious, but everything we do is produced using the finest ingredients prepared with the same values we’ve held for over 50 years. Dine amongst our collection of vintage photographs from the era when stars including Paul McCartney, Mick Jagger and Jimi Hendrix mixed with upstart fashionistas like Mary Quant and Twiggy to create the epicentre of London cool right here. With a full bar including seasonal specials and a classic soundtrack you won’t hear anywhere else, we’re sure you’ll find us the perfect venue for a date, family get together, or a sneaky working lunch on our outdoor terrace.Quality, value and atmosphere in the heart of the West End. Old school.
Foto von B E H I N D Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(39)
Preis: Sehr Niedrig
• Fish • Hackney
Heute 4 Mal reserviert
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo