Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten französische Restaurants in Castelnau

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

30 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von CORE by Clare Smyth Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3468)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Notting Hill
Heute 30 Mal reserviert
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Foto von La Palombe Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(84)
Preis: Hoch
• Contemporary french • Kensington
Heute 10 Mal reserviert
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Foto von Mister Nice Restaurant
3.9
Fabelhaft(16)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Mayfair
Heute 2 Mal reserviert
Mister Nice is an elegant French restaurant bringing the Parisian touch to the heart of Mayfair, with an all-day service including simple and compelling dishes made from seasonal ingredients. The menu offers contemporary gourmet approach to French cuisine with hints of international flavours, paired with exceptional wines and classic cocktails.Designed by Victoria Vogel, the restaurant features on the ground floor a neutral colour scheme with comfortable banquettes, dark brown velvet chairs, while Le Salon, downstairs, displays dark oak shelves and arches, behind which appears the wine room. The restaurant terrace provides the perfect destination for a sun-bath lunch or a candle-lit dinner.
Foto von Margaux Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(959)
Preis: Hoch
• Contemporary french • South Kensington
Heute 10 Mal reserviert
Das Margaux ist ein modernes europäisches Restaurant mit einer Weinbar. Das von Frankreich und Italien inspirierte Menü bietet unter anderem Foie gras, hausgemachte Schweinefleischterrine, Risotto mit Steinpilzen als Vorspeise und Jakobsmuscheln, gegrillte Kalbsrippe und Barolo Rindfleisch als Hauptgerichte. Die Weinkarte umfasst eine breite Palette von Herstellern und Trauben, mit einem Schwerpunkt auf Weinen der alten Welt. Wenn Sie keine Flasche möchten, wählen Sie unter mehr als 25 offenen Weinen, die glasweise oder in der Karaffe serviert werden. Auf der Dessertkarte stehen ein Teller mit dunkler Schokolade in 7 Varianten, Crème brûlée mit Passionsfrucht, Amaretto Sponge Cake und eine Auswahl an hausgemachtem Eis. Zum Brunch am Wochenende können Sie Klassiker wie Eier Benedikt, Eier Royal, geräucherten Lachs und French Toast mit Zimteis genießen.
Foto von Orrery Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3940)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Marylebone
Heute 18 Mal reserviert
Das Orrery ist ein Klassiker im grünen Stadtteil Marylebone und besitzt eine schicke Dachterrasse. Erst vor Kurzem wurde es anlässlich der „Tatler Restaurant Awards“ groß ausgezeichnet anschließend hat auch die Test of Time bestätigt, was wir bereits lange erwartet haben... Manche Dinge kommen einfach nie aus der Mode und die erstklassigen Gerichte von Küchenchef Igor Tymchyshyn sind dafür das beste Beispiel. Die Dachterrasse des Orrery Restaurants ist eine der großartigsten Gastro-Bereiche von London. Tatsächlich gehören die Bar und die Sonnenterrasse zu 2 der besten gastronomischen Einrichtungen. Sie sind der perfekte Ort, um dem regen Treiben im West End zu entfliehen.
Foto von Casa Cruz Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(148)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Notting Hill
Heute 2 Mal reserviert
Welcome to Casa Cruz. We look forward to serving you!
Foto von Cornus Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(79)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Victoria
Heute 18 Mal reserviert
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Foto von The Restaurant at St Martins Lane London Restaurant
4.2
Hervorragend(271)
Preis: Hoch
• Contemporary french • Covent Garden
Heute 6 Mal reserviert
Für alle Weltreisenden mit kultiviertem Geschmack und Liebe zur Vielfalt ist das Asia de Cuba DAS Restaurant. Es vertritt die Philosophie des „Das müssen Sie probieren!“ Das bekannte Restaurant in der St Martins Lane wurde frisch renoviert und serviert Ihnen nun eine neue Karte und einen eigenwilligen, aber dennoch bezaubernden Innenbereich. Der in Kuba geborene Küchenchef Luis Pous erweitert die ursprüngliche kulinarische Vision von Jeffrey Chodorow mit experimentellen Kombinationen und neuen Varianten alter Spezialitäten. Pous wurde vom kulturellen Miteinander im Chinatown von Havanna inspiriert und interpretiert asiatisch-beeinflusste kubanische Speisen für ein modernes Publikum mit anspruchsvollem Gaumen. Das neue Asia de Cuba besitzt noch immer das gleiche authentische Ambiente, die tropischen Akzente und die gemeinschaftliche Atmosphäre, die sowohl Gäste als auch Restaurantkritiker so lieben. Doch dieses Gefühl wird nun durch ein kreatives, neues Menü und einem schicken, neuen Essbereich verstärkt. Frische Zutaten, selbstgemachte Speisen und eine auffällige Einrichtung sorgen für ein unvergessliches Restaurant-Erlebnis mit überraschendem, kulturellem Geschmack.
Foto von Pied À Terre Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(399)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Fitzrovia
Heute 9 Mal reserviert
Pied à Terre is one of London’s longest standing Michelin restaurants, celebrating its 30th year in 2021. Offering optional Tasting Menus including vegetarian and vegan, lunch menu and full wine list.With its tasteful cracked-glass feature, and cosily formal decor, this is a perfect setting for têtes-à-têtes, business-related or otherwise. Pied à Terre radiates both style and approachability.The exceptional gourmet food is meticulously prepared with heart and passion by Head Chef Asimakis Chaniotis using ingredients sourced directly from small, independent suppliers who live and breathe quality.Apart from the bargain set lunch (reportedly one of the best value Michelin star lunches in London), prices are reassuringly top-end, but there’s ample value in a book-sized wine list, with “incredibly helpful” sommeliers.
Foto von Alex Dilling at Hotel Café Royal Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(23)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Soho
Heute einmal reserviert
2 MICHELIN STAR RESTAURANT - ALEX DILLING AT HOTEL CAFE ROYALContemporary modern European cuisine drawing influences from French classics. Formatted as tasting menus, displaying unique and meticulous cooking techniques to provide the most optimum dining experience. Expect the finest ingredients, expertly sourced from around the UK and further afield; delivering a focus and emphasis of exquisite seafood along with a few meat options from artesian suppliers.Dilling will showcase his talent in an intimate dining space seating only 34 guests in the heart of London, a newly designed dining room overlooking Regent Street. The restaurant will serve contemporary French cuisine which draws on inspiration from the classic gastronomy of the country combined with a young and energetic sense of hospitality. We will endeavor to accommodate dietary requirements. Vegetarian and gluten-free menus are available. Unfortunately, we are unable to accommodate completely dairy-free or vegan menus.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo