Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Antonio

Die besten Farm to Table-Restaurants in San Ysidro

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Farm Table Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(507)
Preis: Moderat
• Farm to table • Wake Forest
Heute 24 Mal reserviert
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Foto von Whiskey Cake - San Antonio Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4179)
Preis: Moderat
• Farm to table • La Cantera
Heute 97 Mal reserviert
Das preisgekrönte Whiskey Cake serviert Ihnen hausgemachte, neuamerikanische Klassiker. Die Zutaten kommen vom Bauernhof frisch auf Ihren Tisch. Die ansprechende Speisekarte bietet hauptsächlich regionale Erzeugnisse und umfasst innovative Vorspeisen, langsam gegartes Fleisch und frisch gefangenen Fisch sowie den berühmten Whiskey Cake als Nachspeise. Die große zentrale Bar ist der perfekte Rahmen für einen guten Whisky von der umfangreichen Karte mit verschiedenen Variationen. Die Cocktailkarte bietet kreative Mixturen aus regionalen Spirituosen mit frischen Zutaten und weckt die Erinnerung an Getränke, die in den Zeiten vor der Prohibition serviert wurden. Das moderne Design mit restaurierten architektonischen Elementen schafft eine komfortable und einladende Atmosphäre, ideal für ein Abendessen nach einem langen Arbeitstag oder einen gemütlichen Brunch am Wochenende.
Foto von TATI Farm to Table Restaurant
4.5
Hervorragend(678)
Preis: Hoch
• Farm to table • Budapest
Heute 73 Mal reserviert
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Foto von Olivea Farm to Table Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(46)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Ensenada
Heute 2 Mal reserviert
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
Foto von The Farm Table – Darts Farm Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(698)
Preis: Hoch
• Farm to table • Exeter
Heute 37 Mal reserviert
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Open everyday 12pm-3pm for lunch and evenings on Wednesday, Thursday, Friday & Saturday 6pm-9pm

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • ValareeVIP
    San Antonio •5 Bewertungen
    5.0
    Hat das Restaurant heute besucht
    Enjoyed the food, very delicious. Would go back! Just takes a long time
    Mehr erfahren
    IsidorePreis: Sehr Niedrig• Vom Hof auf den Tisch• Downtown
    4,6
  • Marta
    San Antonio •1 Bewertung
    5.0
    Hat das Restaurant heute besucht
    We opened the meal with a lime-forward, homemade guacamole topped with pico de gallo. It was addicting and worth every penny. It comes with a red chipotle, salsa verde with a bit more heat, and the most ethereal tortilla chips we've ever eaten. The Elotes, a quartered corn cob topped with a masa crunch and queso fresco chamoy, is every bit as good as it sounds. The reposado flight featured Wild Common, Agave de Cortes, and Carabuena and is served with palate-cleansing orange and jicama sprinkled with sal de chapulines. Aguachile Verde, a vibrant, beautifully presented ceviche of red snapper, cucumber, and Serrano chilies served in a mildly spicy tomatillo sauce. I craved more acidity, however I can also acknowledge that, coming off of the guacamole, my tastebuds might have needed a reset. The Chuleta Asada, with Berkshire pork, snuggled into a salsa de queso, combined with the rice made for an exceptional bite. Caramelos de Carnitas was served on a wheat tortilla that was flaky and the carnitas were seasoned like their Abuela taught them how to do it. Flauta de Papas came presented stunningly and were promptly dispatched by my daughter. The Chile Rellenos’ exterior crust was so expertly fried that it retained its crunch until the last bite. When you cut into it, the queso Oaxaca oozed out so beautifully. The Tres Leches, with Chef Tavel's signature salted cream, coconut, and Jamaica sauce was the favorite of the night. Chocoflan isn't the classic cake and flan dessert but an actual flan that sent my eyes rolling to the back of my head in ecstasy. The apple sorbete was topped with thick, homemade chamoy, and sprinkled with Tajín. I highly recommend Mezquite!
    Mehr erfahren
    MezquitePreis: Moderat• Nordmexikanisch• Downtown
    4,5
  • Heather
    San Antonio •1 Bewertung
    5.0
    Hat das Restaurant heute besucht
    Wonderful experience. Some of the best food and drinks in San Antonio. The atmosphere was amazing; and of course hospitality and service was phenomenal.
    Mehr erfahren
    Whiskey Cake - San AntonioPreis: Moderat• Vom Hof auf den Tisch• La Cantera
    4,8
  • MarcusVIP
    Seattle / Eastern Washington •6 Bewertungen
    5.0
    Vor 4 Tagen besucht
    One of the best charcuterie board I ever tasted. If you like charcuterie is a definitely a place to visit.
    Mehr erfahren
    CuredPreis: Hoch• Vom Hof auf den Tisch• Downtown
    4,7
  • Dustyn
    Virginia •1 Bewertung
    5.0
    Besucht am 10. Nov. 2024
    The food was AMAZING and the show was great!! Will definitely be coming back.
    Mehr erfahren
    Sylver Spoon Dinner TheaterPreis: Hoch• Vom Hof auf den Tisch• New Braunfels
    4,3
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo