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Die besten Farm to Table-Restaurants in Goleta

Preisklasse
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Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

7 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Farm Table Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(541)
Preis: Moderat
• Farm to table • Wake Forest
Heute 8 Mal reserviert
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Foto von Terra at The Steward Hotel Restaurant
3.7
Sehr gut(39)
Preis: Hoch
• Farm to table • Goleta
Heute 3 Mal reserviert
Indulge in food that nourishes and delights at Terra, located inside The Steward Hotel in Santa Barbara. Experience organic and local California cuisine for breakfast and dinner. Local legend celebrates The Steward’s location as the originator of avocado toast. Lunch items are available at our marketplace, perfect for enjoying a picnic in a lush garden setting.Executive Chef Augusto Caudillo brings a wealth of culinary expertise and local knowledge to the heart of Santa Barbara. Graduating from Le Cordon Bleu College of Culinary Arts, he honed his skills in various kitchens, including Fess Parker Wine Country Inn and Lucky’s Steakhouse. Caudillo's passion for food began at a young age, growing amid a large family where meals were a cornerstone of connection and memory-making. Drawing inspiration from both Californian and Mediterranean traditions, Caudillo's dishes offer a tantalizing blend of aesthetics and nutrition — a testament to his love of crafting memorable experiences.
Foto von Bouchon - Santa Barbara Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5481)
Preis: Hoch
• Farm to table • Santa Barbara
Heute 35 Mal reserviert
Frische Zutaten aus der Region, die mit Sorgfalt für Sie zubereitet werden. Ausgezeichnete Weine, die die Qualität und den Charakter der Region widerspiegeln und perfekt mit der Küche harmonieren. Eine herzliche, einladende Atmosphäre und ein entspannter Service ohne Hektik. Dieses Restaurant serviert Ihnen ländliche Weinküche aus Santa Barbara. Freuen Sie sich auf möglichst frische regionale Zutaten, Fisch aus dem Santa-Barbara-Kanal und einheimische Produkte. Die so entstehenden Aromen werden mit Weinen aus der Region gekonnt in Einklang gebracht. Sie werden garantiert den Unterschied schmecken und sehen, wie gut die Speisen mit den Weinen zusammenpassen. In Santa Barbara werden wohl einige der besten Chardonnay, Pinot Noir und Syrah-Weine produziert. Weitere lokal produzierte Weinsorten werden Sie mit ihrer Qualität, Vielfalt und ihrem angenehmen Geschmack überraschen. Die Bedienung ist Ihnen gern dabei behilflich, den zu Ihrer Speise passenden Wein aus der über 40 Sorten umfassenden Weinkarte auszuwählen. Bon Appétit !
Foto von Barbareño Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1910)
Preis: Hoch
• Farm to table • Santa Barbara
Heute 18 Mal reserviert
Wir im Barbareño versuchen die Küche der Central Coast weiter zu verfeinern und zu definieren. Unsere Inspiration sind Traditionen, Spezialitäten und einzigartige Delikatessen aus der Region sowie die vielen herausragenden Zulieferer, mit denen wir zusammenarbeiten. Indem wir die Nuancen umarmen, die unsere Gerichte und Drinks in unserer Heimat einzigartig machen, hoffen wir, die Essenz oder den Geschmack eines bestimmten Ortes einzufangen. Bitte beachten Sie: Online-Reservierungen sind auf unseren Essbereich im Restaurant begrenzt. Wenn wir online ausgebucht sein sollten, rufen Sie bitte an und reservieren Sie einen Platz auf unserer beheizten Terrasse oder fragen Sie nach zusätzlicher Verfügbarkeit im Speisesaal. Das Barbareño fordert eine Kreditkartennummer an, um Reservierungen ab 6 Personen zu bestätigen. Bei einer Stornierung am selben Tag (innerhalb 24 Stunden ab Reservierung) oder Nichterscheinen fällt pro Person eine Stornogebühr von USD 20 an. Wir bedanken uns für Ihr Verständnis.
Foto von Olivea Farm to Table Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(53)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Ensenada
Heute einmal reserviert
Olivea Farm To Table es un restaurante de fine dining ubicado en el corazón de Valle de Guadalupe, diseñado para ofrecer una experiencia única. Inspirado en la filosofía de farm-to-table, cada ingrediente es cultivado, cosechado y transformado en platos que destacan por su frescura y autenticidad.Con un exclusivo menú degustación de 8 tiempos, buscamos redefinir el concepto de fine dining, conectando a los comensales con los sabores más puros y auténticos de la región. En Olivea, la naturaleza, la sustentabilidad y la creatividad culinaria se unen para crear una experiencia incomparable que aspira a los estándares más altos, como los reconocidos por la Guía Michelin.No se trata solo de una comida, sino de vivir una experiencia que celebra el entorno natural, la atención al detalle y un compromiso con la excelencia gastronómica.
Foto von TATI Farm to Table Restaurant
4.5
Hervorragend(767)
Preis: Hoch
• Farm to table • Budapest
Heute 49 Mal reserviert
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Foto von The Farm Table – Darts Farm Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(765)
Preis: Hoch
• Farm to table • Exeter
Heute 16 Mal reserviert
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Opening Hours Monday - Tuesday: 12pm - 3pmWednesday: 12pm - 3pm | 6pm - 8pmThursday, Friday & Saturday: 12pm - 3pm | 6pm - 9pmSunday: 12pm - 4pm

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