Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten mexikanische Restaurants in Van Ness

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

8 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von El Centro D.F. - Georgetown Restaurant
4.5
Hervorragend(1975)
Preis: Moderat
• Contemporary mexican • Georgetown
Heute 10 Mal reserviert
Küchenchef Richard Sandoval lädt Sie sind El Centro, D.F. Treffen Sie sich mit Freunden, speisen Sie und stoßen Sie an. Authentische Mexikanische Küche und feine Tequilas werden hier in drei wunderschönen Räumen serviert. Der international bekannte Chefkoch Richard Sandoval geht zurück zu seinen Wurzeln. Er gründete das El Centro, D.F., um Washington DC in authentische mexikanische Aromen einzuführen und die traditionellen Gerichte zu präsentieren, mit denen er aufgewachsen ist. Das dynamische, zweistöckige Restaurant in Georgetown verfügt über eine Terrasse auf der Rückseite des Gebäudes. Freuen Sie sich auf über 300 Tequilas, Mezcal und weitere Getränke mit mexikanischem Charme.
Foto von dLeña Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1997)
Preis: Hoch
• Contemporary mexican • Mount Vernon Square
Heute 63 Mal reserviert
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Foto von Casa Oaxaca - Bethesda Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(387)
Preis: Hoch
• Contemporary mexican • Bethesda
Heute 4 Mal reserviert
Located in beautiful Bethesda, MD, Casa Oaxaca Restaurant offers a menu inspired by traditional Mexican fare & cocktails.
Foto von Mi Vida, 14th Street Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(403)
Preis: Moderat
• Contemporary mexican • Logan Circle
Heute 13 Mal reserviert
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Foto von dLeña - Chef Table Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(77)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary mexican • Mount Vernon Square
Join dLeña, as featured in the 2022 edition of The MICHELIN Guide DC, at our signature chef’s table tucked behind the main bar with an exquisite leather banquette facing directly into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Each of our guests will receive a take-home surprise to enjoy the morning after. ¡Salud!*Kindly note we are not able to accommodate menu substitutions for our Chef’s Table experience.
Foto von La Malinche Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(556)
Preis: Moderat
• Contemporary mexican • Silver Spring
Heute 2 Mal reserviert
Three brothers and a brother-in-law from El Salvador realized their long-held dream of opening a restaurant together in November of last year. Jaime Sorto, his brothers Hugo and Jose Bonilla, and his brother-in-law Jose Zelaya looked for a name that symbolizes their concept of two cultures coming together.They chose La Malinche, the name given to a historical figure who has been at the center of controversy for centuries. The noble Mexican woman was enslaved and given to Hernán Cortés, a Spanish conquistador. She became his interpreter and confidante. Their son was viewed as the first mestizo, a child of mixed blood.Many Mexicans consider La Malinche or Doña Marina to have been a traitor, but today, she is also honored as the symbolic mother of the country’s mixed-race people.At La Malinche, all of the starters, vegetables, meats and seafood are served as Spanish tapas, called botanas in Mexico.
Foto von Mi Vida, District Wharf Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2393)
Preis: Hoch
• Contemporary mexican • Southwest Waterfront
Heute 40 Mal reserviert
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Foto von Agua 301 Restaurant
4.0
Fabelhaft(810)
Preis: Moderat
• Contemporary mexican • Navy Yard
Das Aqua 301 feiert die Kultur und Küche Mexikos, indem tranditionelle mexikanische Gerichte mit modernem Flair verbunden werden. Das ist nicht Tex Mex! Der Chefkoch Will Vivas verfeinert traditionelle mexikanische Zutaten und Geschmacksrichtungen durch experimentelle Zutatenkombinationen und serviert das Ganze in Yards Park am Wasser.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo