Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon

Die besten französisch-amerikanische Restaurants in Portland

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von NORMANDIE Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(93)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french american • SE Portland
Heute 21 Mal reserviert
Welcome to NORMANDIE! With simple ingredients and bold flavors, Normandie has created a name for itself within the Central Eastside’s lauded food scene. Normandie is a neighborhood bistro that combines French inspiration with the bounties of the Pacific Northwest. Expect a flavor-forward food menu with global ingredients, Pacific Northwest oysters, as well as an inventive cocktail program. Normandie is great spot for date night and happy hour diners alike. Our menu changes frequently, as we bring fresh, seasonal plates to our guests. Please contact us directly if you're not seeing availability for the size you're looking for.
Foto von Higgins Restaurant & Bar Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3103)
Preis: Hoch
• Contemporary french american • SW Portland
Heute 30 Mal reserviert
Im Higgins haben wir das Glück in einem der fruchtbarsten, produktivsten und vielfältigsten landwirtschaftlichen Regionen der Welt zu liegen.
Foto von The Melting Pot - Portland Restaurant
4.4
Hervorragend(2576)
Preis: Hoch
• Contemporary french american • Downtown
Heute 56 Mal reserviert
Das elegant eingerichtete und ausgestattete Restaurant The Melting Pot liegt mitten in der Innenstadt von Portland, Oregon und ist der perfekte Ort für eine außergewöhnliche kulinarische Erfahrung. Haben Sie etwas zu feiern? Die Gästebetreuer sind gerne dabei behilflich, alle Ihre Ideen zu verwirklichen. Es wird alles angeboten, von personalisierten, handgeschriebenen Karten und Luftballonbouquets bis zu langstieligen Rosen und Champagner, die auf dem Tisch bereitstehen, wenn Sie ankommen. Eine Reservierung wird dringend empfohlen, also beginnen Sie Ihren perfekten Abend mit einem Anruf bei einem der Gästebetreuer unter 503.517.8960. Freuen Sie sich auf ein kulinarisches Erlebnis, das Sie nicht so schnell vergessen werden.
Foto von Street Disco Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(11)
Preis: Hoch
• Contemporary french american • SE Portland
Heute 28 Mal reserviert
Street Disco is a constantly evolving restaurant and natural wine bar by Rising Star Chef Kyle Christy and his team. Starting as a pop up and becoming an industry favorite all over Portland Street Disco finally opened their doors in the Fall of 2022 in the Foster-Powell neighborhood of Portland.Menu changes frequently, expect oysters, plenty of veggies, tinned fish, rotating meat dishes and plenty of things grilled over charcoal. Natural wines from all over the world rotate their way through our glass pour and bottle list as well as seasonally driven cocktails and house made kombucha.Our food and wine are curated but the vibes are always welcoming. The playlist is always a highlight. Check for our frequent pop-ups and collabs. Chef: Kyle ChristyGeneral Manager: Maya CarlileWine Director: Ang D'OcchioSous Chef: Bakari Berry
Foto von Don's Favorite Foods Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(89)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french american • Beaverton
Heute 2 Mal reserviert
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo